• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

bu konuyu yeni gördüm. buraya yazınca her yerimizi yaptırmak istiyormuşuz gibi olmuyoruz değil mi? :1:

Merhaba Yaprak cım.Bizim topiğin ismini değiştirdik de ondan sana yeni gibi gelmiştir:) Eski adı ''Göğüs küçültme ameliyatı olanların geyik muhabbeti'' idi. Biz de genel olarak Bütün estetikseverler yapalım dedik.Herkes gelsin yazsın kendini yabancı hissetmesin diye düşündük.Olay bundan ibaretttir:34:

Her zaman bekleriz:) Aslında ben mesela her bi yerimi yaptırmak istiyorum.Yaptır yaptır doyamıyorum :1: Ya da yaptır yaptır bitmiyor diyelim:8:

jilesec, canımm çok geçmiş olsun... biran önce sağ sağlim olur biter inşaallah ameliyatın. sonra da istediğin karna kavuşursun inşaallah biran önce...
nldglp, canım çok teşekkür ederim mail için. ben de onu sormaya gelmiştim mailimi gördün mü diye... (yalnız nasıl mantıksa maile bakmıyorum buraya bakıyorum :D) hemen gidip okuyayım destansı mailini... tekrar teşekkür ederim...

Sevgili arkadaşımız Jelesecimiz yarın sabah operasyonunu oluyor.BÜtün dualarımız onunla olacak.Jelesec im çok bekletme bizi hemencecik ol ve gel buraya tamam mı?:13:

jilesec, canımm çok geçmiş olsun... biran önce sağ sağlim olur biter inşaallah ameliyatın. sonra da istediğin karna kavuşursun inşaallah biran önce...
nldglp, canım çok teşekkür ederim mail için. ben de onu sormaya gelmiştim mailimi gördün mü diye... (yalnız nasıl mantıksa maile bakmıyorum buraya bakıyorum :D) hemen gidip okuyayım destansı mailini... tekrar teşekkür ederim...

çok çok teşekkürler lina:) inşallah atlatırım hemen zira karın için sabırsızlanıyorum :ssz: hele ki doktorum nlglp ye demiş en güzelini ona yapacağım hiç üzülmesin ertelendi diye önce sağlık sonra güzellik daha da heyecan bastı :21:

Son düzenleme:
Sevgili arkadaşımız Jelesecimiz yarın sabah operasyonunu oluyor.BÜtün dualarımız onunla olacak.Jelesec im çok bekletme bizi hemencecik ol ve gel buraya tamam mı?:13:

Canlar çok saolun :16:ya ne çok sevenim varmış :nazar:sabahtan beri tel konuşmam ev ziyaretlerim durmadı :23: buradaki arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum iyi ki varsınız kızlar :16::48:

nlglp :48:gelmem mi 1.gün bilemedin 2.gün sonra buradayım :29:

ooo doktordan da söz alınmış :D ne mutlu sana... inşaallah çok kolay atlatırsın. hemen toparlanırsın. ve o çok güzel olacak olan karnına kavuşursun...

Canım şimdiden geçmiş olsun. Duayı edip buraya geldim belki burdası n dır ye :))) kolaylıkla atlat inşallah ameliyatını. Yarın güzel haberlerini alırız inşallah. Bilg. Şarjı bitiyor herhan kapanabilir. Öpüyorum seni

ooo doktordan da söz alınmış :D ne mutlu sana... inşaallah çok kolay atlatırsın. hemen toparlanırsın. ve o çok güzel olacak olan karnına kavuşursun...

isterse yapmasın güze:20:l benim huyumun ne pis olduğunu bilir doktor risk almaz :9: eminim güzel olacağını yaptığı kişileri bire bir gördüm canlı örneğim çoooook içim çok rahat o yüzden :31:

Canım şimdiden geçmiş olsun. Duayı edip buraya geldim belki burdası n dır ye :))) kolaylıkla atlat inşallah ameliyatını. Yarın güzel haberlerini alırız inşallah. Bilg. Şarjı bitiyor herhan kapanabilir. Öpüyorum seni

ya vallahi ne iyisiniz ya :nazar: gönlü güzel yüreği pürü pak arkadaşlarım :nazar: sizin sevdiklerimin ve ailemin dualarını arkama aldım çok şükür kim korkar ameliyat dan :9:

ya bak ne diycem madem senden tırsıyor :D ben randevvu alınca seninle mi gitsem :D benim üst takımı da güzel yapsın :D

vallahi bak ahanda burdaki 2.arkadaş şahit beste ve nlglpd onların yanında çok pimpirikli yapmayacaktım ameliyatını dedi :1:

ne yapayım bir kere ağzım yandı param gitti 2.inci ameliyat da çok ince eleyip sık dokudum :1:bu piyasada görüşmediğim doktor 3.5.geçmez düşün benim pimpirikliyimi

o yüzden benle gitme, arkadaşı da bunun gibidir der yapmayabilir:))))))))))

Son düzenleme:
vallahi bak ahanda burdaki 2.arkadaş şahit beste ve nlglpd onların yanında çok pimpirikli yapmayacaktım ameliyatını dedi :1:

ne yapayım bir kere ağzım yandı param gitti 2.inci ameliyat da çok ince eleyip sık dokudum :1:bu piyasada görüşmediğim doktor 3.5.geçmez düşün benim pimpirikliyimi

o yüzden benle gitme arkadaşı da bunun gibi der yapmayabilir:))))))))))

Valla benden söylemesi dr arkadaşı görünce kaçıyor:1:

Son düzenleme:
deme yaaaa... neyse hele o günler gelsin de bakarız bi çaresine. olmadı baktım doktor gevşek davranıyor. senin adını söylerim jeleseci çağırırım ona göre doktor efendi gevşemeyin derim :D

deme yaaaa... neyse hele o günler gelsin de bakarız bi çaresine. olmadı baktım doktor gevşek davranıyor. senin adını söylerim jeleseci çağırırım ona göre doktor efendi gevşemeyin derim :D

güzelim jelesec diye bilmez buradan haber uçuran olmadıysa :ssz: bilmesini de asla istemem kafam eser maytap geçerim kafam eser baycan derim bunları doktorumun bilmesini istemem saygı duyduğum bir insan :34:

Back