Beni de götür oluumu beste?
bu konuyu yeni gördüm. buraya yazınca her yerimizi yaptırmak istiyormuşuz gibi olmuyoruz değil mi?
bu konuyu yeni gördüm. buraya yazınca her yerimizi yaptırmak istiyormuşuz gibi olmuyoruz değil mi?
jilesec, canımm çok geçmiş olsun... biran önce sağ sağlim olur biter inşaallah ameliyatın. sonra da istediğin karna kavuşursun inşaallah biran önce...
nldglp, canım çok teşekkür ederim mail için. ben de onu sormaya gelmiştim mailimi gördün mü diye... (yalnız nasıl mantıksa maile bakmıyorum buraya bakıyorum) hemen gidip okuyayım destansı mailini... tekrar teşekkür ederim...
Sevgili arkadaşımız Jelesecimiz yarın sabah operasyonunu oluyor.BÜtün dualarımız onunla olacak.Jelesec im çok bekletme bizi hemencecik ol ve gel buraya tamam mı?:13:
ooo doktordan da söz alınmışne mutlu sana... inşaallah çok kolay atlatırsın. hemen toparlanırsın. ve o çok güzel olacak olan karnına kavuşursun...
Canım şimdiden geçmiş olsun. Duayı edip buraya geldim belki burdası n dır ye :))) kolaylıkla atlat inşallah ameliyatını. Yarın güzel haberlerini alırız inşallah. Bilg. Şarjı bitiyor herhan kapanabilir. Öpüyorum seni
ya bak ne diycem madem senden tırsıyorben randevvu alınca seninle mi gitsem benim üst takımı da güzel yapsın
Ay çok güldüm aklıma dr u son beraber görmemiz geldideisterse yapmasın güzel benim huyumun ne pis olduğunu bilir doktor risk almaz eminim güzel olacağını yaptığı kişileri bire bir gördüm canlı örneğim çoooook içim çok rahat o yüzden
vallahi bak ahanda burdaki 2.arkadaş şahit beste ve nlglpd onların yanında çok pimpirikli yapmayacaktım ameliyatını dedi
ne yapayım bir kere ağzım yandı param gitti 2.inci ameliyat da çok ince eleyip sık dokudumbu piyasada görüşmediğim doktor 3.5.geçmez düşün benim pimpirikliyimi
o yüzden benle gitme arkadaşı da bunun gibi der yapmayabilir:))))))))))
Ay çok güldüm aklıma dr u son beraber görmemiz geldide
deme yaaaa... neyse hele o günler gelsin de bakarız bi çaresine. olmadı baktım doktor gevşek davranıyor. senin adını söylerim jeleseci çağırırım ona göre doktor efendi gevşemeyin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?