İyi geceler sarı şeker benimde uyku çok dalamadım bir türlü :)Hadi gece kuşları ben zıbaram bari.Devir teslim sizde.Elim sizde yaniiİyi bakınız topiğimize Hadin iyi nöbetler
Hadi gece kuşları ben zıbaram bari.Devir teslim sizde.Elim sizde yaniiİyi bakınız topiğimize Hadin iyi nöbetler
bende zıbaracağım bebem yarın 8.30.da hastane gün aşırı aç karnına kan tahlili var...
topik dazlağa besteye emanet
Bende biraz uyumaya çalışacagım uykusuzluktan başım ağrıyor gözlerim yanıyor dalağada güven olmaz ya bende topu ona atayım bari iyi geceler der kaçarım
evet evet, parmakları çok aktif bu ara, bize atkı bere örsün güzel fikir..benimkinin ipi fransız kaşmiri olsunanlamışsındır sen onu
anam birini durduramıyoruz, her topiğe, her polemiğe dahil olmaya çalşıyo, öbürü de üşengeçlikten yazamıyo. Gerçi sabahın 6'sına kadar yazdığın günlerin yorgunluğudur bu...uyu geçer
valla gitmiyom bi yereHangi konuya gidiyosun bakalım sanada bi ceza lazım:44:
senin önceki saçlar iyiymiş niye kazıttın bacım bit pire mi sardı açep:26::26:
Bi de dedim ki,ay ne ağzı kalabaklık bu böyle topiğe gelmiş her lafa maydonoz olmuş...hala okumaya devam ederken ve hala kezbanın ogületakane olduğunu bilmeden
Ay allahım yarabbim ya harbiden kezban olmuş ogülüay çatlıycam gülmekten niye jelesec olmadı ki çok yakıştırmıştım ona
Sabah ogülü napcek bakalım şaka diye anladım ben olayı gerçekten istemedi sanırsam
Kız Kezban kııız bu şarkı sana...sarı sarı bileziği takarım kollarına,dünyalar güzeli KEZBAAANN
Barış Manço - Kezban [[url]www.turkcerock.net] - YouTube[/url] ahahahahahahahahaah klibe bakın yaa:))))))))))))
Bak linacım, bilen bilir benim kayınvalide geldi bende kaldı kafayı bana yedirtti arkasından ameliyatlık oldumzor işin vallahi bak şimdi üzüldüm bacım yakında değilsin geleyim de yardım edeyim seni süpermen de kurtarmaz
Amanin sendemi değiştin :) valla jelesec senin saçları çok merak etti yapıştı gırtlağıma bende kendine 1 2 resim gösterdimgecmiyurrr kezban ahaha iyimis ama bolgesel anlami degisir kezbanin anlami aman diyim bizde kezban kime denir soylesem jelicon solesin ama
valla gitmiyom bi yere((
ne o len maillerde resimlerimmi paylasiliyor hayirmine biti piresi bacim keske oyle olsa ilaci sik kurtul sacmi kazitilir onun icin. benim cok dokulmeye basladi ve cok yiprandi tazeleyeyim dedim
ŞOK ŞOK ŞOK !!!! Bu ne beaaaa !!! Sabah topiğe girdim, son sayfayı açtım ilk önce..Altta benden başka kim var diye bi bakayım dedim. KezBAN diye biri var, kim bu dedim ? Baktım ben yokum, yani ben yokolmuşum, amanınnnnn ben KezBAN olmuşum
Kazen, hani 2 kasa göndercektim, hani jeleseci KEZBO-JELO yapçaktın ? bide afilli yazmışsın düz KEZBAN değil, Kez küçük BAN büyük olacak şekilde:111:
gecmiyurrr kezban ahaha iyimis ama bolgesel anlami degisir kezbanin anlami aman diyim bizde kezban kime denir soylesem jelicon solesin ama
Kız Kezban kııız bu şarkı sana...sarı sarı bileziği takarım kollarına,dünyalar güzeli KEZBAAANN
Barış Manço - Kezban [[url]www.turkcerock.net] - YouTube[/url] ahahahahahahahahaah klibe bakın yaa:))))))))))))
ŞOK ŞOK ŞOK !!!! Bu ne beaaaa !!! Sabah topiğe girdim, son sayfayı açtım ilk önce..Altta benden başka kim var diye bi bakayım dedim. KezBAN diye biri var, kim bu dedim ? Baktım ben yokum, yani ben yokolmuşum, amanınnnnn ben KezBAN olmuşum
Kazen, hani 2 kasa göndercektim, hani jeleseci KEZBO-JELO yapçaktın ? bide afilli yazmışsın düz KEZBAN değil, Kez küçük BAN büyük olacak şekilde:111:
Dün çatladık bu duruma yazık rabbit o kadar dikişle :) nolcak şimdi ay hala gülüyorum ya
vallahi bende de aynı ogülü şahit evde 2.kadın ve aney var 2.kadın dip köşe temizlikte aneyde mutfakta yemek işinde ufaklık anaokulunda büyük oğlan okulda
ogüle şahit benim ütüler kuru temizlemedeherşey yerli yerince bende de
bak bu kez iyi elenktrink aldığın doktorun yanına 5 tane yıldız yapmaya uğraşma, + koy kısa yoldangeçmişi olmayanın geleceği olmaz... jelesec atasözü
yaptıracağım da doktor araştırıyorum acele etmeden sindire sindire ajanda elimde dolanacağım tüm doktorları yine
sabah valla gülmekten gözümden yaş geldi..bi de aslında şu var ki ben ruhumla birlikte kezban olmuşumDün çatladık bu duruma yazık rabbit o kadar dikişle :) nolcak şimdi ay hala gülüyorum ya
Şimdi ogülüm senin lafın ne zaman geçse jelo o benim canım der 2 lafında bu durumda da acil Kazen e yazıp kendini kezbo jelo yapması gerekir amma velakin bizim jelo olayı öksürüğe getirip seni KezBAN latmış durum onu göstetiyor
sosyetesiniz kızım siz....hizmetçilerinizi (jelesec'in 2 tane) şoförlerinizi, dadılarınızı çalıştırıp, çocuklarınız yokken kk'da, varken onların dibinde keyif yapmaca modunda süpper bi hayat yaşıyosunuzHer gününüz böyle olsun
bak bu kez iyi elenktrink aldığın doktorun yanına 5 tane yıldız yapmaya uğraşma, + koy kısa yoldanzeküü jelocan seniiii
sabah valla gülmekten gözümden yaş geldi..bi de aslında şu var ki ben ruhumla birlikte kezban olmuşumaltta başka hangi üye var diye bakarken, "kim bu kezban" diye düşündüm ya, hala ona gülüyorum nldglp, ben de sarı yapçam saçları:86:
ne güzel analiz etmişsin bestem olayı. şu jelonun olayları öksürüğe getirme mevzuunu biz nldglp ile de konuşmuştuk vakti zamanında. Jelesecin arkasından yani. Dedikodu bab-ında. Hatta bırakalım polemiklerde burnu p.kta kalsın diye karar almıştıkYokluğumu fırsat bilip, kasa sayısını bayaa artırdı sanırım ki Kazen onun saflara kaydı.
gecmiyurrr kezban ahaha iyimis ama bolgesel anlami degisir kezbanin anlami aman diyim bizde kezban kime denir soylesem jelicon solesin ama
valla gitmiyom bi yere((
ne o len maillerde resimlerimmi paylasiliyor hayirmine biti piresi bacim keske oyle olsa ilaci sik kurtul sacmi kazitilir onun icin. benim cok dokulmeye basladi ve cok yiprandi tazeleyeyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?