Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Allah kolaylık versin senin iş zormuş sana süpermen lazım evde kayınvalide kayınpeder zor iş o kısmı yeter ee desene onlara yeyip içip oturacagınıza az bebelere bakıverin :)

çocuklara bakmak mı. tv izlerken gürültü yapıyolar diye çocukları kapıya koyup kapılarını kapatıyolar.

Bi de dedim ki,ay ne ağzı kalabaklık bu böyle topiğe gelmiş her lafa maydonoz olmuş...hala okumaya devam ederken ve hala kezbanın ogületakane olduğunu bilmeden

Bi de dedim ki,ay ne ağzı kalabaklık bu böyle topiğe gelmiş her lafa maydonoz olmuş...hala okumaya devam ederken ve hala kezbanın ogületakane olduğunu bilmeden

Ay allahım yarabbim ya harbiden kezban olmuş ogülü ay çatlıycam gülmekten niye jelesec olmadı ki çok yakıştırmıştım ona

Son düzenleme:

of of off, Allah yardımcın olsun canım ya...

Ağdam geldi diye arayacam he mii Bak bu hiç aklıma gelmemişti.Aramak için bir bahanem daha oldu o zaman

canlar ben aramadım ama akşama doğru ercan bey kendi aradı.
burun kanaması tansiyon değişikliğinden olurmuş; aklınızda bulunsun..
gerçi ölçtük 8-5.. her zamanki hali...

Ben gelmedi diye birşey demedim ki :) g tuşuna bile basmadım benim kart için adres annemlerindi e malum estetik görüşmeleri kızlarla buluşma derken evde çok olamıyorum :) kartım gelmiş annem söyledi bugün telde jelesec ede söyledim sanırım sizi besteninkide gelmedi diye kandırmış kız jelesec seninki gelmedi diye benidemi kattın olaya

Arar canım arar :) en ufak boşlugunda ameliyat arasında bile olsa arar :) nazar edeceğim bende çok dillendirmeyim dr u :) çok titiz dir dr bey bunları zaten artık sende görüyorsun :)

Son düzenleme:

uleeeen sen bana geçmiş konuşmamızda bana da gelmedi demedin mi dahan da bugün telde dedin aneye gelmiş diye seni ne katıcağım be

Arar canım arar :) en ufak boşlugunda ameliyat arasında bile olsa arar :) nazar edeceğim bende çok dillendirmeyim dr u :) çok titiz dir dr bey bunları zaten artık sende görüyorsun :)

hahahahay tuzlayayım da kokma bari geçmişte doktorum ve benim hakkımda yaptığın dedikoduları gözümle okudum ararmış

bak ben sana demedim mi neyse kötü bir şey olmasın iyi olmana sevindim söyleyin beni de arasın hastaneden çıktık ne tel ne çiçek ne böcek Kazen bile daha vefalı çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…