hahahahay tuzlayayım da kokma barigeçmişte doktorum ve benim hakkımda yaptığın dedikoduları gözümle okudum ararmış
Kız Kezban kııız bu şarkı sana...sarı sarı bileziği takarım kollarına,dünyalar güzeli KEZBAAANN
Barış Manço - Kezban [[url]www.turkcerock.net] - YouTube[/url] ahahahahahahahahaah klibe bakın yaa:))))))))))))
Şekerim arada fark var kıskanmayalım lütfen :) o zaman sana gıcıkıdım ayrıcana dr um hakkındada hiç dedikodu yapmadım dövcem seni he benle fazla uğraşma daha karın ameliyatın karnını depiklerim ona göre :)
uleeeen sen bana geçmiş konuşmamızda bana da gelmedi demedin midahan da bugün telde dedin aneye gelmiş diye seni ne katıcağım be
Arar canım arar :) en ufak boşlugunda ameliyat arasında bile olsa arar :)nazar edeceğim bende çok dillendirmeyim dr u :) çok titiz dir dr bey bunları zaten artık sende görüyorsun :)
BAK ŞİMDİ O TOPİKTEN KOPYALAR BURAYA YAPIŞTIRIRIM
NE YALAN SÖYLEYEYİM KISKANMIYORUM DERSEM YALAN OLUR ARANIZDA Kİ HASTA DOKTOR İLİŞKİSİNİSÖYLEYİN BENİ DE ARASIN ABİ HASTA İNSAN ARANIR GÖNLÜ HOŞ TUTULUR OLMAZ Kİ AMA
BANA GICIKDIN HIIIIM İYİ OLDU BUNU ÖĞRENDİĞİM ÇOK KISKANAN VAR DEMEK SENDE ONLARDAN DIN:)))))))))))))
bak ben sana demedim mi neyse kötü bir şey olmasın iyi olmana sevindimsöyleyin beni de arasın hastaneden çıktık ne tel ne çiçek ne böcek Kazen bile daha vefalı çıktı
nolur bana da bi gelinolağanüstü gücü olan arkadaşlar. evde kaynana, kaynata sürekli bişiler isterler 3 ana 3 ara öğün isterler artı çay çorba isterler tüm gün mutfaktayım. biri okulda olmak üzere iki bebe ilgi bekler. ufaklık düz duvara tırmanır. koş tut düşmesin. koca desen herşeyi dört dörtlük ister. benim sınavlar var 7 tane ders birinin bile konularını bitiremedim. artı evde yapmam gerekli kitap çalışması. artı ev işleri.... atacam kendimi biyerlerden.....
Ayyy bak aklıma ne geldi?Yeni ameliyat olmuştum.Tabii o zaman doktor hakkında pek bilgim yok.Yani hergün ameliyata girdiğini falan düşünemediğimden nasılsa müsait olursa açar diye düşünerek bir sabah aramıştım.Tek direnimde çok kanama olmuştu hatta sızıntı olmaya başlamıştı dışarıya doğru.Telefona hemşiresi çıktı.Ameliyatta olduğunu söyledi ben de özür dileyerek hemen kapattım.Aradan 2-3 dak. geçmeden hemen aradı.Nasıl şaşırdım anlatamam.Belliki içine sinmiyor.Yaptığı her işe hakim olmak ve anında müdahale etmek istiyor.Yapısı bu kıpır kıpır zaten:)
Ercan bey in askeriyede çalıştığı dönemlerdeki ameliyat hemşiresi benim çok yakın arkadaşımdır. Ben ameliyat olmak için karar verdiğimde bana doktorumuzu şöyle anlatmıştı: Hani çok titiz ev kadınları vardır ya demişti.İnceden inceye bıt bıt incik boncuk dip köşe her yeri pırıl pırıl yapan,hani o bayanların evi hep ışıl ışıldır.Başka bir parıldar evleri...işte demişti Ercan bey için, yaptığı işte aynı titizlikle örnekteki kadın misali yapar ameliyatlarını.Onun yaptığı ameliyatların diğer girdiği doktorların ameliyatlarından hep daha fazla sürdüğünü söylerdi.Hep böyle imiş yani:) Ay ne zamandır övmemiştim doktorumu.İyi ki tesadüfler biraraya getirmiş bizleri
Senin lafını hatırlatayım diye yazdımyine baba döndü olay sen beni ajan ilan ederken ben çırpınıp sen bana yardım ediyon sanıyodum cadoloz neyse sonra doğruyu gördün ama ben seni hep seviyodum hıh küstüm işte
Ayyy bak aklıma ne geldi?Yeni ameliyat olmuştum.Tabii o zaman doktor hakkında pek bilgim yok.Yani hergün ameliyata girdiğini falan düşünemediğimden nasılsa müsait olursa açar diye düşünerek bir sabah aramıştım.Tek direnimde çok kanama olmuştu hatta sızıntı olmaya başlamıştı dışarıya doğru.Telefona hemşiresi çıktı.Ameliyatta olduğunu söyledi ben de özür dileyerek hemen kapattım.Aradan 2-3 dak. geçmeden hemen aradı.Nasıl şaşırdım anlatamam.Belliki içine sinmiyor.Yaptığı her işe hakim olmak ve anında müdahale etmek istiyor.Yapısı bu kıpır kıpır zaten:)
Ercan bey in askeriyede çalıştığı dönemlerdeki ameliyat hemşiresi benim çok yakın arkadaşımdır. Ben ameliyat olmak için karar verdiğimde bana doktorumuzu şöyle anlatmıştı: Hani çok titiz ev kadınları vardır ya demişti.İnceden inceye bıt bıt incik boncuk dip köşe her yeri pırıl pırıl yapan,hani o bayanların evi hep ışıl ışıldır.Başka bir parıldar evleri...işte demişti Ercan bey için, yaptığı işte aynı titizlikle örnekteki kadın misali yapar ameliyatlarını.Onun yaptığı ameliyatların diğer girdiği doktorların ameliyatlarından hep daha fazla sürdüğünü söylerdi.Hep böyle imiş yani:) Ay ne zamandır övmemiştim doktorumu.İyi ki tesadüfler biraraya getirmiş bizleri
ben herkese temkinli yaklaşıyorum bacım ajan olur diye neyse bir dönem kankan ajanda en azından
ne yardım etcem sana gözüne perde inmişti senin açtım sadece ben
ben seni hep sevdim seveceğimunutma beni unutmam seni
Bak kendin yazmışsın geçmiş konuşmamızda canım sen bu geçmişe çok takılma bu kadar karnını yaptır önümüze bakalım
geçmişi olmayanın geleceği olmaz... jelesec atasözü
yaptıracağım da doktor araştırıyorum acele etmeden sindire sindire ajanda elimde dolanacağım tüm doktorları yine
dışarıdan öyle görünmüyoruz be güzelim biz övmesek süslemesekde adamın yaptığı işi davranışı olduğu gibi anlatsak da dışarıdan farklı görmek isteyen alt niyetli bakan doktoru sürekli övüyorlar diye düşünebiliyoryaptığı işler anlatıyor hiç gerek yok övmeye tabi bu benim şahsi düşüncem sizi bağlamaz
Sen gez canım dolan dur biz herzamanki yerde bekleriz seni :) hem bak burdan gidene indirim yapanlarda varmış as boynuna bi yazı kk dan geliyorum diye öyle git
hadi ya tüüüüüh geçmişteki ameliyatlarda indirim olurdu demek bayağı kaçırdım önümüzdeki maçlara bakalım bari K.K.dan gelene önce bindirim sonra indirim olmasın bacım bu iş
Bilmem artık orasınıda elinde ajandayla gittiğin yerlerde sen kaydet
Öğrendiğime göre 1587. mesajımı yazıyorum şuan.Bulsunlar bakalım kaç tane bulacaklar abuk sabuk ''benim doktorum en en ennn''''benim doktoruuuum bi deneee'' ya da ''eeen datlu,eeen ilgili,een,eeen,ennn....''Sanıyorum çok uğraşacaklarBen konuşmam şekerim resimlerim konuşsun deeermişim Seni de enn çok severim jelesekem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?