o profil resmi nedir ya
Asayiş berkemalkendi kendime çalıp oynayayım bari uyuyun siz uyuyun bu arada kızlar diyette 21 günü geride bırakmış durumdayım görünce çok şaşıracaksınız
ya bende göğüs küçültme amelıyatı oldum ama kışın bıraz formları bozuldu ya inşallah daha büyümezler ne yapmalıyım sizce?
Ben dukan diyeti yapıyorum 2 yıl önce bu kadar yapan yokken yapmıştım iyide sonuç almıştım fakat bölgesel kilo problemim vardı ve karnımda sarkmakaç kilo verdin canım anlatsana...? :)
Beğenmedin mi şekerim, adıma afişler bilem varr
en çok ben şaşırcam bence
fatma, senin doktor kimdi? revizyon olcaktın gecen sene şubatta, olmuşmuydun?
Bence en çok kezbo Jelo şaşıracak :)tavan yapmış halimi bir o biliyor haftaya dr dan resim istemeyi dşünüyorum :) aradaki farkı yollarım mailden :)
Kezban jelo öpsün hepiniziönceki resmini iste mutlaka kızlar bilmiyor görsünler of ya ben bu vitaminleri kessem mi kendimi iyi hissediyorum iyice şişmeyeyim
Hayır sakın dr a sormadan kesme şimdi iyisin bırakınca kötü olursan ne olacakisteyeceğim diye düşünüyorum kilo vermeye başladım ya gaza geldim yoksa hiç göredim yok o halleri
sizler iğne ipliğe döndünüz ben şişko kaldım bende dukana başlamak istiyorum sen geldiğinde başlayacağım toplantıya kadar ayılığım gitsin bariben sildim eski halini senin yoksa göbeği koyardık şöyle forumun ortasına
İyi etmişsin bundan böyle demekki sana resim yok :) ben seni alacagım sıkı diyete :) önce çabuk îyileş ondan sonra kilo kolay
Len kızcak yine bana sopa yiycem senin yüzündenBende kimlerin resimleri var aklına bile gelmez ama hemi de seninki gibi sadece koca göbek değil süper meme karın toto ama sana gönderdim mi hiç yoooook ben yapmam öyle şeyler zararsız resimler olabilir mesela mirinin saçlı resimleri zararsız hemde faceden olduğu için sorun yok
Al beni ele diyetisyenim sana emanetim
gönder muhakkak, merak ediyorumBence en çok kezbo Jelo şaşıracak :)tavan yapmış halimi bir o biliyor haftaya dr dan resim istemeyi dşünüyorum :) aradaki farkı yollarım mailden :)
Kezban jelo öpsün hepiniziönceki resmini iste mutlaka kızlar bilmiyor görsünler of ya ben bu vitaminleri kessem mi kendimi iyi hissediyorum iyice şişmeyeyim
Günaydın herkese
kartopum ne o bizlere küstün galiba yazmıyorsun artık
Günaydın herkese
kartopum ne o bizlere küstün galiba yazmıyorsun artık
Ben dukan diyeti yapıyorum 2 yıl önce bu kadar yapan yokken yapmıştım iyide sonuç almıştım fakat bölgesel kilo problemim vardı ve karnımda sarkmao yüzden kilo vermek birşey ifade etmemiş kilo almaya başlamıştım hatta bu yaz aylarında hamilelik hariç hiç ulaşmadığım kilolara ulaştım çok kez tekrar başlamaya çalıştım ama hep yarıda kaldı gerekli motivasyonu yakalayamadım bu ayın başlarında bir rahatsızlığım olduğunu ve kortizon kullanmam gerektiğini ögrendim ilk kilo almamda kortizonla başlamıştı aslında çok zayıftım eczaneden ilacımı aldıktan sonra tekrar başlamalıyım yoksa sonuçlar herşeyi mahvedecek diye hemen kararımı verdim ve ilaçlara rağmen çok güzel kilo veriyorum 3 haftada 5100gr gitti bile geçen sefer 1 ayda 5300 vermiştim ama ufak tefek kaçamaklar oluyordu yada dukan a uygun tatlı falan yapıp duruklamaya sebebiyet veriyordum bu sefer öyle bir şansım yok sıfır kaçamak birde sütü sınırlı içmek gerekiyor 4 gündür artık sütte içmiyorum yasak :) gayet güzel gidiyor
Bende kimlerin resimleri var aklına bile gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?