Allah kolaylık versin senin iş zormuş sana süpermen lazım evde kayınvalide kayınpeder zor işo kısmı yeter ee desene onlara yeyip içip oturacagınıza az bebelere bakıverin :)
vakti zamanında sana hem cep telefonu numarasını hem de email adresini verdi, konuştunuz yazıştınız vs...şimdi de ısınamıyorum diye oy mu vermiş ?? İnsan ısınamadığı birine bu kadar özel bilgilerini neden verir ki?? çok ilginç !! acaba senden bi çıkarı vardı da, baktı gördü sen çetin cevizsin, ağına düşmüyorsun, uyku hapı kattığı viskiden içmiyorsun, soğumaya mı başladı acep
bu arada "kazan" değil "kazen" şekerim. Lütfen adını yazma konusunda hassasiyet göster, banlarsa seni görürsün
ayrıca, ayrı bi nick alıp oy verdim çoktanısınamıyorum şekercim sana, KAYNIYORUM ne yapayım
Kaç tane yorumu okudum okudum okudum...Dedim kim bu kezban ya??? Sanırsam jelesec in diğer topiklerden tanıdığı bir zat.Artık sonlara gelmek üzereyken
kafam anca ayıldıYarın gidip sarı saçlarımı koyuya boyatacam
Bi de dedim ki,ay ne ağzı kalabaklık bu böyle topiğe gelmiş her lafa maydonoz olmuş...hala okumaya devam ederken ve hala kezbanın ogületakane olduğunu bilmeden
nolur bana da bi gelinolağanüstü gücü olan arkadaşlar. evde kaynana, kaynata sürekli bişiler isterler 3 ana 3 ara öğün isterler artı çay çorba isterler tüm gün mutfaktayım. biri okulda olmak üzere iki bebe ilgi bekler. ufaklık düz duvara tırmanır. koş tut düşmesin. koca desen herşeyi dört dörtlük ister. benim sınavlar var 7 tane ders birinin bile konularını bitiremedim. artı evde yapmam gerekli kitap çalışması. artı ev işleri.... atacam kendimi biyerlerden.....
ahahaha, "kezban" olayına koptum..siz benim dikişlerden ne istiyorsunuz ya:)))
ahahaha, "kezban" olayına koptum..siz benim dikişlerden ne istiyorsunuz ya:)))
Şeker kızım nasıl gidiyor kontrole gittin mi?
Sabah ogülü napcek bakalım şaka diye anladım ben olayı gerçekten istemedi sanırsam
rabbitim burun için arasaydın doktoru bacım nlglpd ağdam geldi diye bile adamı arayacak neredeysebize göre önemsiz olan bazen doktora göre önemli olabiliyor
bünyen çok iyi senin maşallah
ogülü bir meme yaptırdı 1.ay keyif yaptı evde eşi ailesi pervane oldu kaprisli kezban
ay senin kalınlığından ne olacak manken gibisin sen bebeğim
Kız Kezban kııız bu şarkı sana...sarı sarı bileziği takarım kollarına,dünyalar güzeli KEZBAAANN
Barış Manço - Kezban [[url]www.turkcerock.net] - YouTube[/url] ahahahahahahahahaah klibe bakın yaa:))))))))))))
BesteMelodi :)
1.
Kabul Edildi - KOCAELİ(BASİSKELE)
29/11/2012 17 : 00 : 55
2.
Torbaya Eklendi - KOCAELİ(BASİSKELE)
29/11/2012 17 : 14 : 02
3.
Torbaya Eklendi - KOCAELİ(İZMİT KARGO IŞLEME MERKEZİ)
29/11/2012 19 : 46 : 22
4.
Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AND)(ANADOLU YAKASI PTT KİM)
30/11/2012 03 : 49 : 28
5.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AND)(ANADOLU YAKASI PTT KİM)
30/11/2012 04 : 02 : 44
6.
Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AND)(KADIKÖY POSTA DAĞITIM)
30/11/2012 07 : 57 : 59
7.
Dağıtıcıya Verildi - İSTANBUL(AND)(KADIKÖY POSTA DAĞITIM)
30/11/2012 09 : 12 : 15
8.
Teslim Edildi - İSTANBUL(AND)(KADIKÖY POSTA DAĞITIM)
30/11/2012 15 : 28 : 35
canlar ben aramadım ama akşama doğru ercan bey kendi aradı.
burun kanaması tansiyon değişikliğinden olurmuş; aklınızda bulunsun..
gerçi ölçtük 8-5.. her zamanki hali...
Ben gelmedi diye birşey demedim ki :) g tuşuna bile basmadımbenim kart için adres annemlerindi e malum estetik görüşmeleri kızlarla buluşma derken evde çok olamıyorum :) kartım gelmiş annem söyledi bugün telde jelesec ede söyledim sanırım sizi besteninkide gelmedi diye kandırmış kız jelesec seninki gelmedi diye benidemi kattın olaya
Arar canım arar :) en ufak boşlugunda ameliyat arasında bile olsa arar :)nazar edeceğim bende çok dillendirmeyim dr u :) çok titiz dir dr bey bunları zaten artık sende görüyorsun :)
canlar ben aramadım ama akşama doğru ercan bey kendi aradı.
burun kanaması tansiyon değişikliğinden olurmuş; aklınızda bulunsun..
gerçi ölçtük 8-5.. her zamanki hali...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?