Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

o profil resmi nedir ya

Beğenmedin mi şekerim, adıma afişler bilem varr

Asayiş berkemal kendi kendime çalıp oynayayım bari uyuyun siz uyuyun bu arada kızlar diyette 21 günü geride bırakmış durumdayım görünce çok şaşıracaksınız

en çok ben şaşırcam bence

ya bende göğüs küçültme amelıyatı oldum ama kışın bıraz formları bozuldu ya inşallah daha büyümezler ne yapmalıyım sizce?

fatma, senin doktor kimdi? revizyon olcaktın gecen sene şubatta, olmuşmuydun?

kaç kilo verdin canım anlatsana...? :)
Ben dukan diyeti yapıyorum 2 yıl önce bu kadar yapan yokken yapmıştım iyide sonuç almıştım fakat bölgesel kilo problemim vardı ve karnımda sarkma o yüzden kilo vermek birşey ifade etmemiş kilo almaya başlamıştım hatta bu yaz aylarında hamilelik hariç hiç ulaşmadığım kilolara ulaştım çok kez tekrar başlamaya çalıştım ama hep yarıda kaldı gerekli motivasyonu yakalayamadım bu ayın başlarında bir rahatsızlığım olduğunu ve kortizon kullanmam gerektiğini ögrendim ilk kilo almamda kortizonla başlamıştı aslında çok zayıftım eczaneden ilacımı aldıktan sonra tekrar başlamalıyım yoksa sonuçlar herşeyi mahvedecek diye hemen kararımı verdim ve ilaçlara rağmen çok güzel kilo veriyorum 3 haftada 5100gr gitti bile geçen sefer 1 ayda 5300 vermiştim ama ufak tefek kaçamaklar oluyordu yada dukan a uygun tatlı falan yapıp duruklamaya sebebiyet veriyordum bu sefer öyle bir şansım yok sıfır kaçamak birde sütü sınırlı içmek gerekiyor 4 gündür artık sütte içmiyorum yasak :) gayet güzel gidiyor

Beğenmedin mi şekerim, adıma afişler bilem varr

en çok ben şaşırcam bence

fatma, senin doktor kimdi? revizyon olcaktın gecen sene şubatta, olmuşmuydun?

Bence en çok kezbo Jelo şaşıracak :) tavan yapmış halimi bir o biliyor haftaya dr dan resim istemeyi dşünüyorum :) aradaki farkı yollarım mailden :)

Bence en çok kezbo Jelo şaşıracak :) tavan yapmış halimi bir o biliyor haftaya dr dan resim istemeyi dşünüyorum :) aradaki farkı yollarım mailden :)

Kezban jelo öpsün hepinizi önceki resmini iste mutlaka kızlar bilmiyor görsünler of ya ben bu vitaminleri kessem mi kendimi iyi hissediyorum iyice şişmeyeyim

Kezban jelo öpsün hepinizi önceki resmini iste mutlaka kızlar bilmiyor görsünler of ya ben bu vitaminleri kessem mi kendimi iyi hissediyorum iyice şişmeyeyim

Hayır sakın dr a sormadan kesme şimdi iyisin bırakınca kötü olursan ne olacak isteyeceğim diye düşünüyorum kilo vermeye başladım ya gaza geldim yoksa hiç göredim yok o halleri

Hayır sakın dr a sormadan kesme şimdi iyisin bırakınca kötü olursan ne olacak isteyeceğim diye düşünüyorum kilo vermeye başladım ya gaza geldim yoksa hiç göredim yok o halleri

sizler iğne ipliğe döndünüz ben şişko kaldım bende dukana başlamak istiyorum sen geldiğinde başlayacağım toplantıya kadar ayılığım gitsin bari ben sildim eski halini senin yoksa göbeği koyardık şöyle forumun ortasına

oy oy dedin başımın etini yedin tamamdır verdim bu sabah açık ara birincisin canım

benim kızların yarısı girmiyor foruma iş güç nişan söz sondan birinci odum

İyi etmişsin bundan böyle demekki sana resim yok :) ben seni alacagım sıkı diyete :) önce çabuk îyileş ondan sonra kilo kolay

İyi etmişsin bundan böyle demekki sana resim yok :) ben seni alacagım sıkı diyete :) önce çabuk îyileş ondan sonra kilo kolay

Bende kimlerin resimleri var aklına bile gelmez ama hemi de seninki gibi sadece koca göbek değil süper meme karın toto ama sana gönderdim mi hiç yoooook ben yapmam öyle şeyler zararsız resimler olabilir mesela mirinin saçlı resimleri zararsız hemde faceden olduğu için sorun yok

Al beni ele diyetisyenim sana emanetim

Len kızcak yine bana sopa yiycem senin yüzünden

gönder muhakkak, merak ediyorum

sakın kesme....zaten zırt pırt göreceksin doktorunu, o sana "kes" der, kendi bildiğine iş yapma kuşum....

Günaydın herkese

kartopum ne o bizlere küstün galiba yazmıyorsun artık

kıza toplantıda ne yaptılarsa bak uğramıyor artık

alt komşun çamaşırlarını senin evemi asıyo lennn? daha önceki gün temizlik yapıldı evde, tozatacak şimdi evi

yok be kadın temizlik yapıyor herşeyi yıkamış balkona asıyor,

unutma kargoyu yetişir demi

canım, doğru şeyleri; doğru miktarlarda ve saatlerde yediğin sürece asla şişmene sebep olmaz vitaminler.. hata vücudun daha doğru çalıştığı için daha da iyi zayıflarsın...

maşallah, maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…