Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Jelesec cigim Günaydın.Hoş sefa geldin.Geldi geçti bitti çok şükür.Çok sevindim senı sahalarda görmekten.Çok yakışıyorsun buraya.

Sevgilerimle

hoşgeldin

Ogülem onlıne görünüyon bacım ama kesin açık kalmış yoksun gibi sanki? Ben kaçtım artık öpüyorum seni de.

Ogülem onlıne görünüyon bacım ama kesin açık kalmış yoksun gibi sanki? Ben kaçtım artık öpüyorum seni de.

sayfa açık ama ben excelde çalışıyodum bebişim, denk gelemedik yine.. Ben geldim ama sen gitmişsin..Sana iyi sporlar

ben de sabahten beri jeleseci arıyom ama açmıyo yaw...merak yaptım şimdi...Herşey yolundadır umarım.

jelesec, burayı okursan cepten bi caldır beni, aklım sende kuşumm.

Hoşgeldin cnm geçmiş olsun nasılsın kendini nasıl hissediyorsun kendine iyi bak ve bir an önce iyileş olur mu cnm.Buranın neşe kaynağısın sen.Yanına gelemedim ama aklımda kalbimde seninleydi buradan güzel haberini aldıktan sonra içim rahatladı çok şükür iyiymiş dedim.Sana geçmiş olsun çiçeğimide buradan göndereyim.

Selam kızlar

Akşam jelesece ile konuştum sesi gayet güzel geliyordu.Konuşamaz rahatsız etmiyim diye aramamıştım arayınca şaşırdım bir o kadar da sesini duyduğuma çok sevindim.

Jelesece oldu da bitti maşallah.3. gün şaka gibi dimi.Bundan sonra ki sürecin çok çok rahat ve sorunsuz geçer inşallah.

Şimdi annesîyle konuştum canım bîraz sıkıntılı geçmiş gece yatıyormuş dr yeni îlaçlar söylemiş onları kullanacakmış

çok çok geçmiş olsun canım. iyi olmana sevindim...

tekrardan gecmis olsun canim bak ikigün kayboldun özledik daha dur sen karin gerdirecen bende geri kalan yerleri tamir ettirecem cabuk iyilesde gellllll

Jelesec den haber.

Bu akşam 7 sularında aradım ben de ama hiç konuşamadan kapattık.Sesi birazcık kötüydü.Sonra dayanamadım msj attım.Neden kötüsün diye.O da yutkunurken zorlandığını ve acıdığını yazmış.Dinlenmesi gerekiyor meleğin.Atlatacak bunları kendisine de yazdım.Sonuçta bir ameliyat geçirdi ve her ameliyat gibi 1 hafta zorluk olabilir.İnşallah her geçen gün daha iyi olacak.

tekrar tekrar geçmiş olsun bebeğimmm . atlattın gitti işte şükür. yeniden cıvıl cıvıl döneceğin günleri bekliyorum

günaydın şekerler,

dazlaaam,
kelim, lady gag'ım hoş geldin, hadi sana geçmiş olsun. Geçti bitti mapus günleri. Sırada toz attırma zamanı

jelesecim,
okuyamıyosundur biliyorum. Ama seni seviyom arkadaşım, elim telefona gidiyor ama seni arayamıyorum ya, ne zormuş bunu yaşamak iyice dinlen, çarçabuk toparlanıp aramıza dön olur mu. Çok özlüyoruz seni.

nldglp'im,
açabildin mi mailden gönderdiklerimi?

besteeaaaa,
nabersin duru güzellik? hiç sesin çıkmıyor senin arada bi gel selam ver, özletme kendini

Arasıra okuyup çıkıyorum canım Jelesec te aklım benimde elime tlf nu alıp bırakıyorum aynen tez zamanda iyileşirde inşallah rabbitle gelen full diyet enerjisiyle kilo veriyorum :) eh kilolar gitmeye başlayınca koca simitler göbek falanda dr sayesinde uçup gitti kendimi direk alışveriş merkezine ışınlıyorum hazır indirimlerde başlamışken az stok yapma derdindeyim :)

Ohh sefan olsun, bol bol al, güle güle giy arkadaşım. Yeni bedeninin keyfini sür.

tekrar tekrar geçmiş olsun bebeğimmm . atlattın gitti işte şükür. yeniden cıvıl cıvıl döneceğin günleri bekliyorum

Keyifkahyaaa hoşgeldiiin Özledik ya.Ama okumuşsundur sen sürekli bizi.Biz de dediğin gibi Jelesec imizin eski haline gelmesini bekliyoruz.İnşallah bugün 4. gün daha iyi olacak.Boş bırakmayın buraları.Jelesec im dedi ki; Yazın da ben okuyayım eğleneyim dedi:) herkes aklına ne geliyorsa yazsın.Şiir, şarkı, mani ne varsa yazın bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…