hahaha nerede olacak ki ya teldedir ya mailde ya burdaaha, burdaymıs ya:)
kızlar, yarın jelesec çıktığında yazamaz herhalde. haber alan biri bana mail atabilir mi rica etsem iyi haberlerini(inanıyorum ki)?
memleketten uzak olmak zor şey ya
şaka yapıyorum canım ya... sölemem zaten ben bişi kimselere.... burda olan burda kalır....
aha, burdaymıs ya:)
hahaha nerede olacak ki ya teldedir ya mailde ya burda
Sor bakalım kızlara agzıma bile sürmedimbeyaztavşan hem rahat bırakmıyorlar sürekli telden mailden taciz ediyorlar ondan sonrada laf sokuyorlar :26:
beste hanım doktora gideyim de söyleyeyim masada çiğ köfteleri götürdüğünü önünde duruyordu
Sor bakalım kızlara agzıma bile sürmedimben senmiyim yok arkadaşım ne laf sokması benimle uğraşmayı sen özlemişindir diye
Yok canım ya sensiz boğazımdan geçmedibrawoooyemeden durdun demek paran mı yoktu bacım orada beni tanırlar adımı ver yeter
şaka bir yana sen bu azimle rabbiti sollar san şaşmam :26:
aman bebeğim lafı sen sokben seni bilirim bilmediğim amacının ne olduğunu çözemedikleri laf sokunca garip oluyor
ha bak böyle ol canımı ye derlertabi aynen burada olan burada kalsın bak böyle yazdığın için senin ameliyatına ben girerim dikişte becerikliyimdir sana kıyak olsun
Sor bakalım kızlara agzıma bile sürmedimben senmiyim yok arkadaşım ne laf sokması benimle uğraşmayı sen özlemişindir diye
Kızlar ben kaçıyorum hepinize tek tek kokulu öpücüğü mü gönderiyorumseda sultandan çaldım nasılsa kokulu öpücük:44:
buraları boş bırakmayın yazın eğlenin gırgır yapın arkamdan dedikodu yapmayın neyse derdiniz yüzüme söyleyin
Hepinizi seviyorum
Ogülüm sabah kahvaltıyı hazırla
Yok canım ya sensiz boğazımdan geçmedioperasyon bitsin kendimiz yapar yeriz
beni bu kadar çok seveceğin hiç aklıma gelmezdi zira geçmişimiz karanlıktı senle
baş başa yaparız beste soğanı ver jelesec kıvırcığı yıka güzel oldu be hayata geçirelim bunu
Kızlar ben kaçıyorum hepinize tek tek kokulu öpücüğü mü gönderiyorumseda sultandan çaldım nasılsa kokulu öpücük:44:
buraları boş bırakmayın yazın eğlenin gırgır yapın arkamdan dedikodu yapmayın neyse derdiniz yüzüme söyleyin
Hepinizi seviyorum
Ogülüm sabah kahvaltıyı hazırla
Kızlar elçiye sual olmaz bizim dazlak var ya cezası bitip geldiğinde bu buluşanlar la polemik yapıp siteden attıracakmış :18::18::18:
nedeni çooooook kıskanmış gelemediği içinhepinize selamları var
dazlakla iş birliği yapiciiim sanırım. çünkü ben de hasedimden çaaaat diye çatlamak üzereyim.
Fotoları daha yeni gördüm. Haftasonu malum tempoluydu, bilgisayara dokunamadım bile. Hepiniz harika görünüyorsunuz. Bir sonraki toplantıda benim olduğum fotoğraflarımız olur inşallah. Whitetavşan ben de benzettim seni nil karaibrahimgile :) şirin ve masum bir güzelliğin var. Hepiniz ayrı ayrı çok güzelsiniz
Jelesecimi aradım sabahın 7:30'unda. Hastanede, yatış işlemleriyle uğraşıyordu. Dualarımız onunla, muhtemelen şimdilerde alınmak üzeredir ameliyata. Kuzu gibi yatıp, koç gibi kalkacak, tüm sıkıntılarını o masada bırakmış olacak Allah'ın izniyle. Jelesec'im şimdiden geçmiş olsun. Kahvaltı istemişsin, ben de en kallavisini hazırladım. Hepimize afiyet bal şeker olsun, yaramasın, metabolizma hızlandıran, göbek-kalça eriten, meme dikleştiren cinsinden olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?