ha haayytt, benim yarışacağım zat olmadığı için, oylama yapılmıyo şekerim. Kazen bedavadan prokart göndercekmiş bana hediye olarak
pişşt jelesec, nassı tesadüfen karşılaştım Ercan Bey ile dimiii kızzz, dünya ne küçük valla. Yada kezban şansı var bende
o zamaan şööle oluyoo Jelesec in Oscar oyları buraya
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yazmadan-duramayan-kadinlar-kulubu-uyesi.html
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...115-isinamadiginiz-kadinlar-kulubu-uyesi.html
Bu da beniiiim:))
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...uzel-avatara-sahip-kadinlar-kulubu-uyesi.html
Oldu mu Jelesec haanım??
bütün kızlara telde anlattımm :102::102::102: baycan ve ailesi ile buluşmanıne dedikoducuyum ben tam kezban şansı
Gııııııı en güzel avatarlı git ıspanakları yıkaiyi yıka 5.10.su sirkeli suda mutlak beklet hatta 2.damla domestos koy suya ben öyle şey etttiririm
olmaz mı gülüm eline koluna yüreğine sağlık yalnız ben daha senle arkadaşlık etmem bana ısınamayan sana ısındıysa olmaaaaaaz
Loo ellerim hamamda çok kalıp da büzüşen eller gibin oldu valla.Yıka yıka 8 su oldu sanırsam.Hemi de elma sirkesi goydum en pahalısından ahahahahahahah:))))) Domatı da ilk senden duyuverdim
sendeki dil Uğur dündarda yok anam her lafa verilecek bir cevabın var maşallah dil papuç gibi:76::76::76:
prokart yalan oldu abi gelmedi gelmiyor uğraşamam kolyesi kalsın
olmaz mı gülüm eline koluna yüreğine sağlık yalnız ben daha senle arkadaşlık etmem bana ısınamayan sana ısındıysa olmaaaaaaz
bütün kızlara telde anlattımm :102::102::102: baycan ve ailesi ile buluşmanıne dedikoducuyum ben tam kezban şansı
Gııııııı en güzel avatarlı git ıspanakları yıkaiyi yıka 5.10.su sirkeli suda mutlak beklet hatta 2.damla domestos koy suya ben öyle şey etttiririm
Loo ellerim hamamda çok kalıp da büzüşen eller gibin oldu valla.Yıka yıka 8 su oldu sanırsam.Hemi de elma sirkesi goydum en pahalısından ahahahahahahah:))))) Domatı da ilk senden duyuverdim
ha haa, az hava atmıyodun yok prokat öyle, yok 10dk beklemek de neymiş falan diyerek. Olan 35 tl'ye oldu desene. 35TL'ye ben dip boyaya gelirdim sanaYeni yıl geliyor, zam yok, çocukları masrafı her gün artıyor
sen etmezsen ben de etmem. memeleri koydu avatara, en güzel avatar oldu. Hıhniye baycan en güzel memeyi nldglp'e yapıyo da bize yapmıyo benim neyim eksik revizyon yapsın bana. nldglp'in memelerinin aynısından istiyom
dedikoducuuuuu, ama bana ne dedi biliyonmu? incecik olmuşsunuz, daha kilo vermeyin dedi. Bi de benimle çok muhattap olmadı. Senin arkadaşım olduğunu biliyo ya. ondan olabilir mi acep
amanın domestosoharess ben sana geldiğimde sen bana bişi ikram etme bebeeemm. zahmet etme, yorma kendini 56:
Kızlar vallahi bugün ne elim durdu ne dilim... yoruldum ben dinlenmeye çekiliyorum izninizle2.saate bomba gibi dönerim
Aneeeem çen çen çen çenen düşecek senin ya...bu ne yaa? kızım seni hastaneye bağlatsaymışık.Ya da arada ben senin ordaki doktoru arayıp tahlil bahanesi ile seni yatıttırıvereyim bebeem.
Vallaha acaba ilaçların yan etkisi mi acibaa hiç susmuyosun loohani yaramaz çocukların anneleri çocukları öğlen uykusuna yatırırlarda bir ohhh çekerler.Ayak parmaklarının üzerinde gezerler...aynı ööle oldum vallaha.Amann kıslaar susun jelesec uyumuş istirahat edii uyandırmayalım şşşşşşştttt:18:
Aneeeem çen çen çen çenen düşecek senin ya...bu ne yaa? kızım seni hastaneye bağlatsaymışık.Ya da arada ben senin ordaki doktoru arayıp tahlil bahanesi ile seni yatıttırıvereyim bebeem.
Vallaha acaba ilaçların yan etkisi mi acibaa hiç susmuyosun loohani yaramaz çocukların anneleri çocukları öğlen uykusuna yatırırlarda bir ohhh çekerler.Ayak parmaklarının üzerinde gezerler...aynı ööle oldum vallaha.Amann kıslaar susun jelesec uyumuş istirahat edii uyandırmayalım şşşşşşştttt:18:
Kızlar jelesec i suç üstü yakaladım başka topikde benîde aranıza alın bagrınıza basın yazmış burayı terkettiğini yazmış birde
Dogru dedin canım ya susmuyor susmuyor eskisinden beter olmuş ses etmeyelim uydugunda az dinlenelim diyorum hatun telde gece topikde buluşuruz diye randevu veriyor yandık
BAkın ben de kendimi yeni gördüm:)) Ben de AVATAR resimlerinden adaymışım ihihihihihihihihi.Çıbıhh bana oy verin bakiim
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...uzel-avatara-sahip-kadinlar-kulubu-uyesi.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?