• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Günaydın ogülü :) hem çeneye hem parmaklara vermişler bencede :) birde bizi fırçalıyor ne kadar yavaşsınız diye :)) özlemişiz cadıyı iyi geldi

vay vay vay ogülü ile beste kanka olmuş jeleseci çekiştiriyorlar :20: almayayım boyunuzun ölçüsünü :33:herbir yerim çalışıyor şükür :1:

1.gece yatacağım yerde 9.gün yatınca ye iç manikür pedikür enerji patlaması yaşıyorum :nazar::24::24: yavaşsınız uleeeen yetişemezsiniz bana :10:

bende özledim bende :16::16::16:

sahalara dönmüşsün canım,sen, yeniden burada görmek çok güzel,inşallah biran önce taanlamıyla sağlığına kavuşur,en kısa zamanda karın germeni olursun hayatım. :54:

Döndüm beyaz topum:48: çok saol tek başına hiç güzel değil buralar yüreği gönlü kalbi güzel arkadaşlarla bir arada olunca güzel oluyor burası:118:

beraber oluruz bakarsın 2.şişko yan yana odalarda :31:

bu sabah daha da iyiyim.

doktorum geldi, drenlerimde çok az kan vardı ama yine de 2 tanesini çekti, 2 tanesini tedbiren bıraktı.. onları da yarın çekebileceğini söyledi ama biz uzağa gidiyoruz diyince "cuma çekelim o halde" dedi. kalan 2 dren kalçamda, o nedenle fazla rahatsız olmadım..öndeki 2 tane çekilince (ki epey varmış ağrısı; çok kolay olmadı:) )rahatladım; çok hem de..

az önce de biraz öksürüp balgamı attım, o da çok çok rahatlattı.ve bunların hepsi doktorumun dediği şekilde oldu.

doktoruna güvenmek süper bir şey.

hepinize çok teşekkür ediyorum, beni hem bu sitede hem hastanede yalnız bırakmadınız; gerek telefon, gerek ziyaretlerinizle..hakkınız ödenmez..

erkek arkadaşım da öyle iyi baktı ki burada bana,nasıl teşekkür ederim artık bilemem:)

çıkış yapacağız birazdan..cuma da kontrole geliyorum.öyle işte..

öpüldünüz:)

güzeller hepinize günaydınlar, en güzel haftalar :)

öncelikle rabbitim çok çok geçmiş olsun. herşey yolunda gidiyor şimdiye kadar :nazar: hep böyle gitsin inşallah.

Jelesecim dönüşün muhteşem olmuş, sana da :nazar:, oku oku bitmedi sayfalar..Serumlar senin çeneye mi verilmişti bacım?:1:

AMİN AMİN EN GÜZEL GÜNLER HAFTALAR OLSUN İNŞALLAH :34:

GİDİŞİM SUSKUN OLMUŞTU AMMA DÖNÜŞÜM HEMEN POLEMİK OLDU :1: BAŞROL OYUNCULAR BEN DEĞİLİM YANLIŞ ANLAŞILMASIN :20:BANA GÖRE HAKLI OLAN TARAFI SAVUNDUM HİİİİÇDE TANIMAM KENDİSİNİ OYSA :1:UĞUR MUMCU GİBİ BİR GÜN KİM VURDUYA GİDECEĞİM :ssz::ssz:

Tabi canım tabi :56: facede sobeledim seni gördün mü :)

beste ben giremedim hala face'e:26:

vay vay vay ogülü ile beste kanka olmuş jeleseci çekiştiriyorlar :20: almayayım boyunuzun ölçüsünü :33:herbir yerim çalışıyor şükür :1:

1.gece yatacağım yerde 9.gün yatınca ye iç manikür pedikür enerji patlaması yaşıyorum :nazar::24::24: yavaşsınız uleeeen yetişemezsiniz bana :10:

yokluğunda o köprünün altından çooook sular aktı bebem. Besteyle ben kankayız:33: Çekil aramızdan:22:
spa'dan ayak masajına kadar verdiğin paranın 1 kuruşunun bile hakkını alarak taburcu oldun maşallah:9::1:

c.tesi yol, pazar yol derken yorgunum...hatta cuma da konser vardı, yine yollardaydım...bak şimdi hatırlayınca daha da yorgun hissediyorum:37: bu yüzden yavaşın jeleseccannn:45:

bu sabah daha da iyiyim.

doktorum geldi, drenlerimde çok az kan vardı ama yine de 2 tanesini çekti, 2 tanesini tedbiren bıraktı.. onları da yarın çekebileceğini söyledi ama biz uzağa gidiyoruz diyince "cuma çekelim o halde" dedi. kalan 2 dren kalçamda, o nedenle fazla rahatsız olmadım..öndeki 2 tane çekilince (ki epey varmış ağrısı; çok kolay olmadı:) )rahatladım; çok hem de..

az önce de biraz öksürüp balgamı attım, o da çok çok rahatlattı.ve bunların hepsi doktorumun dediği şekilde oldu.

hepinize çok teşekkür ediyorum, beni hem bu sitede hem hastanede yalnız bırakmadınız; gerek telefon, gerek ziyaretlerinizle..hakkınız ödenmez..

erkek arkadaşım da öyle iyi baktı ki burada bana,nasıl teşekkür ederim artık bilemem:)

rabbit, çok güzel haberler bunlar. Dirensiz kalınca herşey çok daha kolay olacak. Boyfriend'e de öyle ekstra bi teşekkür durumuna girme şekercim. Şimdiden o kadar pohpohlama derim, zira erkek bünyesi bu durumu kaldıramıyor, kantarın topuzunu kaçırıp çok fena salıyorlar:1: Beyinlerini Ekstra large moduna alıyorlar. :34: Sonra topla toplayabilirsen:27:

bu sabah daha da iyiyim.

jelesec'im de tüm neşesiyle burda, hayat bize güzel be:)))

Canım senin önceki sürecini bildiğim için( karın germede ki ameliyat öncen sonran ) inan şu andaki mutluluğun beni çok mutlu ediyor:16:

Beni kızların yanında bozduğu için baycana biraz kızgınım amma (özellikle bestenin ağzına laf verdiği için:))) güven duymak en önemlisi ben tamam budur demiştim görüşme sonrası :34:

Erkek arkadaşına sana iyi baktığı için benim adıma teşekkür et lütfen böyle zorlu süreçte yanında destek olması çok güzel...

neşem yerinde sabah kanlarımı verdim geldim iyiyim şükür çok öptüm seni:54:

rabbit, çok güzel haberler bunlar. Dirensiz kalınca herşey çok daha kolay olacak. Boyfriend'e de öyle ekstra bi teşekkür durumuna girme şekercim. Şimdiden o kadar pohpohlama derim, zira erkek bünyesi bu durumu kaldıramıyor, kantarın topuzunu kaçırıp çok fena salıyorlar:1: Beyinlerini Ekstra large moduna alıyorlar. :34: Sonra topla toplayabilirsen:27:

doğru doğru etme teşekkür kalkmasın orası burası :1::1: ben çok yaptım zamanında adam kendini kenan imirzalıoğlu zannediyor :1:

Öhöm öhöm aramıza girme lütfen sezarın hakkını sezara veriyoruz

ne tavuğu be:19: dün gece senin takıldığın topik de olay vardı saat kaçlara kadar oradaydım nerede haksızlık jelesec orada hemen olaya dahil oldum :9: senin gibi lay lom lom takılmıyoruz biz dazlak :32:

elin nasıl oldu çok geçmiş olsun ya çok acır :ssz:ya bu sana cehennemde yanmayı hatırlatsın akıllı ol polemik yapma :23::23::23:
sağol boceim yaaa su topladı komple valla tırtım :9: :9: valla ders oldu bana korkuoma rtıkın yanmaktan polemiik yapmaktan :52: nerde olay olmuş len ben nie gormedim :1:
sabaha karşı girmiş asunun gözlerine gitmeyin yazışalım diyor kızlara :1:akşamdan gel yazışalım bu nasıl düzenin var yahu eşin iyi dayanıyor sana avukatında:30:

bestem rapora hiç gerek yok ensesindeyim tek açıkta Kazene şikayet edeceğim atılsın forumdan :24::24::24:

:4: :4: :4: :4: tiz furun kellemi :51:

yuuuupi :3: çok sevindim daha da iyi olacak zamanla:nazar:

uleeeen nereden senin davşan oluyor hepimizin davşanı o daha kesip hep beraber yiyeceğiz :37::1:

benim ameliyat da gel git yok hep benim yanımdasın ona göre :31::16:

Tabi canım tabi :56: facede sobeledim seni gördün mü :)

emrin olur güzelim ayrılmayız :21:

nlglpdem günaydın hoş gelmişsin bir link atamadın bacım lemontre sordu bulamadım senin yüzünden sondan birinci oldum:))))

Ya evet ya delirecem bulamıyorum o linki:((

bu sabah daha da iyiyim.

Canım benim çok sevindim dr umu sayesinde birde böyle güzel dostluklar kurmaya adım atmamıza vesile olduğundan ayrı bir seviyorum :) gerçekten dr a güvenmek çok önemli çok şanslıyız herşeyde bilgisiyle iyi niyetiyle güzel kalbiyle güleryüzüyle yanımızda heleki ben hiç hakkını ödeyemem aldığı het kuruş helal fazlasını hakediyor :) gidip geldikçe tanıdıkça sende daha çok farkedeceksin

Back