Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Dayanamadım, aradım az önce. Anneciğiyle konuştuk. Uyuyormuş meleğimiz. Bi aksilik olmazsa yarın taburcu olacak. Evine bi çıksın da, konuşamaz muhtemelen ama, yazar foruma.Eksikliğini hissetmemiş oluruz böylece.

Jelesec'im bunlar sana

Ben de 6 gibi konuştum Jelesec ile.Keyfi bayağı yerinde.Merak etmeyiniz arkadaşlar.Doktoru yanına gidip bilgi vermiş.Şimdilik büyük bir problem gözükmüyor.Sesi de değişmiş sanki.Nodül alındığı için sanırım çok net konuşuyordu benimle.Ses kısıklığı falan da yoktu.Akşam 10 gibi ilk yemeğini yiyecekmiş.Şimdilik bu kadar:)

İnşallah en taze haberleri bundan sonra kendisi verir

İnşallah geçmiş gitmiş olsun.Selam ve sevgilerimiz Jelesecle.Seni seviyoruz Jelesec....

Arkadaşım çok geçmişolsun :) en kısa zamanda kendını toparlamanı diliyorum! Ne kadar tanımasam da işin içine " kötü" bişeyler karıştı mı herkes bırbırne kol kanat gerer! Bızım de tüm iyi dileklerımız senınle canım ...

Günaydın güzeller...

sallamayan salılar, güzel dialoglar, şen sevgi dolu bir gün diliyorum hepinize..jelesecim, sana da iyi taburcular. Ben de kahvemi bekliyorum, şöyle boll köpüklü ve şekerli olanından :)

Sana da Günaydın Ogülem,HErkese GÜNAYDINNN

Biraz önce Jelesec imle konuştuk.Amaaan bir neşe pür neşe hatunda:) Hatta koğuşunda bir hasta bulmuş onunla laklak ediyormuş.Bulduğu hasta kim

biliyor musunuz? Karın germe olmuş bir bayan Hatun orda da hemen bulmuş gerilen birini.Benimle konuşurken bile bayana soruyordu senin göbeğenden kaç kilo alındı,benim için(3 kilo alındı arkadaştan ) diye de öbür tarafa laf yetiştiriyor:)))

Kısaca keyfi yerinde Meleğimizin.Gece bayağı bir bulantısı olmuş.Hatta hiç bir şey yiyememiş.1 hafta böyle olsam kesin kilo veririm diyor.Ama Beste nin kestane

şekerlerine dayanabileceğini hiç sanmam

Doktoru gelmiş yanına bugünde kalmasını istemiş ama küçük oğlu dün gece babasına Jelesec(kendi adını yazamadığımdan nick ini yazdım) gelsin beni öpmeye

demiş Jelesec imiz de doktora ben 2 gece kalamam eve gideyim demiş.Doktor da akşamüstü olursa olur demiş.Bugün akşamüstü evine çıkıyor yani.Direnini de çıkarmışlar birazcık acımış.

Sanırım başka bir şey konuşmadık:)) Hepinize çok selamı var.

Kızlar ben de şimdi spora gidiyorum.Çok bir heves geldi gene içime sağlıksal ot mot besleniyorum.Spora gidiyorum.Çok hareket çok enerci yani şimdilik hoşcakalın.Byeee

ne güzel iyi olduğunu duymak... evlat istedi mi akan sular duruyor tabi. umarım hiç bi sorun olmadan çarçabuk iyleşir....

mesajı şimdi gördüm, ben de sabahtan beri arasam mı aramasam mı, uyuyomudur, dr. vizittemidir, çıkış işlemleri vardır belki bölmeyeyim modunda ve merak halindeydim. Aradım az önce, sonra da bu msj gördüm..Ne güzel,tüm detayları aktarmışsın nldglp'cim canlı yayın muhabirim..

Canımız ciğerimiz, meleğimizin sürecinde herşey yolunda çok şükür. Güzel gönlüne göre oluyor herşey. Canım arkadaşım, güzel dostum, seni seviyorum. Herşey bitti hayırlısıyla. Rabbime şükürler olsun..

Kizlar kizlar suanda jelesec imin yanindayim.aksamustu cikiyor.hepinize selami var.hepiciginizi sefiyomus.birazdan cikacagim.yemek corba icmis.simdilik bu kadar.herkese opucuk.

şekerentom, ben geldim ama sen yoksun sanırsam
denk gelemedik...birazdan da ben çıkıciim.
aneyin ellerinden öperim.
aradım bizim cırcır böceeeni. ulen sanki ameliyat olan o değil...bıcır bıcır konuşuyor...allah bi çene vermiş, enişteye sabırlar
şaka bi yana sesi acayip iyi..hiç bi kısıklık yok..."bebeğim naaberr" diye açıyo telefonları, aynı sempatiklik devam yani...
ev curcuna, bu akşam girmesi pek mümkün değil gibi..senden sonra birazcık kötüleşmiş. calcium sebepli, uyuşması olmuş. eve gitmiş ama,
takip edecekler durumunu. yine kötüleşirse acilen hastaneye gidecek. oğluşa kavuşmuş, moral tavan durumdaydı belli...

ben kaçıyorum, yarın görüşürüz..öptümm

Ev şimdi boşaldı ben hemen beğenileri mi yapıp iki satır yazayım dedim özlemişim yahu yazmayı

Bu zorlu süreçte en başından sonuna kadar yanımda olan herkese teşekkür ediyorum

Allahıma çok şükür ameliyatım başarılı geçti ogülününde yazdığı gibi sesim bıcır bıcır ses kısıklığı yaşamadım aferin baycana iyi doktora yönlendirmiş ameliyat sonrası ufak tefek sıkıntıların dışında bir aksilik yaşamadım sizlerinde benim yanımda olması bana büyük moral oldu annem diyor ne çok arayan oldu annemi sekreterim ilan ettim o gün

Uzaktan sabahın köründe yola dökülen bentoprak ameliyatı girmeden önce seni görünce şaşırdım :26: o kadar erken beklemiyordum hemde avrupa yakasından bravo sana

Nlglpd 2 kere yoruldun canım benim için çok saol bestem çok saol arkadaşım ayaklarına yüreğine sağlık kızını görmeyi çok isterdim bir daha ki sefere artık

ogltkn , aledaxs,rabbit,kartopum,lion, cehhry87,lina,yaprak, şeyda66,dilrubam,Arsk, lemontree75 ,dazlak k.kahyası

çok saolun iyi dileklerinizi gönlümde yanımda hissettim tek tek sevgilerimi teşekkürlerimi gönderiyorum hepinize

Son düzenleme:

Ne mutlu o zaman bize :) kendini iyi hissetirebilmişiz sana arkadaşım! geçmişler olsun...

Seve seve herzaman yanındayım canım şükür buda geçti en kısa zamanda toplanıp kutlayalım bunu:)

seni burda görmek ne güzel tekrar geçmiş olsun canım,ameliyatının iyi geçmesine sevindim,darısı karın germeye

bu arada Baycanını da gördüm tam dediğin gibi Baycan

kanatsız meleğimiz, evine hoşgeldin öyle mi olacak, böyle mi olacak derken, bak geçti herşey. Hem de en güzel biçimde geçti

Seve seve her zaman yanındayım canım şükür buda geçti en kısa zamanda toplanıp kutlayalım bunu:)

evet, evet en kısa zamanda olmalı. toplaşılıp, sarılışmalı

Jelesec im hoşgeldin aramıza.Sensiz buralar sessiiz ve karanlık İlk turu başarıyla atlattın inşallah.Şimdi sıra 2.etapta Bak nasıl da geçti bitti tatlım benim.

Kız celesek senin koğuş kankin kesin okur şimdi buraları:) Şok üstüne şok olur kesin:) Karda yürüdün izini belli etmedin de mi? :)

Hadi bakalım darısı karın germe ye inşallah

Evet ogülem bir ara girdim annemlerdeki bilgisayardan ama çok durmadım.Gece de geç döndüm aneyden.

Bütün arkadaşlara GÜNAYDIN.Nasılsınız bakalım? Ben bugün Lise arkadaşlarımla buluşuyorum.Hani şu spor grubu, anlayan bilir.Hepinize güzel bir gün olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…