Ev şimdi boşaldı ben hemen beğenileri mi yapıp iki satır yazayım dedim özlemişim yahu yazmayı
Bu zorlu süreçte en başından sonuna kadar yanımda olan herkese teşekkür ediyorum
Allahıma çok şükür ameliyatım başarılı geçti ogülününde yazdığı gibi sesim bıcır bıcır ses kısıklığı yaşamadım aferin baycana iyi doktora yönlendirmiş ameliyat sonrası ufak tefek sıkıntıların dışında bir aksilik yaşamadım sizlerinde benim yanımda olması bana büyük moral oldu annem diyor ne çok arayan oldu annemi sekreterim ilan ettim o gün
Uzaktan sabahın köründe yola dökülen bentoprak ameliyatı girmeden önce seni görünce şaşırdım :26: o kadar erken beklemiyordum hemde avrupa yakasından bravo sana
Nlglpd 2 kere yoruldun canım benim için çok saol bestem çok saol arkadaşım ayaklarına yüreğine sağlık kızını görmeyi çok isterdim bir daha ki sefere artık :3
ogltkn , aledaxs,rabbit,kartopum,lion, cehhry87,lina,yaprak, şeyda66,dilrubam,Arsk, lemontree75 ,dazlak k.kahyası
çok saolun iyi dileklerinizi gönlümde yanımda hissettim tek tek sevgilerimi teşekkürlerimi gönderiyorum hepinize
Jelesec cigim Günaydın.Hoş sefa geldin.Geldi geçti bitti çok şükür.Çok sevindim senı sahalarda görmekten.Çok yakışıyorsun buraya.
Sevgilerimle