• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Herkese selam arkadaşlar

Bildiginiz gibi karnımda begenmedıgım bir bölüm vardı.Eskı t kesı ve güzel iyileşmeyen doku.Doktorumla görüştügümde düzeltelım demişti.

Pazartesi ani bir kararla gittim revizyonumu oldum bugun 4. günüm evde yatıyorum.Bir an önce iyileşmeyi bekliyorum).

İnşallah bu sefer son olacak.

Herkese sevgiler selamlar....

Herkese selam arkadaşlar

Bildiginiz gibi karnımda begenmedıgım bir bölüm vardı.Eskı t kesı ve güzel iyileşmeyen doku.Doktorumla görüştügümde düzeltelım demişti.

Pazartesi ani bir kararla gittim revizyonumu oldum bugun 4. günüm evde yatıyorum.Bir an önce iyileşmeyi bekliyorum).

hayırlısı olsun canım,inşallah sonuçlar bu sefer istediğin gibi olur. Ercan Bey'e mi oldun revizyonunu ?

Herkese selam arkadaşlar

bebeğim benim..

zaten gayet hoşsun, her şey daha da iyi olacak umuyorum ki..

Herkese selam arkadaşlar

Hayırlısı olsun canım ayrıca çok geçmiş olsun :)

kızlar beni sormuşsunuz hepinize teşekkür ederim. yanlış anlaşılma olmasın sakın,kimse bir şey yapmadı bana :9: kimseye dargın falanda değilim,sizin gibi tatlı insanlara darılamam zaten.sadece işlerim toğun biraz okuyup kaçıyorum.malum yılsonu bizim işler yoğun. birde araya dişlerim girdi,onları yaptırıyorum,dünde oğlanın 15. ay kontrolleri vardı. iş yerinde de fazla kalmadığım için böyle kopukluk oldu.

ogltkn , yeni nikin hayırlı olsun arkadaşım,kazenin gazabına gelmişsin herhalde,ama sana her nik yakışıyor canım.

kızlar beni sormuşsunuz hepinize teşekkür ederim. yanlış anlaşılma olmasın sakın,kimse bir şey yapmadı bana :9: kimseye dargın falanda değilim,sizin gibi tatlı insanlara darılamam zaten.sadece işlerim toğun biraz okuyup kaçıyorum.malum yılsonu bizim işler yoğun. birde araya dişlerim girdi,onları yaptırıyorum,dünde oğlanın 15. ay kontrolleri vardı. iş yerinde de fazla kalmadığım için böyle kopukluk oldu.

ogltkn , yeni nikin hayırlı olsun arkadaşım,kazenin gazabına gelmişsin herhalde,ama sana her nik yakışıyor canım.

Sanada geçmiş olsun canım alışıyoruz burda görünmeyeni merak ediyoruz :) ayrıca işlerinde kolaylık diliyorum

Herkese selam arkadaşlar

çok geçmiş olsun canım. iyi istirahatler..
her şey gönlüne göre olur umarım...

sağolasın bacım,
gazap demeyelim de, jelesecin verdiği rüşvetler terazinin öbür kısmını aşşaa çekti diyelim..bi nevi satışa geldim..Oysa kezbo-jelo yapçaktı jeleseci. Gerçi KezBAN'ın Kazen ile çok benzediğini filan söylüyor, değiştirmeyelim böyle kalsın, avatarın da süppper olmuş, değişiklik oldu diyor, ben de ses çıkarmıyorum şimdilik:37:

Sen nöbetini düzgün tutuyormusun diye nöbetteyim zaten her daim ;)
:23: :23: :23: şu sıralar biraz yoğunum hemde pcm bozuktu lol napem :51:
Bende kimlerin resimleri var aklına bile gelmez ama hemi de seninki gibi sadece koca göbek değil süper meme karın toto ama sana gönderdim mi hiç yoooook ben yapmam öyle şeyler zararsız resimler olabilir mesela mirinin saçlı resimleri zararsız hemde faceden olduğu için sorun yok :23:

Al beni ele diyetisyenim sana emanetim :48:
koleksiyoncu kesildi başıma senin pc ye mitin el koyması gerek :45:
Len kızcak yine bana sopa yiycem senin yüzünden:50:
:47: :47: :47: benim resmimi mail atcağına faceye eklemişsin bari paylaşımlarını aç süs diyemi ekledin :47: gizlin saklınmı var len benden :37:
geliyorum 10.dakikaya alt komşum geliyor çamaşır asmaya :34:
alt komşun sana çamaşır asmayamı geliyor ne alaka olm valla doverim oyle komsuyu ne munasebet :22:
Herkese selam arkadaşlar

çok çok geçmiş olsun canım :16:

:49:
:23: :23: :23: şu sıralar biraz yoğunum hemde pcm bozuktu lol napem :51:

koleksiyoncu kesildi başıma senin pc ye mitin el koyması gerek :45:

:47: :47: :47: benim resmimi mail atcağına faceye eklemişsin bari paylaşımlarını aç süs diyemi ekledin :47: gizlin saklınmı var len benden :37:

alt komşun sana çamaşır asmayamı geliyor ne alaka olm valla doverim oyle komsuyu ne munasebet :22:

çok çok geçmiş olsun canım :16:

Seni kısıtlamadım canım paylaşım yapmıyorum fazla tüm sülale eklide :) onları yönelik kapadım çok şeyi :) kapalı olan herkese kapalı yani ne merak ediyon kız ne saklayım görüşmelere bile en önde gitmeye başladım baksana :1:

tavşan nasılsın? yarın için heyecan var mı?

olmaz mı canım ya, çok hem de..

hem ilk kez göreceğim sayılır ( ameliyat sonrası pansumanda gördüm ama pek bir şey anlamadım) hem drenlerin çekilirkenki acısını düşünüp stres oluyorum hem de bir aşama geçmiş olacak diye sevinçliyim falan..karışık:)

Selam kızlar.Sohbette 2 gündür maşallahınız var vallahi:46: Bense çok yorgun ve bitkin durumdayım:( Gençliğim küselliğim bitiverdi bu aralar:37: dağ teğe yokuş bayır İstanbul kepçe,Alamanyalı dostlarla ben kazan, arşın arşın geziyoruz tam gaz.Bugün bana davet ettim kendilerini.Elcağızımla yaptığım mantıları pişirdik yedik.Şu an belim böğrüm bitik vaziyetteyim.Yarın sabah da 10 gibi tekerlek dönecek.Rotamız Arnavutköy:) Öğlen yemeğine bekleriz boğaza karşı.Bendeki durum bundan ibaret.Cmt. akşam 6 da yolculuyoruz misafirlerimizi.

Şimdi gelelim topik dedikodularına...Aledax ilkönce sana geçmiş olsun diyorum.İnşallah istediğin sonucu alırsın tatlım.Beyaz tevşanım ben de inan merak ediyorum sonucunu bakalım yarın nasıl bir sonuç alacaksın? Gerçi şimdi şişlikler falan vardır ama gene de farkı görebilirsin mutlaka.Korkma diren den derin bir nefeeeessss hoop bitti:46:
Yaaa ogülü yaa bu nick değişme işine en üzülen benim sanırım:((( ama ben sana ogülem,ogületakanemmm diyodum yaaa:43: Bu KEZban da nerden çıktı??? off yaa.Doğru mu yazdım onu da bilmiyolum ama...

Bestem nasıl fıstık olmuşsundur sen yaa:8: vallahi bravo 5 kilo ne demek?? hem de ameliyatla beraber verdiğin için sonuç mükemmelll olacak sende:46::46::46: Ben de 3.5 kilo oldu 18.günüm bugün diyete başlayalı.Ama sen süpersinn:8:

Jelesec im diğer kızların dediklerine katılıyorum.Sakın ola bırakma vitaminini:20: Söz dinle bakiim.

Kızlar valla süpersiniz sizin hızınıza yetişmek mümkün değil:)Bi de diyet mi yapıyorsunuz ben de ne diyet ne bişey rahat rahat oturuyorum bakalım nereye kadar:)

Kızlar valla süpersiniz sizin hızınıza yetişmek mümkün değil:)Bi de diyet mi yapıyorsunuz ben de ne diyet ne bişey rahat rahat oturuyorum bakalım nereye kadar:)

eee olduk ameliyatları,sonrasını getirmek ve formda kalmak lazım.Ben mesela dikkat etmezsem, lüp lüp götürürsem hemmenn alıveriyorum kiloları:((

olmaz mı canım ya, çok hem de..

hem ilk kez göreceğim sayılır ( ameliyat sonrası pansumanda gördüm ama pek bir şey anlamadım) hem drenlerin çekilirkenki acısını düşünüp stres oluyorum hem de bir aşama geçmiş olacak diye sevinçliyim falan..karışık:)

doktor beni aynıya doğru yapıştırmıştı bakmam için ama ben korkarım görünce beğenmem diye ilk zamanlar inatla bakmamıştım :18:

of ya karından dren çıkınca çok mu acıyor :18::18: memede anlık bir ağrıydı çıkınca geçmişti

Back