• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Senin hastandan haber varmı jelesec cim?

Sabahtan yanına gittim yarın normal servise geçecek :nazar:daha iyi kızınla ilgilendim biraz severim çok şirin bir kız annem dün akşam bana kitap okumadı dedi olayı tam idrak edemiyor tabi

Aledaks, mailden cevap yazdım sana canım

Son düzenleme:
Sabahtan yanına gittim yarın normal servise geçecek :nazar:daha iyi kızınla ilgilendim biraz severim çok şirin bir kız annem dün akşam bana kitap okumadı dedi olayı tam idrak edemiyor tabi

Ah canım benim.İnşallah tez zamanda iyileşir okur kitabını güzel kızına.

selam canlar:)
ya bu ameliyat gününü alıp beklemek çok zor.. karar verir vermez yapılması lazım aslında:)

jelesec'im, atlatmışsınız yoğun bakım kısmını, geçmiş olsun tekrar..

ya bu ameliyat gününü alıp beklemek çok zor.. karar verir vermez yapılması lazım aslında:)

Güzel tevşan,bak biz hep yanında olacağız merak etme sen:34: tatlı kız,narin güzelim benim:)

Ah ah rabbit parmak basma yarama :ssz: 24.kasım karnım kesilmiş olsa idi ben şimdi göbeksiz fıstık gibi geziyor olacaktım :ssz:

beklemek zor tabi ama aksilik çıkıp da iptal olması istediğin ameliyatın daha kötü:ssz:

Birde pazartesi bu ameliyat iyice tuzu biberi olayın neyse artık sabır geçer zaman :ssz:

Senin zamanın az kaldı çabuk geçer bebeğim :21:

Back