Ben bilmem valla kaç gündür diyom jelo bizi satışa getiriyor diye demek bu sebeblerden başla topiklerde benide aranıza alın diye el açıyomuş bilemedim yani şimdi o kadarda sırrrımı biliyo bakalım bana napcak muhtemelen benide kaplumbağa yaptırmayı düşünür:) neyse kaportayı toplattık :)
sosyetesiniz kızım siz....hizmetçilerinizi (jelesec'in 2 tane) şoförlerinizi, dadılarınızı çalıştırıp, çocuklarınız yokken kk'da, varken onların dibinde keyif yapmaca modunda süpper bi hayat yaşıyosunuzHer gününüz böyle olsun
bak bu kez iyi elenktrink aldığın doktorun yanına 5 tane yıldız yapmaya uğraşma, + koy kısa yoldanzeküü jelocan seniiii
sabah valla gülmekten gözümden yaş geldi..bi de aslında şu var ki ben ruhumla birlikte kezban olmuşumaltta başka hangi üye var diye bakarken, "kim bu kezban" diye düşündüm ya, hala ona gülüyorum nldglp, ben de sarı yapçam saçları:86:
ne güzel analiz etmişsin bestem olayı. şu jelonun olayları öksürüğe getirme mevzuunu biz nldglp ile de konuşmuştuk vakti zamanında. Jelesecin arkasından yani. Dedikodu bab-ında. Hatta bırakalım polemiklerde burnu p.kta kalsın diye karar almıştıkYokluğumu fırsat bilip, kasa sayısını bayaa artırdı sanırım ki Kazen onun saflara kaydı.
uleeyhnnn yasal olmayan isler yapiyosun dava ederim seni bakAmanin sendemi değiştin :) valla jelesec senin saçları çok merak etti yapıştı gırtlağıma bende kendine 1 2 resim gösterdimo kimseye bişi demez merak etme kimseye göstermez sarı sırmalarını :)
pehhhh bizim burlarda boyle isine gelirsedazlak, yoldurma olmayan saçını !!
sizin oraların kelime anlamları bi tuhaf hatırlarsan. Keva.....desem anlarsın herhal
bacım sen doktor musun ? avukatlığını yaptım ama mesleğin ne onu bilemiyom :26: hemşire yada
çok da seksü değilsin senin resimlerden iş çıkmaz kimseye göstermem merak etme
uleeyhnnn yasal olmayan isler yapiyosun dava ederim seni bakjelicon benden isteseydi gonderirdim yada ona orjinal face actim zahmet edip girip baksaydi arkadasi olarak ekliyim gorurdu
pehhhh bizim burlarda boyle isine gelirse
piiihuvvv deli doktoruyum benmeslegin ne onemi var cokmu lazim. ben seksu bir gaci olamadim sen varken bize dusmez sekerim. avukatlik yapma anacim avukatimin zoruna gider azleder beni muvelkillikten
yasal olmayan işler mi dava mı iyi düşün bu yazdıklarını
ömür boyu hapse mahkum ettiririm istesem seni
ben faceden anlamam bacım burayı zor öğrendim zaten çok yoğundum açtığına bile bakamadımbak ogülü 1.senedir arkadaşız dazlak kadar olmadın face açtı bana bilmiyom diye hakket ben KezBANIM ULEEEN
gece geç yatıp sabah çok erken kalkınca uyku hali çöktü üzerime yeni ameliyatlıyız bünye narin tabiev tel cep tel sesiz de kızlar ona göre dönerim 1.saate herkes burada olsun beste hanım özellikle yine ne alıyorsun bak görüyorum bırak o çizmeyi çooook pahalı çaldıracak sın nasılsa
yasal olmayan işler mi dava mı iyi düşün bu yazdıklarını
ömür boyu hapse mahkum ettiririm istesem seni
ben faceden anlamam bacım burayı zor öğrendim zaten çok yoğundum açtığına bile bakamadımbak ogülü 1.senedir arkadaşız dazlak kadar olmadın face açtı bana bilmiyom diye hakket ben KezBANIM ULEEEN
haa haa, sen burda çal çene modunda olunca, millet seni bilgisayardan anlayan bişi sanıyo...Mirincim, bu arkadaşa mail yazmaktan, forward etmeye, copy-paste'ten, kib 'e basmaya kadar herşeyi ben öğrettim. Daha da ekstra bişi öğretmem. Bak "enler" anketine Kazen onu aldı, beni almadıOysa en yardım sever üye ben olabilirdim Face bu arkadaşı bozar, zira en zorlandığı kısım foto ekleme
Jelo-KezBAN,
Kazene 20 kasa + toplantıya gelebilme sözünü neyin karşılığında verdin ulennn?
kız jelocan, hakkaten benim cepte akrep var sanırımHaftasonu girmediğim çıkmadığım dükkan kalmadı. Aldıklarım hep çocuklara nedense. Kendim için elim cebime gitmiyor valla. Ne anaç ruhluyum değil mi? (Bak kazen beni bu başlığa da aday gösterebilirmiş ) En kısa zamanda besteyle buluşmalı, ona takılmalı. Kredi kartı limitleri nassı zorlanır öğrenmeliiii
soyleme dostuna dostu postuna demisss pehhjj hapise attirabilen cikmadi daha daha gecen cuma 9 bin tl ceza odedim piffff neyseee...
aman bakma yazik olur bakarsan
uleeyhnnn yasal olmayan isler yapiyosun dava ederim seni bakjelicon benden isteseydi gonderirdim yada ona orjinal face actim zahmet edip girip baksaydi arkadasi olarak ekliyim gorurdu
pehhhh bizim burlarda boyle isine gelirse
piiihuvvv deli doktoruyum benmeslegin ne onemi var cokmu lazim. ben seksu bir gaci olamadim sen varken bize dusmez sekerim. avukatlik yapma anacim avukatimin zoruna gider azleder beni muvelkillikten
9.bin mine iş yapyon mirin bacı sen tele mesaj attırıver senin davalara ödediğin para ile en iyi estetikçiye ameliyatını olurdun ( en iyi lafına da uyuzum dur neye göre kime göre iyi ise) güzelim bak KezBAN şahit ben ve değerli eşim anlamıyoruz resim koymadan falan bak eşime kezo telde 1.saat anlattı adam yine yapamadı ben sinirleniyorum uğraşınca benim büyük oğlan piri bu işlerin oda çoooook para istiyor bu işlere ondan yani bakamadım açtığın şeye
Len sen beni sahte facemi ekledin tüüüü seni banlatim orda sahte diye çok ayıp hiç yakıştıranadım bide övmüştüm hoş hatun diye kimiz kız o fotolar
evet bu surpriz odeme arabami yedi alcaktim alamicamince is yapiom beennnn ulennn kk yi ogrenmissin bidiliyon burda face daha kolay telden giriom nefretlik yani ondan kisa kisa yaziom
gece geç yatıp sabah çok erken kalkınca uyku hali çöktü üzerime yeni ameliyatlıyız bünye narin tabiev tel cep tel sesiz de kızlar ona göre dönerim 1.saate herkes burada olsun beste hanım özellikle yine ne alıyorsun bak görüyorum bırak o çizmeyi çooook pahalı çaldıracak sın nasılsa
Almadım kendime bisey gidecegim yere sakladım bu hafta ki listemi :) yaramı desmee çizme deme bana
ammannnn ben bu parayi yatirdim ama bitmedi itiraz sonucu onemli pehhh o zaman gorruz. panter kim la ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?