Bu akşam erkek kardeşim ve eşi geldi ziyarete hadi gel yarın akşam rakkas da eğelence var süslen püslen katıl dedinerede oynama ya zıplamaya çok gelemem şimdi ama 3.güne bomba olurum
Bestem sen vermişsin kilo iyice gaza geldim benden şişkoy dun sen
Selam Beste,selam Aledax,jelesec çok merhaba:) beyaz tevşan ın mesajlarını aldım:) şşşşşşttt erkek arkadaşıyla kimse konuşmasınn.Biz hepimiz dilsisiz deriz
Sen gelde maili boşver tatlım.Bende bu arada bir çırpıda okudum zaten.Hafta sonu yazarım sana .yarın çocukların sınavı var.yetişirsem tavşana ugrayacagım.
Pazartesı gene ataşehir yollarına düşecegim bildigin üzere:)
Haberleşiriz.
Senin yavruların gözlerinden belli zehir gibiler maşallahsınavlarında tüm kalbimle başarılar diliyorum minik kuzularına...
tamam yazışır telleşiriz canım of ya bende çok istiyorum ama bu zor tabi bu durumda inşallah haftaya toparlanırız rabbitin ziyaretcisi bol olacak ogltkn de uğrayacak şenlik var
Gelmişken şu bizim dazlağın cezasınıda yazıver kaç kere yakaladım nöbet yerini terketmişti
onuda pes ettirdin yani bence senin karın işi kafadan yattı artık dr daha bulaşmaz sananlglpdjıurklaşm oh be rahatladım şöyle alfabeyi döşeyeyimsarı şeker nasılsın
baycana de yarın ne sinirli asabi doktora yönlendirmiş beni adam 1.haftada bıktı hemen benden
Haftaya olmaz şeker biliyosun ben yokum seneye ertele
onuda pes ettirdin yani bence senin karın işi kafadan yattı artık dr daha bulaşmaz sana
Ben ufaklıkla ugraşıyorumda bir taraftan :) hala uyumadıNe yavaşsınız kızlar sanki siz kaldınız 4.saat ameliyat arkasından o kadar hastanede yatış hepinizi cebimden çıkarıyorum maşallah bana
bana da öyle geliyor düşünsene telde benim hakkımda ne dedikodu yapmışlardır
nlglpdjıurklaşm oh be rahatladım şöyle alfabeyi döşeyeyimsarı şeker nasılsın
baycana de yarın ne sinirli asabi doktora yönlendirmiş beni adam 1.haftada bıktı hemen benden
Bana da öyle geliyor düşünsene telde benim hakkımda ne dedikodu yapmışlardır
Beyaz davşaan napıyosun bakiim uyumadınmı sen hala?
tam uyuyacaktım, hızlıca bir bakayım dedim bizim canlara:)
cansınız:)Hadi bakalım kuzu gibi yat.Koç gibi kalkBak yarın herkesin kalbi senin için atacak.Senin için dua edecek.
cansınız:)
kan alındı, anestezi doktoru geldi,bekliyorum şimdi.son durum bu şekilde:)
huhuuuuuuuuuuu bu 21 aralığın güzel kıyametijeliconnnn dön artıkkkk layhnnnnnnnnnnnnn !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?