Günaydın ogülü :) hem çeneye hem parmaklara vermişler bencede :) birde bizi fırçalıyor ne kadar yavaşsınız diye :)) özlemişiz cadıyı iyi geldi
sahalara dönmüşsün canım,sen, yeniden burada görmek çok güzel,inşallah biran önce taanlamıyla sağlığına kavuşur,en kısa zamanda karın germeni olursun hayatım.
güzeller hepinize günaydınlar, en güzel haftalar :)
öncelikle rabbitim çok çok geçmiş olsun. herşey yolunda gidiyor şimdiye kadarhep böyle gitsin inşallah.
Jelesecim dönüşün muhteşem olmuş, sana da, oku oku bitmedi sayfalar..Serumlar senin çeneye mi verilmişti bacım?
Tabi canım tabifacede sobeledim seni gördün mü :)
vay vay vay ogülü ile beste kanka olmuş jeleseci çekiştiriyorlaralmayayım boyunuzun ölçüsünü herbir yerim çalışıyor şükür
1.gece yatacağım yerde 9.gün yatınca ye iç manikür pedikür enerji patlaması yaşıyorumyavaşsınız uleeeen yetişemezsiniz bana
bende özledim bende
bu sabah daha da iyiyim.
doktorum geldi, drenlerimde çok az kan vardı ama yine de 2 tanesini çekti, 2 tanesini tedbiren bıraktı.. onları da yarın çekebileceğini söyledi ama biz uzağa gidiyoruz diyince "cuma çekelim o halde" dedi. kalan 2 dren kalçamda, o nedenle fazla rahatsız olmadım..öndeki 2 tane çekilince (ki epey varmış ağrısı; çok kolay olmadı:) )rahatladım; çok hem de..
az önce de biraz öksürüp balgamı attım, o da çok çok rahatlattı.ve bunların hepsi doktorumun dediği şekilde oldu.
doktoruna güvenmek süper bir şey.
hepinize çok teşekkür ediyorum, beni hem bu sitede hem hastanede yalnız bırakmadınız; gerek telefon, gerek ziyaretlerinizle..hakkınız ödenmez..
erkek arkadaşım da öyle iyi baktı ki burada bana,nasıl teşekkür ederim artık bilemem:)
çıkış yapacağız birazdan..cuma da kontrole geliyorum.öyle işte..
öpüldünüz:)
bu sabah daha da iyiyim.
doktorum geldi, drenlerimde çok az kan vardı ama yine de 2 tanesini çekti, 2 tanesini tedbiren bıraktı.. onları da yarın çekebileceğini söyledi ama biz uzağa gidiyoruz diyince "cuma çekelim o halde" dedi. kalan 2 dren kalçamda, o nedenle fazla rahatsız olmadım..öndeki 2 tane çekilince (ki epey varmış ağrısı; çok kolay olmadı:) )rahatladım; çok hem de..
az önce de biraz öksürüp balgamı attım, o da çok çok rahatlattı.ve bunların hepsi doktorumun dediği şekilde oldu.
hepinize çok teşekkür ediyorum, beni hem bu sitede hem hastanede yalnız bırakmadınız; gerek telefon, gerek ziyaretlerinizle..hakkınız ödenmez..
erkek arkadaşım da öyle iyi baktı ki burada bana,nasıl teşekkür ederim artık bilemem:)
jelesec'im de tüm neşesiyle burda, hayat bize güzel be:)))
rabbit, çok güzel haberler bunlar. Dirensiz kalınca herşey çok daha kolay olacak. Boyfriend'e de öyle ekstra bi teşekkür durumuna girme şekercim. Şimdiden o kadar pohpohlama derim, zira erkek bünyesi bu durumu kaldıramıyor, kantarın topuzunu kaçırıp çok fena salıyorlarBeyinlerini Ekstra large moduna alıyorlar. Sonra topla toplayabilirsen
ayrılmayın 2 dk lına album yapcam :) silcem siz gorun diye yapıom
vay vay vay ogülü ile beste kanka olmuş jeleseci çekiştiriyorlaralmayayım boyunuzun ölçüsünü herbir yerim çalışıyor şükür
1.gece yatacağım yerde 9.gün yatınca ye iç manikür pedikür enerji patlaması yaşıyorumyavaşsınız uleeeen yetişemezsiniz bana
bende özledim bende
sağol boceim yaaa su topladı komple valla tırtımne tavuğu bedün gece senin takıldığın topik de olay vardı saat kaçlara kadar oradaydım nerede haksızlık jelesec orada hemen olaya dahil oldum senin gibi lay lom lom takılmıyoruz biz dazlak
elin nasıl oldu çok geçmiş olsun ya çok acırya bu sana cehennemde yanmayı hatırlatsın akıllı ol polemik yapma
sabaha karşı girmiş asunun gözlerine gitmeyin yazışalım diyor kızlaraakşamdan gel yazışalım bu nasıl düzenin var yahu eşin iyi dayanıyor sana avukatında
bestem rapora hiç gerek yok ensesindeyim tek açıkta Kazene şikayet edeceğim atılsın forumdan
Ayakta uyu sen
yuuuupiçok sevindim daha da iyi olacak zamanla
uleeeen nereden senin davşan oluyor hepimizin davşanı o daha kesip hep beraber yiyeceğiz
benim ameliyat da gel git yok hep benim yanımdasın ona göre
emrin olur güzelim ayrılmayız
nlglpdem günaydın hoş gelmişsin bir link atamadın bacım lemontre sordu bulamadım senin yüzünden sondan birinci oldum:))))
bu sabah daha da iyiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?