Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ay birsürü alıntılamışım sonra başka işlere daldım.alıntılananların altına kel alaka cvp yazmışım:)) eee ben yaşlıyım ya alışın bu durumlara

ay birsürü alıntılamışım sonra başka işlere daldım.alıntılananların altına kel alaka cvp yazmışım:)) eee ben yaşlıyım ya alışın bu durumlara

bende daldım telimdeki tum mesajları farketmeden sildim ne salağım

estağğfurullah şekerim dalgınlık işte seninkisi sabaha kadar uyurgezer olursanız bööle olur işte.Anam siz ne zaman uyursunuz merak ettim??? Beste haanım ile sizedir bu sözlerim sevgili kahya haanım.

beste sinsi takılıyo şekerim ben aleni takılıyorum onun ki mechul uyuyup uyanıyormu yoksa uykusundamı yazıyor belli değil ben gunluk 2 saat uykuyla dunyay fethedebiliyorum

Kızlar bu hafta ben iptal gene Bu akşam 19:30 itibarı ile Alamanya dan gelen misafirlerimizi alıp 1 hafta dere tepe arşın arşın gezdireceğiz.Bu gece kayınvalidemlerdeyiz.Ben de ıspanaklı krep pastası yapacağımm.Onun da işi biraz zor ve uzun.Ispanaklar bol bol yıkanacak,krepler dökülecek,beşameller hazırlanacak....hadin ben kaçtım.Daha ev toparlama var.Çok tembellik ettim bugün.Bilgisayarın başından kalkılmıo ya( Hepinizi öptüm.Sevgiler...

kolay gelsin şekerim çağır şu hatuncukları bir el atıversinler ben yakın olaydım gelirdim amma değiliz

kızlarr 4 gün önce kepçe kulak ameliyatı oldummm ..bandaj takıldı sıkıyor sanırım yada dikişli oldugundan mı öyle bilmiyorum ama canım çok yanıyorrr.. hangi bandajlardan kullanıyosunuz yada bu agrılar normalmi yardımmm

Benimde birşeyler almam lazım alışverişe çok yazmayın gelince oku oku bitmiyor jelesec çenen düştü tel meşgul 2 saattir gelince ararım artık öptüm hepinizi

sağol boceim yaaa su topladı komple valla tırtım valla ders oldu bana korkuoma rtıkın yanmaktan polemiik yapmaktan nerde olay olmuş len ben nie gormedim

tiz furun kellemi

bi konuya dahil ol be geceleri gittiğin yerden haberin yok senin çok sevdiğin kişide hep oradaydı Kazen iyi ki denk gelmedin kelleni alırdı

Benimde birşeyler almam lazım alışverişe çok yazmayın gelince oku oku bitmiyor jelesec çenen düştü tel meşgul 2 saattir gelince ararım artık öptüm hepinizi

banada gitmişken bir araba hediye al bakiiiim hep kendine olmaz hayat paylaşınca güzel dimi ama

nazar etme ne olur çalış sende bu kadar popüler ol özlemişim milleti hastanede kimseyle konuşamadım düzgün dedikodu birikmiş konuştuk bebem gelişine bırakmadım işi

Sen niye yoksun açep ??? En iyi kezban kategori dalında 1.inci olurdun kesin:76::76::76:

Kıııııız ogülü kezban :))) Sen niye yoksun açep ??? En iyi kezban kategori dalında 1.inci olurdun kesin:76::76::76:

ha haayytt, benim yarışacağım zat olmadığı için, oylama yapılmıyo şekerim. Kazen bedavadan prokart göndercekmiş bana hediye olarak

pişşt jelesec, nassı tesadüfen karşılaştım Ercan Bey ile dimiii kızzz, dünya ne küçük valla. Yada kezban şansı var bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…