• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ha haayytt, benim yarışacağım zat olmadığı için, oylama yapılmıyo şekerim. Kazen bedavadan prokart göndercekmiş bana hediye olarak :23:

sendeki dil Uğur dündarda yok anam her lafa verilecek bir cevabın var maşallah dil papuç gibi:63::63::63::76::76::76:

prokart yalan oldu abi gelmedi gelmiyor uğraşamam kolyesi kalsın :37::37:

pişşt jelesec, nassı tesadüfen karşılaştım Ercan Bey ile dimiii kızzz, dünya ne küçük valla. Yada kezban şansı var bende:23::9::1:

bütün kızlara telde anlattımm :102::102::102: baycan ve ailesi ile buluşmanı:9::9::9: ne dedikoducuyum ben :ssz: tam kezban şansı

Gııııııı en güzel avatarlı git ıspanakları yıka :1::1: iyi yıka 5.10.su sirkeli suda mutlak beklet hatta 2.damla domestos koy suya ben öyle şey etttiririm:17::17::17:

:42::42::42::42::42::42: olmaz mı gülüm eline koluna yüreğine sağlık :16::16: yalnız ben daha senle arkadaşlık etmem bana ısınamayan sana ısındıysa olmaaaaaaz :25::25::25::25:

Son düzenleme:
bütün kızlara telde anlattımm :102::102::102: baycan ve ailesi ile buluşmanı:9::9::9: ne dedikoducuyum ben :ssz: tam kezban şansı

Gııııııı en güzel avatarlı git ıspanakları yıka :1::1: iyi yıka 5.10.su sirkeli suda mutlak beklet hatta 2.damla domestos koy suya ben öyle şey etttiririm:17::17::17:

Loo ellerim hamamda çok kalıp da büzüşen eller gibin oldu valla.Yıka yıka 8 su oldu sanırsam.Hemi de elma sirkesi goydum en pahalısından ahahahahahahah:))))) Domatı da ilk senden duyuverdim:53:

Loo ellerim hamamda çok kalıp da büzüşen eller gibin oldu valla.Yıka yıka 8 su oldu sanırsam.Hemi de elma sirkesi goydum en pahalısından ahahahahahahah:))))) Domatı da ilk senden duyuverdim:53:

uleeen gülmekten ameliyat yerim acıdı looo:)))) aynen benimde eller öyle oluyor manyak takıntılı olunca 5.kğ sirke biter yeter 8.10.su :9::9::9:domato tek damla 2.inci suya tüm mikroplara ölüm :22:arkasından 10.suyu tamamla oh mis gibi pürü pak oldu

sendeki dil Uğur dündarda yok anam her lafa verilecek bir cevabın var maşallah dil papuç gibi:63::63::63::76::76::76:
prokart yalan oldu abi gelmedi gelmiyor uğraşamam kolyesi kalsın :37::37:

ha haa, az hava atmıyodun yok prokat öyle, yok 10dk beklemek de neymiş falan diyerek. Olan 35 tl'ye oldu desene. 35TL'ye ben dip boyaya gelirdim sana:ssz: Yeni yıl geliyor, zam yok, çocukları masrafı her gün artıyor:ssz::ssz:

:42::42::42::42::42::42: olmaz mı gülüm eline koluna yüreğine sağlık :16::16: yalnız ben daha senle arkadaşlık etmem bana ısınamayan sana ısındıysa olmaaaaaaz :25::25::25::25:

sen etmezsen ben de etmem. memeleri koydu avatara, en güzel avatar oldu. Hıh:19: niye baycan en güzel memeyi nldglp'e yapıyo da bize yapmıyo:19: benim neyim eksik:19: revizyon yapsın bana. nldglp'in memelerinin aynısından istiyom:52::56:

dedikoducuuuuu, ama bana ne dedi biliyonmu? incecik olmuşsunuz, daha kilo vermeyin dedi. Bi de benimle çok muhattap olmadı. Senin arkadaşım olduğunu biliyo ya. ondan olabilir mi acep:33:

amanın domestos:20: oharess ben sana geldiğimde sen bana bişi ikram etme bebeeemm. zahmet etme, yorma kendini:27:56:

şimdi sözlüklük yapmazam olmaz.

domat : izmirlilerin domates için uydurdukları kısaltma:9:
klorak : yine aynı izmirlilerin çamaşır suyu için kullandıkları kelime:1:

ha haa, az hava atmıyodun yok prokat öyle, yok 10dk beklemek de neymiş falan diyerek. Olan 35 tl'ye oldu desene. 35TL'ye ben dip boyaya gelirdim sana:ssz: Yeni yıl geliyor, zam yok, çocukları masrafı her gün artıyor:ssz::ssz:

sen etmezsen ben de etmem. memeleri koydu avatara, en güzel avatar oldu. Hıh:19: niye baycan en güzel memeyi nldglp'e yapıyo da bize yapmıyo:19: benim neyim eksik:19: revizyon yapsın bana. nldglp'in memelerinin aynısından istiyom:52::56:

dedikoducuuuuu, ama bana ne dedi biliyonmu? incecik olmuşsunuz, daha kilo vermeyin dedi. Bi de benimle çok muhattap olmadı. Senin arkadaşım olduğunu biliyo ya. ondan olabilir mi acep:33:

amanın domestos:20: oharess ben sana geldiğimde sen bana bişi ikram etme bebeeemm. zahmet etme, yorma kendini:27:56:

sorma ogülü kazık yedim prokart olayında tüketici haklarında arayacağım hakkımı :60::60::60: neyse helali hoş olsun Kazen yardım yapıyormuş bu paralarla :34: anam bizim burada dip boya 25.çok sizin orada çokmuş

bende aynısını istiyom benim ki noktan nlglpdeninkinin aynısı olsun:21::21:

aaaaa bak kesin ondan muhatap olmamıştır besteye ajandayla geziyordu pimpirikli demiş kesin sıyrık bu arkadaşıda aynısıdır diye uzak durmuş :25::25: güzelim adamda göz var bak sana incecik olmuşsun demiş nlglp ile bana kilomu aldınız dedi

ne pasaklısınız 1.damla ne olcek domostos pahalı tabi cimri tekirdağlı seni :33::33:

Son düzenleme:
Kızlar vallahi bugün ne elim durdu ne dilim... yoruldum ben dinlenmeye çekiliyorum izninizle :29: 2.saate bomba gibi dönerim :nazar::nazar::16:

Son düzenleme:
Kızlar vallahi bugün ne elim durdu ne dilim... yoruldum ben dinlenmeye çekiliyorum izninizle :29: 2.saate bomba gibi dönerim :nazar::nazar::16:

Aneeeem çen çen çen çenen düşecek senin ya...bu ne yaa? kızım seni hastaneye bağlatsaymışık.Ya da arada ben senin ordaki doktoru arayıp tahlil bahanesi ile seni yatıttırıvereyim bebeem.

Vallaha acaba ilaçların yan etkisi mi acibaa hiç susmuyosun loo:36: hani yaramaz çocukların anneleri çocukları öğlen uykusuna yatırırlarda bir ohhh çekerler.Ayak parmaklarının üzerinde gezerler...aynı ööle oldum vallaha.Amann kıslaar susun jelesec uyumuş istirahat edii uyandırmayalım şşşşşşştttt:18:

Aneeeem çen çen çen çenen düşecek senin ya...bu ne yaa? kızım seni hastaneye bağlatsaymışık.Ya da arada ben senin ordaki doktoru arayıp tahlil bahanesi ile seni yatıttırıvereyim bebeem.

Vallaha acaba ilaçların yan etkisi mi acibaa hiç susmuyosun loo:36: hani yaramaz çocukların anneleri çocukları öğlen uykusuna yatırırlarda bir ohhh çekerler.Ayak parmaklarının üzerinde gezerler...aynı ööle oldum vallaha.Amann kıslaar susun jelesec uyumuş istirahat edii uyandırmayalım şşşşşşştttt:18:

enlerde çenesi düşük eli hiç durmayan üye başlığı olsa kazan kesin oraya da koyardı beni:32::32: ben geldim de başlığın adranalin gördü beh :37: en ısınamadığınız üye başlığında 1.oy daha eklenmiş bana :1: garip olan özel cebine ve mail adresine verecek kadar bir dönem ısınan kişi olması :26:sonradan çomak sokulunca tekere soğumuş benden demek ki:))) unutmadan Kazen ile aynı kulvarda yarışmak büyük onur inşallah açık ara geçerim :))) ya açık olması süper olmuş bu işin yoksa ogülü bile verirdi
çok kıskanıyor beni :9::9:

Son düzenleme:

Dogru dedin canım ya susmuyor susmuyor eskisinden beter olmuş ses etmeyelim uydugunda az dinlenelim diyorum hatun telde gece topikde buluşuruz diye randevu veriyor yandık

Kızlar jelesec i suç üstü yakaladım başka topikde benîde aranıza alın bagrınıza basın yazmış burayı terkettiğini yazmış birde :41::41:

Yazmadan duramayan hatuun huu, jelesec hanııım...Ausencianın gözünde ne işin vaa?? anam yazmadan duramıyo hemde bizim topiği aha bu ausenciyaklıgilin topiğine satmış bizim jelesec hatun.IYYY ben de soğuyom sanki artık ısınamıyom sanki bu jelesege ile:19:

Back