Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Günaydın ogülü :) hem çeneye hem parmaklara vermişler bencede :) birde bizi fırçalıyor ne kadar yavaşsınız diye :)) özlemişiz cadıyı iyi geldi

vay vay vay ogülü ile beste kanka olmuş jeleseci çekiştiriyorlar almayayım boyunuzun ölçüsünü herbir yerim çalışıyor şükür

1.gece yatacağım yerde 9.gün yatınca ye iç manikür pedikür enerji patlaması yaşıyorum yavaşsınız uleeeen yetişemezsiniz bana

bende özledim bende

sahalara dönmüşsün canım,sen, yeniden burada görmek çok güzel,inşallah biran önce taanlamıyla sağlığına kavuşur,en kısa zamanda karın germeni olursun hayatım.

Döndüm beyaz topum çok saol tek başına hiç güzel değil buralar yüreği gönlü kalbi güzel arkadaşlarla bir arada olunca güzel oluyor burası:118:

beraber oluruz bakarsın 2.şişko yan yana odalarda

bu sabah daha da iyiyim.

doktorum geldi, drenlerimde çok az kan vardı ama yine de 2 tanesini çekti, 2 tanesini tedbiren bıraktı.. onları da yarın çekebileceğini söyledi ama biz uzağa gidiyoruz diyince "cuma çekelim o halde" dedi. kalan 2 dren kalçamda, o nedenle fazla rahatsız olmadım..öndeki 2 tane çekilince (ki epey varmış ağrısı; çok kolay olmadı:) )rahatladım; çok hem de..

az önce de biraz öksürüp balgamı attım, o da çok çok rahatlattı.ve bunların hepsi doktorumun dediği şekilde oldu.

doktoruna güvenmek süper bir şey.

hepinize çok teşekkür ediyorum, beni hem bu sitede hem hastanede yalnız bırakmadınız; gerek telefon, gerek ziyaretlerinizle..hakkınız ödenmez..

erkek arkadaşım da öyle iyi baktı ki burada bana,nasıl teşekkür ederim artık bilemem:)

çıkış yapacağız birazdan..cuma da kontrole geliyorum.öyle işte..

öpüldünüz:)

AMİN AMİN EN GÜZEL GÜNLER HAFTALAR OLSUN İNŞALLAH

GİDİŞİM SUSKUN OLMUŞTU AMMA DÖNÜŞÜM HEMEN POLEMİK OLDU BAŞROL OYUNCULAR BEN DEĞİLİM YANLIŞ ANLAŞILMASIN BANA GÖRE HAKLI OLAN TARAFI SAVUNDUM HİİİİÇDE TANIMAM KENDİSİNİ OYSA UĞUR MUMCU GİBİ BİR GÜN KİM VURDUYA GİDECEĞİM

Tabi canım tabi facede sobeledim seni gördün mü :)

beste ben giremedim hala face'e:26:

yokluğunda o köprünün altından çooook sular aktı bebem. Besteyle ben kankayız Çekil aramızdan
spa'dan ayak masajına kadar verdiğin paranın 1 kuruşunun bile hakkını alarak taburcu oldun maşallah

c.tesi yol, pazar yol derken yorgunum...hatta cuma da konser vardı, yine yollardaydım...bak şimdi hatırlayınca daha da yorgun hissediyorum bu yüzden yavaşın jeleseccannn

rabbit, çok güzel haberler bunlar. Dirensiz kalınca herşey çok daha kolay olacak. Boyfriend'e de öyle ekstra bi teşekkür durumuna girme şekercim. Şimdiden o kadar pohpohlama derim, zira erkek bünyesi bu durumu kaldıramıyor, kantarın topuzunu kaçırıp çok fena salıyorlar Beyinlerini Ekstra large moduna alıyorlar. Sonra topla toplayabilirsen

jelesec'im de tüm neşesiyle burda, hayat bize güzel be:)))

Canım senin önceki sürecini bildiğim için( karın germede ki ameliyat öncen sonran ) inan şu andaki mutluluğun beni çok mutlu ediyor

Beni kızların yanında bozduğu için baycana biraz kızgınım amma (özellikle bestenin ağzına laf verdiği için:))) güven duymak en önemlisi ben tamam budur demiştim görüşme sonrası

Erkek arkadaşına sana iyi baktığı için benim adıma teşekkür et lütfen böyle zorlu süreçte yanında destek olması çok güzel...

neşem yerinde sabah kanlarımı verdim geldim iyiyim şükür çok öptüm seni

doğru doğru etme teşekkür kalkmasın orası burası ben çok yaptım zamanında adam kendini kenan imirzalıoğlu zannediyor

Öhöm öhöm aramıza girme lütfen sezarın hakkını sezara veriyoruz

sağol boceim yaaa su topladı komple valla tırtım valla ders oldu bana korkuoma rtıkın yanmaktan polemiik yapmaktan nerde olay olmuş len ben nie gormedim

tiz furun kellemi

yuuuupi çok sevindim daha da iyi olacak zamanla

uleeeen nereden senin davşan oluyor hepimizin davşanı o daha kesip hep beraber yiyeceğiz

benim ameliyat da gel git yok hep benim yanımdasın ona göre

Tabi canım tabi facede sobeledim seni gördün mü :)

emrin olur güzelim ayrılmayız

nlglpdem günaydın hoş gelmişsin bir link atamadın bacım lemontre sordu bulamadım senin yüzünden sondan birinci oldum:))))

Ya evet ya delirecem bulamıyorum o linki(

Canım benim çok sevindim dr umu sayesinde birde böyle güzel dostluklar kurmaya adım atmamıza vesile olduğundan ayrı bir seviyorum :) gerçekten dr a güvenmek çok önemli çok şanslıyız herşeyde bilgisiyle iyi niyetiyle güzel kalbiyle güleryüzüyle yanımızda heleki ben hiç hakkını ödeyemem aldığı het kuruş helal fazlasını hakediyor :) gidip geldikçe tanıdıkça sende daha çok farkedeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…