• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

iyi oldu canım bu programı söylemen..soranlara tam kaçta gireceğimi söyleyemiyordum:)
pipet de aklıma gelmezdi valla.. unutmam inşallah:)

pipeti unutma. çok rahat edersin, olmazsa biz getiririz gelirken :)

hiç heyecanlanma yada gerilme tavşancım. herşey allahın izniyle çok güzel olacak :) yeni sen'e çok az kaldı. bu yüzden mutlu ol olur mu şekerkız

Hoşgeldin lamia:) bu işe bentoprak bayılacak.Zira kendisi de düşünüyor yüzle ilgili bir operasyon.

Ben gördüm canım hatta o zaman lamia ile msjlaştık.Sağolsun bilgilendirdi.Biliyorsun araya başka sorunlar girdi.Eğer sorunları yaşamamış olsaydım mayısta ameliyatımı olmuştum.Tamam her şey halloldu deyip kasıma gün aldım başka bir problem sanırım bu sene kısmetimde değil.Çok istemiştim yeni yıla her yönüyle yeni bir toprakla girmeyi ve bazı şeyleri geride bırakmayı olmadı. Her şeyde bir hayır vardır.

Heyecan dorukta.Her şey çok güzel geçecek tereyağından kıl çeker gibi canım.Olduda bitti maşallah diyeceğiz.Bir problem olmaz ise geleceğim.Yapabileceğim bir şey olursa telim var alo demen yeterli öptüm :54:

Sensiz topiğin tadı yok içimden hiç girmek gelmiyor bir an önce toparlanıp gelmen dileği ile dualarım seninle arkadaşım.

Heyecan dorukta.Her şey çok güzel geçecek tereyağından kıl çeker gibi canım.Olduda bitti maşallah diyeceğiz.Bir problem olmaz ise geleceğim.Yapabileceğim bir şey olursa telim var alo demen yeterli öptüm :54:

cansınız, can:)
sadece sizi görmek istiyorum valla:) ama zorlamayın kendinizi, olursa:)

kasimda ask baskadir diye bir filme bakmiya calisiyorum len beni öldürecek bu film yavas yavas dolmasi lazimmisssssss öldüm meraktan sonu ne
neyse kizlar ne haber iyisinizdir :4::4:

bestaaaaa, ben de o gün -eğer kar yolları kapamazsa- istanbula gideceğim....hep beraber olabiliriz belki white rabbit ziyaretinde ;)

saç da yok ki, saçını çekelim...hımm hımmm dilini bağlasak:33:

Ay çok sevinirim inşallah gelebilirsin :) bence bunun cezasını jelesec versin döndüğünde epey enerjik olur :1:

Canım sen nerde oluyorsun amelıyatını? Hayırlısı olsun sanada çabuk toparlarız umarım :34: şimdiden geçmişolsun canım...

saçlarım hızla uzuyoooo bikeremmmm :17: :17:

yok yok senin cezanı jelesec kesecek bestenin dediği gibi :) o enerjiyle kim bilir ne fikirler gelir onun aklına :) Bugüne endokrinoloji randevusu vardı, tedavi süreci belli olacak sanırım. Dua edelim arkadaşımıza, her şey en güzelinden en kolayından olsun inşallah.

beste, biz bu dazlağın sabaha karşı yazılarına alışmıştık ama seninki de 4:14 muş şekerim. Hayır olsun o saatte? Yoksa sırf bu dazlağı kontrol için mi:9:

yok yok senin cezanı jelesec kesecek bestenin dediği gibi :) o enerjiyle kim bilir ne fikirler gelir onun aklına :) Bugüne endokrinoloji randevusu vardı, tedavi süreci belli olacak sanırım. Dua edelim arkadaşımıza, her şey en güzelinden en kolayından olsun inşallah.

beste, biz bu dazlağın sabaha karşı yazılarına alışmıştık ama seninki de 4:14 muş şekerim. Hayır olsun o saatte? Yoksa sırf bu dazlağı kontrol için mi:9:

Bu hafta malesef bende gece 2 3 saat zorla uyuyabiliyorum bir sağlık problemi için kullandıgım ilaçların kötü yan etkisi :( jelesec yok dazlağı yakalıyorum azda ona sarayım dedim :)
Jelesec imide özledim çok bugünde geçsinde iyi haberlerle gelsin inşallah

Canım sen nerde oluyorsun amelıyatını? Hayırlısı olsun sanada çabuk toparlarız umarım :34: şimdiden geçmişolsun canım...

canım, bana sorduğunu düşünerek cevaplıyorum:)
ben karın ve kalça germe olacağım..tabii ki ercan bey'e ve bu cumartesi:) meme estetiğinde, bu topikte yazıyor olmamın nedeni de tamamen buradaki güzel yavrular:)

Back