• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

üzüldüm çok üzüldüm ...

sana iki kasa ayarladım, hem efkarını da dağıtır.

25 gün önce bu kargo teslim edildi gözüküyor :) size de barkod numarasını verdim ki takip edin diye değil mi ? Yeniden vereyim PTT ile bir görüşün lütfen...

ahh be jelesekcan,

25 gün önce imzayı çakıp kartı teslim almışsın, üstüne burdan çemkirip duruyosun. Yok tüketici haklarıymış, yok bilmemneymiş. Üstelik barkod numarası bile varken niye takip etmiyon kartını bacım? Güneşi balçıkla sıvayamazsın:23:

sana iki kasa ayarladım, hem efkarını da dağıtır.

ahh be jelesekcan,

25 gün önce imzayı çakıp kartı teslim almışsın, üstüne burdan çemkirip duruyosun. Yok tüketici haklarıymış, yok bilmemneymiş. Üstelik barkod numarası bile varken niye takip etmiyon kartını bacım? Güneşi balçıkla sıvayamazsın:23:

zaten sana demedim ki kezban diye esas kezban Jelesec... hemde hası...

çok pis saf değiştiririm ...

Aaaa jelesec yaptırdı mııı:53:
Oy vermesem de o bana bilgi verir:33: (orada oyumu kullandım)

Jelesec canım, özelime alayım lütfen bilgileri:24::24:

canım oy bahane eğlenmek şahane ben oy kullanmadım dur ben sana vereyim oyumu:29: benim tayfadan kimse yok aday olarak :34:

sana özelden tüm bilgiyi aktarırım hem klasik lipo sonrası lazer lipo oldum estetikli güzelim ben :37:

Kazen bey cevabını vermiş kezban aldın mı:9::9::9:

Ne güzel herkes benim gibi düşünüyor... kezban aşağı kezban yukarı

kazen, senden bişi istiycem:17: benim şu nicki allah rızası için (bak allahın adını verdim:23:) kezbanlar kezbanı olarak değiştir.. Hadi o zor olacaksa sadece kezban yap. Sen de rahatla, jelesec de :19:

Kazen; çok çok özür :71: hep ogltkn gazı verdi :)))kargoyu aradım kıyameti kopardım gidip bakacağım olayı çözeceğim almadığım kart aldım görünüyor:53:

serumlar hakkaten dansözlük etkisi yapmış:1: hani tüketici haklarına gitçektin ulennnn:20: boynuna takıp gezdirecektin hatta..Hatta boynuna takacağın başka bişi daha vardı hatılarsan:1: söyliim miii ? söyliiimm mi ? :ssz:

kazen, senden bişi istiycem:17: benim şu nicki allah rızası için (bak allahın adını verdim:23:) kezbanlar kezbanı olarak değiştir.. Hadi o zor olacaksa sadece kezban yap. Sen de rahatla, jelesec de :19:

karar değiştiriyorum, sen en iyisi jelesec'i büyük harflerle olacak şekilde KEZBO-JELO olarak değiştir :52:

Ben geri çekiliyorum 2.tane sivri dilli avukatla uğraşamam :ssz:

gerektiğinde yenilgiyi kabul etmeyi bilecek insan ''kezban'' da olsa :ssz:

OGLTKN; hanım daha 1.kasa eniştene olan sözünü tutmadın sen nerede 2.kasa sözünü tutacaksın? :ssz:

Ben geri çekiliyorum 2.tane sivri dilli avukatla uğraşamam :ssz:

gerektiğinde yenilgiyi kabul etmeyi bilecek insan ''kezban'' da olsa :ssz:

OGLTKN; hanım daha 1.kasa eniştene olan sözünü tutmadın sen nerede 2.kasa sözünü tutacaksın? :ssz:

hee şöyle...bükemediğin eli öpeceksin demiş atalarımız:23:
kuşum, adresini yaz özelden de PTT kargo ile göndereyim kasanı:1:

jeleseccim iyisin sanırım. burada olduğunu göre.
bu başlığa takılan arkadaşlar forumda yaşıyor, arada da ev, çocuk, iş güç... ile mi uğraşıyor nedir?
kolay gelsin. gelsin de, bilgisayar da yüzü kırıştırıyor, bilginize :1:

Bu başlıkta yazanlar özel güçlere sahip herşeye yetişiyorlar :34: mesela gelsen şimdi benim evde zerre toz bulamazsın yemekler pişti çoktan çocugun keyfi tıkır tüm çamaşırlar ütülendi dolapta :)

Bu başlıkta yazanlar özel güçlere sahip herşeye yetişiyorlar :34: mesela gelsen şimdi benim evde zerre toz bulamazsın yemekler pişti çoktan çocugun keyfi tıkır tüm çamaşırlar ütülendi dolapta :)

vallahi bende de aynı ogülü şahit evde 2.kadın ve aney var 2.kadın dip köşe temizlikte aneyde mutfakta yemek işinde ufaklık anaokulunda büyük oğlan okulda :34:

ogüle şahit benim ütüler kuru temizlemede :1::1::1: herşey yerli yerince bende de :24::24:

nolur bana da bi gelin :D olağanüstü gücü olan arkadaşlar. evde kaynana, kaynata sürekli bişiler isterler 3 ana 3 ara öğün isterler artı çay çorba isterler tüm gün mutfaktayım. biri okulda olmak üzere iki bebe ilgi bekler. ufaklık düz duvara tırmanır. koş tut düşmesin. koca desen herşeyi dört dörtlük ister. benim sınavlar var 7 tane ders birinin bile konularını bitiremedim. artı evde yapmam gerekli kitap çalışması. artı ev işleri.... atacam kendimi biyerlerden.....

nolur bana da bi gelin :D olağanüstü gücü olan arkadaşlar. evde kaynana, kaynata sürekli bişiler isterler 3 ana 3 ara öğün isterler artı çay çorba isterler tüm gün mutfaktayım. biri okulda olmak üzere iki bebe ilgi bekler. ufaklık düz duvara tırmanır. koş tut düşmesin. koca desen herşeyi dört dörtlük ister. benim sınavlar var 7 tane ders birinin bile konularını bitiremedim. artı evde yapmam gerekli kitap çalışması. artı ev işleri.... atacam kendimi biyerlerden.....

Allah kolaylık versin senin iş zormuş sana süpermen lazım evde kayınvalide kayınpeder zor iş :( o kısmı yeter ee desene onlara yeyip içip oturacagınıza az bebelere bakıverin :)

yaprakçım,

sorunu daha açık sorarsan, diğer arkadaşlar da, ben de cevap anlamında daha yardımcı olabiliriz. Ama şöyle bi detay vereyim, jelesec sahalara döndüğünden beri forumda yaşıyorum, bundan da çoook mutluyum:34: Varsın kırışan yüzüm olsun, ruhum olacağına. Haa bu arada, biz bir de gün içinde en az 8-10 kez telefonlaşıyoruz. O telefon görüşmeleri de kahkahadan geçilmiyor. Yüzü muhtemelen bilgisayardan daha fazla kırıştırıyordur:34:

güzelim, o soru anlamında bir soru değildi. soru işaretini de sonradan koydum. baktım eklenmesi gerekiyor :1:
yazdıklarım gerçekle karışık şakalardı. takıldım öyle. gülün tabi! zamanınız bol demek istedim özetle, forum için. çünkü ne zaman girsem buradasınız.

bu arada, gülmek ve gülümsemek demişken:
barış bey sayfasında kendi göz çevresine botoks uygulamadığını yazmış. yoksa böyle nasıl gülümserim göz çevreme botoks yaparsam diyor. taktir ettim. :46:

Back