Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tavuklar gene yok sonra bıdı bıdı bıd bıdı
Haha sen öyle san
Sen gez orda burda sabah kızlara ben birbir rapor ederim nasılsa
Biliyomusunuzz,ben tevşanıma gittim bu akşam onu görmeye ama artık İyi benim tevşanım.Biraz geç gittim ama olsun muhabbet güzel oldu.Benim çene düştü konuştum da konuştum:) Gece muhabbetlerini de çok severim.Kısmetse yarın çıkacakmış zaten.
günaydin günaydin mutlu huzurlu sabahlar icime ebru salli kactiiiii
sabahin köründe burda ne ariyorsun dersenizzzzz esim gece hastalandi biraz grip nezle neyse gece yariisi ne istedi arap asi corbasi
sabah sabah onla ugrasiyorum esim uyanana kadar corba bende ebru salli yapamda gelem öpüldünüz bacularrrrrr
güzeller hepinize günaydınlar, en güzel haftalar :)
öncelikle rabbitim çok çok geçmiş olsun. herşey yolunda gidiyor şimdiye kadar hep böyle gitsin inşallah.
Jelesecim dönüşün muhteşem olmuş, sana da , oku oku bitmedi sayfalar..Serumlar senin çeneye mi verilmişti bacım?
bende tam sizi bekliyodum
canım ameliyatın başarılı geçmiş çok sevindim,hafta sonu hep aklımdaydın ama gelemedim,cumartesi,pazar misafir akınına uğradım resmen.kaç haftadır iptal ettiğim misafirleri kabul etmek zorunda kaldım.aksi gibi telefonunuda almamışım ben senin özür dilerim arayamadımda,sabah işe gelir gelmez buraya baktımi şükür iyiymişsin, bugün çıkıyorsun herhalde kendine çok iyi bak canım. öpüyorum seni.
Sen gez orda burda sabah kızlara ben birbir rapor ederim nasılsa
eveeet, çok güzel oldu..sen geldikten sonra açıldım, neşem yerine geldi canım benim:)
drenler dışında çok bir sorunum yok..bir de felaket şiş bacaklarım,kalçam ve alt karnım...
günaydin günaydin mutlu huzurlu sabahlar icime ebru salli kactiiiii
sabahin köründe burda ne ariyorsun dersenizzzzz esim gece hastalandi biraz grip nezle neyse gece yariisi ne istedi arap asi corbasi
sabah sabah onla ugrasiyorum esim uyanana kadar corba bende ebru salli yapamda gelem öpüldünüz bacularrrrrr