• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

canım özür..görmemiştim bunu..arada bir okuyup çıkıyorum, uzun süre dik oturup bilgisayara bakmayayım diye:)

olsun canım, ben de şimdi senin durumun aktardığın yazını okuyordum...Maşallah 41 kere:nazar:
Direnlerde, ne kadar sıvı birikiyor diye senden mutlaka onu bilgilendirmeni istemiştir Ercan Bey. İstememişse bile, gelen miktarı belirtip, cuma'dan önce de kontrole gidebileceğini yazdığın bi mesaj gönderebilirsin. 8 gün direnli kalmış biri olarak hissettiğin rahatsızlığı çok iyi anlarım ;) Belki öne çeker kontrol tarihini:34:

canım, ağrı-sızı yok artık çok şükür.dün yine de ağrı kesicimi aldım, belki bugün de alırım ama yarın alacağımı sanmıyorum artık.oturmam-kalkmam yavaş ama ağrılı ve çok zor değil...

sürekli yatamıyorum, oturmak istiyor canım, o biraz kötü.

bol su içip bol lavaboya gidiyorum:)

ödem çayımı içiyorum.(enginar yaprağı, avakado yaprağı,kiraz sapından oluşan bir karışım tavsiye etti bana.sizinkilerden farklı sanırım?)

bugün evde yalnızım ama zorlanmadım şimdiye kadar.

kalan 2 drenim var ve aslında hiç sıvı gelmiyor.çekilebilirdi dünden ama yine de kalmasını istedi doktor; vardır diyorum bir bildiği.allahtan kalçamdan çıkan drenler bunlar da, çok zorlamıyor beni...

cuma günü drenleri çıkarttırmaya ve ilk kontrole gideceğim.öğlen 3 gibi daha müsait olacak sanırım ercan bey.gitmeden bi arayacağım..

sabah burnum kanayarak uyandım..doktoru aramadım; çok önemli değildir diye düşündüm..

öyle yani.şişlikler biraz daha iyi sanki bugün ama oldukça kalınım şimdilik:)

rabbitim burun için arasaydın doktoru bacım nlglpd ağdam geldi diye bile adamı arayacak neredeyse :1: bize göre önemsiz olan bazen doktora göre önemli olabiliyor :31:

bünyen çok iyi senin maşallah:nazar::nazar::nazar:

ogülü bir meme yaptırdı 1.ay keyif yaptı evde eşi ailesi pervane oldu kaprisli kezban:33:

ay senin kalınlığından ne olacak manken gibisin sen bebeğim

olsun canım, ben de şimdi senin durumun aktardığın yazını okuyordum...Maşallah 41 kere:nazar:
Direnlerde, ne kadar sıvı birikiyor diye senden mutlaka onu bilgilendirmeni istemiştir Ercan Bey. İstememişse bile, gelen miktarı belirtip, cuma'dan önce de kontrole gidebileceğini yazdığın bi mesaj gönderebilirsin. 8 gün direnli kalmış biri olarak hissettiğin rahatsızlığı çok iyi anlarım ;) Belki öne çeker kontrol tarihini:34:

canım ercan bey zaten bugün çekecekti normalde. ama ben uzağa gidip tekrar gelmek istemedim hemen ertesi gün.hiç sıvı birikmesi yok zaten. bomboşa yakın drenler:)
yarın ve ertesi gün de ercan bey yurtdışında olacakmış, o nedenle cumaya kaldı...

rabbitim burun için arasaydın doktoru bacım nlglpd ağdam geldi diye bile adamı arayacak neredeyse :1:

ahahaha yerlerdeyim jelesec..güldürmeyin beni böyle, birkaçgün bekleyin ya.ahahahaha

ya aksi gibi kontorum bitti..
erkek arkadaşım gelince akşam yükleriz çıkıp ama akşama kadar zaten istesem de arayamam yani...

rabbitim burun için arasaydın doktoru bacım nlglpd ağdam geldi diye bile adamı arayacak neredeyse :1: bize göre önemsiz olan bazen doktora göre önemli olabiliyor :31:

bünyen çok iyi senin maşallah:nazar::nazar::nazar:

ogülü bir meme yaptırdı 1.ay keyif yaptı evde eşi ailesi pervane oldu kaprisli kezban:33:

ay senin kalınlığından ne olacak manken gibisin sen bebeğim

valla yaa, ne güzel günlerdi....gerçi ayağıma mesaj, saçıma bakım yapan yoktu ama :33:

canım ercan bey zaten bugün çekecekti normalde. ama ben uzağa gidip tekrar gelmek istemedim hemen ertesi gün.hiç sıvı birikmesi yok zaten. bomboşa yakın drenler:) yarın ve ertesi gün de ercan bey yurtdışında olacakmış, o nedenle cumaya kaldı...

tavşanım, bana yakın memlekettemisin? öyleyse akşama gel bana, madem sıvı birikmesi de yok ben çekerim senin direnleri:52:

ahahaha yerlerdeyim jelesec..güldürmeyin beni böyle, birkaçgün bekleyin ya.ahahahaha

ya aksi gibi kontorum bitti..
erkek arkadaşım gelince akşam yükleriz çıkıp ama akşama kadar zaten istesem de arayamam yani...

Tamam tamam aman dikişine bir şey olur doktor beni gebertir nazardan çok korkar baycan dikkat et:31:

valla yaa, ne güzel günlerdi....gerçi ayağıma mesaj, saçıma bakım yapan yoktu ama :33:

tavşanım, bana yakın memlekettemisin? öyleyse akşama gel bana, madem sıvı birikmesi de yok ben çekerim senin direnleri:52:

hahahahay süperdi bakım vallahi :24::24:

2.kasa :7: gönder biri bana biri yakınıma :9::9::9:

evet canım, çok uzak sayılmaz..ama ameliyat olduktan sonra yukarı kat bile uzak geliyor işte:) gidip çıkarttırsaydım keşke bugün diyorum:)
iyileşince bir gün geleceğim o taraflara sırf senle görüşmeye, aklımda:)

Hanımlar selamlarrrr:3::3::3::3:

2 hafta içinde lazerlipo yaptıracağım izmirde, tecrübesi olanlar, yaptırıp iyi veya kötü sonuç alanlar Allahaşkına için beni bilgilendirsin ya:26:

Şimdi fosforlu turuncuya dönen saçlarımı boyatmaya gidiyorum, geldiğimde bana cevap vermiş olun lütfeen:5:

hahahahay süperdi bakım vallahi :24::24:

2.kasa :7: gönder biri bana biri yakınıma :9::9::9:

kart hamili yakinimdir, diyecen de kartın yok:33: prokart oldu, postkart:1:

evet canım, çok uzak sayılmaz..ama ameliyat olduktan sonra yukarı kat bile uzak geliyor işte:) gidip çıkarttırsaydım keşke bugün diyorum:)
iyileşince bir gün geleceğim o taraflara sırf senle görüşmeye, aklımda:)

senin muhtemelen 1. ay kontrolünde, istanbulda böyüüüük bi buluşma yapçez baby. nldgp kocasını, jelesekcan bebesini ekip gelecek. Buraya ayrıca beklerim...1 ayı beklemeden, kendini ne zaman iyi hissedersen gel ;)

uleeeen beste yine sinsi sinsi bizimi dikizliyon :27::27: prokartlı görünmez seni:1::1:

kartın tek işe yaradığı kısım:1::9::33:

Hanımlar selamlarrrr:3::3::3::3:

2 hafta içinde lazerlipo yaptıracağım izmirde, tecrübesi olanlar, yaptırıp iyi veya kötü sonuç alanlar Allahaşkına için beni bilgilendirsin ya:26:

Şimdi fosforlu turuncuya dönen saçlarımı boyatmaya gidiyorum, geldiğimde bana cevap vermiş olun lütfeen:5:

"her konuya hakim, yazmadan duramaz" başlığında jelesec'e oy verirsen, sana buradan lazer lipo tecrubelerini aktarır bence. Yoksa dip boyaya bile cevap alamazsın. Al gülüm ver gülüm misali:34:

sendeki dil Uğur dündarda yok anam her lafa verilecek bir cevabın var maşallah dil papuç gibi:63::63::63::76::76::76:
prokart yalan oldu abi gelmedi gelmiyor uğraşamam kolyesi kalsın :37::37:

ha haa, az hava atmıyodun yok prokat öyle, yok 10dk beklemek de neymiş falan diyerek. Olan 35 tl'ye oldu desene. 35TL'ye ben dip boyaya gelirdim sana:ssz: Yeni yıl geliyor, zam yok, çocukları masrafı her gün artıyor:ssz::ssz:

1.
Kabul Edildi - KOCAELİ(BASİSKELE)
29/11/2012 16:47:46
2.
Torbaya Eklendi - KOCAELİ(BASİSKELE)
29/11/2012 17:14:07
3.
Torbaya Eklendi - KOCAELİ(İZMİT KARGO IŞLEME MERKEZİ)
29/11/2012 19:46:24
4.
Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AND)(ANADOLU YAKASI PTT KİM)
30/11/2012 03:49:31
5.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AND)(ANADOLU YAKASI PTT KİM)
30/11/2012 04:52:42
6.
Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AND)(ÜMRANİYE POSTA DAĞITIM)
30/11/2012 08:28:01
7.
Dağıtıcıya Verildi - İSTANBUL(AND)(ÜMRANİYE POSTA DAĞITIM)
30/11/2012 09:16:43
8.
Teslim Edildi - İSTANBUL(AND)(ÜMRANİYE POSTA DAĞITIM)
30/11/2012 15:08:12

25 gün önce bu kargo teslim edildi gözüküyor :) size de barkod numarasını verdim ki takip edin diye değil mi ? Yeniden vereyim PTT ile bir görüşün lütfen...

Bu arada neden PTT kargo çünkü köyde öğretmenlik yapıp kart sahibi olmak isteyenelre sadece PTT kargo kargomuzu götürüyor, başka hiç bir kargo firmasının böyle bir hizmeti yok. Yoksa kargo ücreti diğer dandik kargo firmaları ile aynı şekildedir ki kargo ücretini sizlerden alırken neden ucuza kaçalım değil mi ?

"her konuya hakim, yazmadan duramaz" başlığında jelesec'e oy verirsen, sana buradan lazer lipo tecrubelerini aktarır bence. Yoksa dip boyaya bile cevap alamazsın. Al gülüm ver gülüm misali:34:

Aaaa jelesec yaptırdı mııı:53:
Oy vermesem de o bana bilgi verir:33: (orada oyumu kullandım)

Jelesec canım, özelime alayım lütfen bilgileri:24::24:

BesteMelodi :)

1.
Kabul Edildi - KOCAELİ(BASİSKELE)
29/11/2012 17 : 00 : 55
2.
Torbaya Eklendi - KOCAELİ(BASİSKELE)
29/11/2012 17 : 14 : 02
3.
Torbaya Eklendi - KOCAELİ(İZMİT KARGO IŞLEME MERKEZİ)
29/11/2012 19 : 46 : 22
4.
Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AND)(ANADOLU YAKASI PTT KİM)
30/11/2012 03 : 49 : 28
5.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AND)(ANADOLU YAKASI PTT KİM)
30/11/2012 04 : 02 : 44
6.
Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AND)(KADIKÖY POSTA DAĞITIM)
30/11/2012 07 : 57 : 59
7.
Dağıtıcıya Verildi - İSTANBUL(AND)(KADIKÖY POSTA DAĞITIM)
30/11/2012 09 : 12 : 15
8.
Teslim Edildi - İSTANBUL(AND)(KADIKÖY POSTA DAĞITIM)
30/11/2012 15 : 28 : 35

kart hamili yakinimdir, diyecen de kartın yok:33: prokart oldu, postkart:1:

senin muhtemelen 1. ay kontrolünde, istanbulda böyüüüük bi buluşma yapçez baby. nldgp kocasını, jelesekcan bebesini ekip gelecek. Buraya ayrıca beklerim...1 ayı beklemeden, kendini ne zaman iyi hissedersen gel ;)

kartın tek işe yaradığı kısım:1::9::33:

Kazen bey cevabını vermiş kezban aldın mı:9::9::9:

Back