• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Biliyomusunuzz,ben tevşanıma gittim bu akşam onu görmeye:34: ama artık :nazar::nazar::nazar: İyi benim tevşanım.Biraz geç gittim ama olsun muhabbet güzel oldu.Benim çene düştü konuştum da konuştum:) Gece muhabbetlerini de çok severim.Kısmetse yarın çıkacakmış zaten.

eveeet, çok güzel oldu..sen geldikten sonra açıldım, neşem yerine geldi canım benim:)

drenler dışında çok bir sorunum yok..bir de felaket şiş bacaklarım,kalçam ve alt karnım...

günaydin günaydin mutlu huzurlu sabahlar icime ebru salli kactiiiii
sabahin köründe burda ne ariyorsun dersenizzzzz esim gece hastalandi biraz grip nezle neyse gece yariisi ne istedi arap asi corbasi
sabah sabah onla ugrasiyorum esim uyanana kadar corba bende ebru salli yapamda gelem öpüldünüz bacularrrrrr

güzeller hepinize günaydınlar, en güzel haftalar :)

öncelikle rabbitim çok çok geçmiş olsun. herşey yolunda gidiyor şimdiye kadar :nazar: hep böyle gitsin inşallah.

Jelesecim dönüşün muhteşem olmuş, sana da :nazar:, oku oku bitmedi sayfalar..Serumlar senin çeneye mi verilmişti bacım?:1:

sabahin köründe burda ne ariyorsun dersenizzzzz esim gece hastalandi biraz grip nezle neyse gece yariisi ne istedi arap asi corbasi
sabah sabah onla ugrasiyorum esim uyanana kadar corba bende ebru salli yapamda gelem öpüldünüz bacularrrrrr

Günaydın geçmiş olsun eşine hasta nazı ugraş dur :)

güzeller hepinize günaydınlar, en güzel haftalar :)

öncelikle rabbitim çok çok geçmiş olsun. herşey yolunda gidiyor şimdiye kadar :nazar: hep böyle gitsin inşallah.

Jelesecim dönüşün muhteşem olmuş, sana da :nazar:, oku oku bitmedi sayfalar..Serumlar senin çeneye mi verilmişti bacım?:1:

Günaydın ogülü :) hem çeneye hem parmaklara vermişler bencede :) birde bizi fırçalıyor ne kadar yavaşsınız diye :)) özlemişiz cadıyı iyi geldi

canım ameliyatın başarılı geçmiş çok sevindim,hafta sonu hep aklımdaydın ama gelemedim,cumartesi,pazar misafir akınına uğradım resmen.kaç haftadır iptal ettiğim misafirleri kabul etmek zorunda kaldım.aksi gibi telefonunuda almamışım ben senin özür dilerim arayamadımda,sabah işe gelir gelmez buraya baktımi şükür iyiymişsin, bugün çıkıyorsun herhalde kendine çok iyi bak canım. öpüyorum seni.

sahalara dönmüşsün canım,sen, yeniden burada görmek çok güzel,inşallah biran önce taanlamıyla sağlığına kavuşur,en kısa zamanda karın germeni olursun hayatım. :54:

canım ameliyatın başarılı geçmiş çok sevindim,hafta sonu hep aklımdaydın ama gelemedim,cumartesi,pazar misafir akınına uğradım resmen.kaç haftadır iptal ettiğim misafirleri kabul etmek zorunda kaldım.aksi gibi telefonunuda almamışım ben senin özür dilerim arayamadımda,sabah işe gelir gelmez buraya baktımi şükür iyiymişsin, bugün çıkıyorsun herhalde kendine çok iyi bak canım. öpüyorum seni.

canım, çok teşekkürler:) ben de çok öpüyorum...

tavuklar gene yok sonra bıdı bıdı bıd bıdı :37: :ssz:

ne tavuğu be:19: dün gece senin takıldığın topik de olay vardı saat kaçlara kadar oradaydım nerede haksızlık jelesec orada hemen olaya dahil oldum :9: senin gibi lay lom lom takılmıyoruz biz dazlak :32:

elin nasıl oldu çok geçmiş olsun ya çok acır :ssz:ya bu sana cehennemde yanmayı hatırlatsın akıllı ol polemik yapma :23::23::23:

Sen gez orda burda sabah kızlara ben birbir rapor ederim nasılsa:52:

sabaha karşı girmiş asunun gözlerine gitmeyin yazışalım diyor kızlara :1:akşamdan gel yazışalım bu nasıl düzenin var yahu eşin iyi dayanıyor sana avukatında:30:

bestem rapora hiç gerek yok ensesindeyim tek açıkta Kazene şikayet edeceğim atılsın forumdan :24::24::24:

eveeet, çok güzel oldu..sen geldikten sonra açıldım, neşem yerine geldi canım benim:)

drenler dışında çok bir sorunum yok..bir de felaket şiş bacaklarım,kalçam ve alt karnım...

Günaydın canım:48: senin bugün şişlik olayın daha fazladır patlamazsan iyidir ödem biliyorsun :34:

yedin pelitten mamaları şiştin tabi:1:

Hepimize güzel sağlıklı günler olsun inşallah :29:

geçmiş olsun iyi bak eşine dinlensin beslensin toparlar hemen:34:

gel gel bekliyoruz

Back