• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

kızlar, yarın jelesec çıktığında yazamaz herhalde. haber alan biri bana mail atabilir mi rica etsem iyi haberlerini(inanıyorum ki)?

memleketten uzak olmak zor şey ya:(

kızlar, yarın jelesec çıktığında yazamaz herhalde. haber alan biri bana mail atabilir mi rica etsem iyi haberlerini(inanıyorum ki)?

memleketten uzak olmak zor şey ya:(

ben yazmak isterim de eşim izin vermez kesin :1:

canlı yayın arabası nlglpd orada olur kesin yazar haberleri :51: bentoprak arkadaş sabahın 6.sında yola çıkarım dedi avrupa yakasında oturuyor, sakın ha dedim ameliyat öncesi görmene gerek yok sonradan görüşürüz diye bağladım.Sizler iyi dileklerinizi dualarınızı gönderdiniz bu yeter canlar :16::16::16:

şaka yapıyorum canım ya... sölemem zaten ben bişi kimselere.... burda olan burda kalır....

ha bak böyle ol canımı ye derler :1:tabi aynen burada olan burada kalsın bak böyle yazdığın için senin ameliyatına ben girerim dikişte becerikliyimdir sana kıyak olsun:9::9:

beyaztavşan hem rahat bırakmıyorlar sürekli telden mailden taciz ediyorlar ondan sonrada laf sokuyorlar :26:

beste hanım doktora gideyim de söyleyeyim masada çiğ köfteleri götürdüğünü önünde duruyordu :35::35::35:
Sor bakalım kızlara agzıma bile sürmedim :52: ben senmiyim :1: yok arkadaşım ne laf sokması benimle uğraşmayı sen özlemişindir :36: diye

Sor bakalım kızlara agzıma bile sürmedim :52: ben senmiyim :1: yok arkadaşım ne laf sokması benimle uğraşmayı sen özlemişindir :36: diye

brawooo :42: yemeden durdun demek paran mı yoktu bacım orada beni tanırlar adımı ver yeter :1:

şaka bir yana sen bu azimle rabbiti sollar san şaşmam :26:

aman bebeğim lafı sen sok :48:ben seni bilirim bilmediğim amacının ne olduğunu çözemedikleri laf sokunca garip oluyor :ssz:

brawooo :42: yemeden durdun demek paran mı yoktu bacım orada beni tanırlar adımı ver yeter :1:

şaka bir yana sen bu azimle rabbiti sollar san şaşmam :26:

aman bebeğim lafı sen sok :48:ben seni bilirim bilmediğim amacının ne olduğunu çözemedikleri laf sokunca garip oluyor :ssz:
Yok canım ya sensiz boğazımdan geçmedi :56: operasyon bitsin kendimiz yapar yeriz :1:

ha bak böyle ol canımı ye derler :1:tabi aynen burada olan burada kalsın bak böyle yazdığın için senin ameliyatına ben girerim dikişte becerikliyimdir sana kıyak olsun:9::9:

sağol canım. ben sana ameliyat zamanını bildiririm :D birde çiçek motifi işlersen süper olur :D kalıcı dövme olsun demi ama....

Kızlar ben kaçıyorum hepinize tek tek kokulu öpücüğü mü gönderiyorum :54: seda sultandan çaldım nasılsa kokulu öpücük:44:

buraları boş bırakmayın yazın eğlenin gırgır yapın arkamdan dedikodu yapmayın neyse derdiniz yüzüme söyleyin :1:

Hepinizi seviyorum:16:

Ogülüm sabah kahvaltıyı hazırla :56:

Kızlar ben kaçıyorum hepinize tek tek kokulu öpücüğü mü gönderiyorum :54: seda sultandan çaldım nasılsa kokulu öpücük:44:

buraları boş bırakmayın yazın eğlenin gırgır yapın arkamdan dedikodu yapmayın neyse derdiniz yüzüme söyleyin :1:

hadi canım, atlat şunu da oralarımızı buralarımızı yaptıralım:)))
çok öpüyorum, çook

Yok canım ya sensiz boğazımdan geçmedi :56: operasyon bitsin kendimiz yapar yeriz :1:

:17::17::17:beni bu kadar çok seveceğin hiç aklıma gelmezdi :nazar: zira geçmişimiz karanlıktı senle:1:

baş başa yaparız beste soğanı ver jelesec kıvırcığı yıka güzel oldu be hayata geçirelim bunu :9::9:

jelesec simdiden gecmis olsun inaniyorum amaliyatin iyi gececek inanmak yolun yarisi hadi tez zamanda iyiles gelllllllll:16::16::16::16::16::16:

Kızlar elçiye sual olmaz bizim dazlak var ya cezası bitip geldiğinde bu buluşanlar la polemik yapıp siteden attıracakmış :18::18::18:
nedeni çooooook kıskanmış gelemediği için :ssz: hepinize selamları var :3:

dazlakla iş birliği yapiciiim sanırım. çünkü ben de hasedimden çaaaat diye çatlamak üzereyim.:19:

Fotoları daha yeni gördüm. Haftasonu malum tempoluydu, bilgisayara dokunamadım bile. Hepiniz harika görünüyorsunuz. Bir sonraki toplantıda benim olduğum fotoğraflarımız olur inşallah. Whitetavşan ben de benzettim seni nil karaibrahimgile :) şirin ve masum bir güzelliğin var. Hepiniz ayrı ayrı çok güzelsiniz:nazar:

Jelesecimi aradım sabahın 7:30'unda. Hastanede, yatış işlemleriyle uğraşıyordu. Dualarımız onunla, muhtemelen şimdilerde alınmak üzeredir ameliyata. Kuzu gibi yatıp, koç gibi kalkacak, tüm sıkıntılarını o masada bırakmış olacak Allah'ın izniyle. Jelesec'im şimdiden geçmiş olsun. Kahvaltı istemişsin, ben de en kallavisini hazırladım. Hepimize afiyet bal şeker olsun, yaramasın, metabolizma hızlandıran, göbek-kalça eriten, meme dikleştiren cinsinden olsun :))

Eklentiler

• $kahvaltı.jpg
    $kahvaltı.jpg
    14 KB · Görüntüleme: 18
dazlakla iş birliği yapiciiim sanırım. çünkü ben de hasedimden çaaaat diye çatlamak üzereyim.:19:

Fotoları daha yeni gördüm. Haftasonu malum tempoluydu, bilgisayara dokunamadım bile. Hepiniz harika görünüyorsunuz. Bir sonraki toplantıda benim olduğum fotoğraflarımız olur inşallah. Whitetavşan ben de benzettim seni nil karaibrahimgile :) şirin ve masum bir güzelliğin var. Hepiniz ayrı ayrı çok güzelsiniz:nazar:

Jelesecimi aradım sabahın 7:30'unda. Hastanede, yatış işlemleriyle uğraşıyordu. Dualarımız onunla, muhtemelen şimdilerde alınmak üzeredir ameliyata. Kuzu gibi yatıp, koç gibi kalkacak, tüm sıkıntılarını o masada bırakmış olacak Allah'ın izniyle. Jelesec'im şimdiden geçmiş olsun. Kahvaltı istemişsin, ben de en kallavisini hazırladım. Hepimize afiyet bal şeker olsun, yaramasın, metabolizma hızlandıran, göbek-kalça eriten, meme dikleştiren cinsinden olsun :))

Günaydınlar.

Jelescigime acil şifalar ve dualarla aramıza dönmesinicanı yürekten diliyorum.

Ogltkn nasılsın.Bu kahvaltı işhat kabartıyı.Ellerine saglık.

iyiyim canım, dediğin gibi iştah kabartıyor:56: kahvaltıda müsli yemiş biri için, kedi-ciğer ilişkisini andırıyor :))

Back