yavrulaaar:)
ben geldim; hastane odamdan bildiriyorum :).iyi hissediyorum şu an..biraz yazmak istedim size...
sabah 8:30 gibi geldi canım doktorum; üşümüştü çok:) çizimler falan yapıldı, pembe bir sakinleştirici verildi ki zaten sakindim:).. 9 civarı da ameliyata girmişimdir sanırım.. ameliyatta uyandırdıklarında "su" diye yalvararak kalktım resmen, "olmaz" dediler.dudaklarımı ıslattılar, ısrarım üzerine de biraz ağzımı çalkalamama izin verdiler.bir de nasıl üşüdüm, anlatamam..sonra odaya çıkana kadar tekrar uyudum galiba..
2.30 gibiydi tam anlamıyla gözümü açtığımda odada.. beste'yi gördüm karşımda..çok mutlu oldum.çok teşekkür ediyorum o'na yine buradan da, çok kıymetli bir andı benim için. ama pek konuşamadım, sanki sesin çıkmıyor gibiydi.çok özür diledim kendisinden de:)
beste çok güzelleşmişti cidden. diyetini şahane götürdüğü belli:) yüzü çok güzel bir hatun zaten; biliyorsunuz:)
odada ilk gözümü açtığımda çok kötü bir ağrı vardı. gözümden yaş geldi hatta galiba ağrıdan..
ama sonra kalçadan bir ağrı kesici ve bir de serum şeklinde ağrı kesici ile çok rahatladım..gün boyu uyukladım, telefonlarınızı göremedim o nedenle, özür dilerim:) gerçi görüştük sonra neyse ki.
iki tane sarı yavru daha geldi sonra; günüme neşe kattılar. nldglp ve aledax'a da çok çok teşekkür ederim. bir de kolonyam var hatta, aledax getirmiş:)ismi de pek tatlı kolonyanın:) aledax'ın miniklerini ve eşini de gördüm, çok tatlı bir aile; çok mutlu olurlar tüm hayatları boyunca umarım ki:)
doktorum, çok güzel oldu dedi. elletti hatta kalçamı, cidden çok sert. "o dediyse öyledir" diye güvenmek çok güzel bir duygu. korse açılınca güzel bir şey göreceğime inanıyorum:)
4.30 gibi bir ayağa kalktım 4 drenimle birlikte:) ağrı olmadı hiç ama biraz tansiyondan korktum ve midem bulandı.geri yattım çabucak.zaten normalde düşük seyreden tansiyonum var. oradan kalma mide bulantısı da geçmedi bir türlü..birkaç saat önce kustum ve inanılmaz rahatladım.üzerine de bir şeyler yedim iştahla:)
gelenlere, arayanlara, buradan yazanlara, dua edenlere çok ama çok teşekkür ediyorum.bu ameliyat,hayatıma, fiziksel anlamda güzel şeyler katacak umarım ki ama sizinle tanışmış olmam da en az o kadar büyük bir güzellik hayatımda, bilesiniz:)