üzüldüm çok üzüldüm ...
25 gün önce bu kargo teslim edildi gözüküyor :) size de barkod numarasını verdim ki takip edin diye değil mi ? Yeniden vereyim PTT ile bir görüşün lütfen...
sana iki kasa ayarladım, hem efkarını da dağıtır.
ahh be jelesekcan,
25 gün önce imzayı çakıp kartı teslim almışsın, üstüne burdan çemkirip duruyosun. Yok tüketici haklarıymış, yok bilmemneymiş. Üstelik barkod numarası bile varken niye takip etmiyon kartını bacım? Güneşi balçıkla sıvayamazsın
Aaaa jelesec yaptırdı mııı
Oy vermesem de o bana bilgi verir(orada oyumu kullandım)
Jelesec canım, özelime alayım lütfen bilgileri
Kazen bey cevabını vermiş kezban aldın mı
Ne güzel herkes benim gibi düşünüyor... kezban aşağı kezban yukarı
Kazen; çok çok özürhep ogltkn gazı verdi :)))kargoyu aradım kıyameti kopardım gidip bakacağım olayı çözeceğim almadığım kart aldım görünüyor
zaten sana demedim ki kezban diye esas kezban Jelesec... hemde hası...
çok pis saf değiştiririm ...
kazen, senden bişi istiycembenim şu nicki allah rızası için (bak allahın adını verdim ) kezbanlar kezbanı olarak değiştir.. Hadi o zor olacaksa sadece kezban yap. Sen de rahatla, jelesec de
Ben geri çekiliyorum 2.tane sivri dilli avukatla uğraşamam
gerektiğinde yenilgiyi kabul etmeyi bilecek insan ''kezban'' da olsa
OGLTKN; hanım daha 1.kasa eniştene olan sözünü tutmadın sen nerede 2.kasa sözünü tutacaksın?
hee şöyle...bükemediğin eli öpeceksin demiş atalarımız
kuşum, adresini yaz özelden de PTT kargo ile göndereyim kasanı
gözlerin kulakların beni aramış amma hemen tele yapıştın sesimi duymak için bu nasıl kışkışlama sen bensiz ben sensiz yapamayız bebeğim
koca göbek mi senin ameliyat öncesi halin geldi gözümün önüneşok olmuştum benim göbeğim seninkinin yanında sıska ya kaçardı o zamanlar güzelim ne çabuk unuttun geçmişini
bestaaaaa,
sende ocağın 26-27sini bana ayır...ben gelir siz gelmezseniz, ben de aynı jelesekcan gibi başka topikleri yuva bellerim kendime ona göre
jeleseccim iyisin sanırım. burada olduğunu göre.
bu başlığa takılan arkadaşlar forumda yaşıyor, arada da ev, çocuk, iş güç... ile mi uğraşıyor nedir?
kolay gelsin. gelsin de, bilgisayar da yüzü kırıştırıyor, bilginize
Bu başlıkta yazanlar özel güçlere sahip herşeye yetişiyorlarmesela gelsen şimdi benim evde zerre toz bulamazsın yemekler pişti çoktan çocugun keyfi tıkır tüm çamaşırlar ütülendi dolapta :)
nolur bana da bi gelinolağanüstü gücü olan arkadaşlar. evde kaynana, kaynata sürekli bişiler isterler 3 ana 3 ara öğün isterler artı çay çorba isterler tüm gün mutfaktayım. biri okulda olmak üzere iki bebe ilgi bekler. ufaklık düz duvara tırmanır. koş tut düşmesin. koca desen herşeyi dört dörtlük ister. benim sınavlar var 7 tane ders birinin bile konularını bitiremedim. artı evde yapmam gerekli kitap çalışması. artı ev işleri.... atacam kendimi biyerlerden.....
yaprakçım,
sorunu daha açık sorarsan, diğer arkadaşlar da, ben de cevap anlamında daha yardımcı olabiliriz. Ama şöyle bi detay vereyim, jelesec sahalara döndüğünden beri forumda yaşıyorum, bundan da çoook mutluyumVarsın kırışan yüzüm olsun, ruhum olacağına. Haa bu arada, biz bir de gün içinde en az 8-10 kez telefonlaşıyoruz. O telefon görüşmeleri de kahkahadan geçilmiyor. Yüzü muhtemelen bilgisayardan daha fazla kırıştırıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?