• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

dazlakla iş birliği yapiciiim sanırım. çünkü ben de hasedimden çaaaat diye çatlamak üzereyim.:19:

Fotoları daha yeni gördüm. Haftasonu malum tempoluydu, bilgisayara dokunamadım bile. Hepiniz harika görünüyorsunuz. Bir sonraki toplantıda benim olduğum fotoğraflarımız olur inşallah. Whitetavşan ben de benzettim seni nil karaibrahimgile :) şirin ve masum bir güzelliğin var. Hepiniz ayrı ayrı çok güzelsiniz:nazar:

Jelesecimi aradım sabahın 7:30'unda. Hastanede, yatış işlemleriyle uğraşıyordu. Dualarımız onunla, muhtemelen şimdilerde alınmak üzeredir ameliyata. Kuzu gibi yatıp, koç gibi kalkacak, tüm sıkıntılarını o masada bırakmış olacak Allah'ın izniyle. Jelesec'im şimdiden geçmiş olsun. Kahvaltı istemişsin, ben de en kallavisini hazırladım. Hepimize afiyet bal şeker olsun, yaramasın, metabolizma hızlandıran, göbek-kalça eriten, meme dikleştiren cinsinden olsun :))

Tesekkür ediyoruz canım inşallah bir dahakinde sende olursun estetik falan derken harika arkadaşlar edinîyoruz ;)

Herkese merhaba,güzel haftalar.

Jelesec imiz heralde girmiştir ameliyata.Ben kısmetse öğlen 13:00 orada olacağım.Zaten hastanenin görüşme saatleri kısıtlı.13:00-14:00 arası.Allaha emanet ettik onu.Bütün dualarımız onunla.Hastaneden size bilgi veririm nasıl olduğu ile ilgili.

Jelesec imiz heralde girmiştir ameliyata.Ben kısmetse öğlen 13:00 orada olacağım.Zaten hastanenin görüşme saatleri kısıtlı.13:00-14:00 arası.Allaha emanet ettik onu.Bütün dualarımız onunla.Hastaneden size bilgi veririm nasıl olduğu ile ilgili.

Günaydın nldglp.

Bizlerdende çokca selam ve dua götür sevgili Jelesece.Saglıkla hızla dönsün gelsin inşallah.

Sevgiler

Dualarımız onunla Allaha emanet ettik Jeleseci bendende selam söyle olur mu cnm kalbimizin onunla olduğunu bilsin.Benden geçmiş olsun dileklerimi ilet cnm.Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz jelesec:54:

Tesekkür ediyoruz canım inşallah bir dahakinde sende olursun estetik falan derken harika arkadaşlar edinîyoruz ;)
sen varya zaten, yüzünde makyaj var-yok arası, duru güzelliğinle çok fazla dikkatimi çektin haberin olsun. İsmin gibi, ışık saçıyorsun fotolarda:nazar:

güzel yüzlü, taş bebek. bütün güzel dileklerimizi, dualarımız götür aledaxın, lionun dediği gibi. Onun gülen yüzüne, güzel gönlüne göre olsun herşey..Dualarımız onunla.

günaydın arkadaşlar,

jeselec,sağlık haberlerini heyecanla bekliyorum,haber vardır diye merakla girdim ama hala ameliyattasın herhalde.sağlıkla gel yanımıza arkadaşım :54:

cuma günü çekilen resimleri nasıl görüyoruz arkadaşlar,buraya ekledinizmi yoksa maillemi ulaştırdınız birbirinize??????

sen varya zaten, yüzünde makyaj var-yok arası, duru güzelliğinle çok fazla dikkatimi çektin haberin olsun. İsmin gibi, ışık saçıyorsun fotolarda:nazar:

güzel yüzlü, taş bebek. bütün güzel dileklerimizi, dualarımız götür aledaxın, lionun dediği gibi. Onun gülen yüzüne, güzel gönlüne göre olsun herşey..Dualarımız onunla.

Teşekkür ederim canım :54: birazda kilo verirsem tam olacak bu sefer azimliyim ama sarıldım sıkı sıkı diyete

Son düzenleme:
cuma günü çekilen resimleri nasıl görüyoruz arkadaşlar,buraya ekledinizmi yoksa maillemi ulaştırdınız birbirinize??????
maille geldi kartopum bana, özelden gönder mailini. Forwardlayım sana ;)

Teşekkür ederim canım :54: birazda kilo verirsem tam olacak bu sefer azimliyim ama sarıldım sıkı sıkı diyete
whiterabbiti görünce gaza gelmişsin belli..Fotoya bakarken nassı 40 küsür kilo vermiş diye diye baktım. Helal olsun davşana :)

Ben Jelesec ime doğru yola çıkıyorum.Beste cim de geliyor oraya.Haber veririz merak etmeyin.Davşanım tel.in var bende ararım sen de merak etme:)

Dualarımız onunla Allaha emanet ettik Jeleseci bendende selam söyle olur mu cnm kalbimizin onunla olduğunu bilsin.Benden geçmiş olsun dileklerimi ilet cnm.Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz jelesec:54:

Mutlaka söyleyeceğim Lion:) sizlerden haber getirince eminim o da çok mutlu olacaktır.

hayirli haberlerini bende bekliyorum benden selam uzakdaki bir insan bu kadar merak eder sankiz kiz kardesim yatiyor gibi
hic bir isi yapasim gelmiyor hayirlisiyla bir ciksa karin gerdirecez jelecek icin daha :18::18:

Merhaba Yaprak cım.Bizim topiğin ismini değiştirdik de ondan sana yeni gibi gelmiştir:) Eski adı ''Göğüs küçültme ameliyatı olanların geyik muhabbeti'' idi. Biz de genel olarak Bütün estetikseverler yapalım dedik.Herkes gelsin yazsın kendini yabancı hissetmesin diye düşündük.Olay bundan ibaretttir:34:

Her zaman bekleriz:) Aslında ben mesela her bi yerimi yaptırmak istiyorum.Yaptır yaptır doyamıyorum :1: Ya da yaptır yaptır bitmiyor diyelim:8:

isim değişikliği iyi olmuş. doğru doktorlara ameliyat oluyorsan, sonuçlardan mennunsan, doğal da görünüyorsan sorun yok tabi. :3:

jeleseccim ne ameliyatı? nerden çıktı? yine mi estetik?

Son düzenleme:
yaprak,
jelesec, tiroid ameliyatı oldu. Kötü huylu nodül bulunmuştu. Hayırlısıyla aldılar. Az önce çıktı ameliyattan.

Arkadaşlar,

az önce görüştüm nldglp ile. Güzel haberler verdi, Jelesec'imiz çıkmış ameliyattan. Odaya nakli yapılıyordu biz konuşurken. Şimdilik herşey yolunda:nazar: Dualarınızla çarçabuk ayaklanacak kanatsız meleğimiz inşallah.

yaprak,
jelesec, tiroid ameliyatı oldu. Kötü huylu nodül bulunmuştu. Hayırlısıyla aldılar. Az önce çıktı ameliyattan.

Arkadaşlar,

az önce görüştüm nldglp ile. Güzel haberler verdi, Jelesec'imiz çıkmış ameliyattan. Odaya nakli yapılıyordu biz konuşurken. Şimdilik herşey yolunda:nazar: Dualarınızla çarçabuk ayaklanacak kanatsız meleğimiz inşallah.

haber verdiğin için teşekkürler canım. hayırlısı ile bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah.

yaprak,

Arkadaşlar,

çok teşekkür ya yazdığın için:)
bir de kendi yazsa da tüm neşe ve enerjisi ile, daha da sevinsek:)

yaprak,

Arkadaşlar,

jelesecciiiim geçmiş olsun canım. iyi huylu birine de kötü huylu nodül, tümör... vs yakışmıyor. tez zamanda iyileşmen dileğiyle. :nazar:

Back