Çok sağol arkadaşımçok seveni var dualar ayağa kaldırır benim dostumu
öptüm seni
Jelesec bacım uyku tutmamış besbelli
tırsıyom bebem ya pazartesi ye ne kaldı:18::18:
hele sen git benim yerime bir kesil gel yahu arkadaşına yap bi kıyak
Pazartesi ameliyatın mı var sevgili estetiksevercim
kaderimiz senle aynı arkadaşım ben ameliyat tarihini aldım karın germe için 24.kasıma bayram sonrası boğazımda ki nodül sonucu çıktı kötü huylu
onun ameliyatı var sağlık mecbur karın iptal
yooook dua ediciz senin için hep beraber.Sakın düşünme şimdi bunları.Sanki gezmeğe gider gibi gidip dönecen.Bitip geçecek hepsi bebiş:)
Aaa hiç bilmiyordum, her şey olup bitecek kolaycacık inşallah, uyandığında bir bakacaksın ne nodül kalmış ne sıkıntı
Ben yavaştan kaçıyorum, hepinize iyi geceler, pilim bitti, çok bile dayandı
Güzel tevşan,bak biz hep yanında olacağız merak etme sentatlı kız,narin güzelim benim:)
canım seni çok iyi anlıyorum.senin şu ameliyatı ben bile zor bekliyorum ya:)Ah ah rabbit parmak basma yarama24.kasım karnım kesilmiş olsa idi ben şimdi göbeksiz fıstık gibi geziyor olacaktım
beklemek zor tabi ama aksilik çıkıp da iptal olması istediğin ameliyatın daha kötü
Birde pazartesi bu ameliyat iyice tuzu biberi olayın neyse artık sabır geçer zaman
Senin zamanın az kaldı çabuk geçer bebeğim
Bu hayat çok garip yabizler plan yaparken o çelme takıyor anlık herşey bak o gün süslen püslen ful makyajlan sizlerle telleş gecikmeyin diye zırt telefon kaza haberi
bu hayatı tiye almak lazım boş herşeyevet evet gezmeye gider gibi öyle düşüneceğim ne yapayım başka çare yok
Küçük davşan :) senide iyiki tanıdık çok güzel sıcacık cıvılcıvılsın azminede hayran oldum ameliyatını ol çıkta hayırlısıyla jelesec le banada el atta azcık bizde senin gibi zayıflayalım :) seni görünce iyice motive oldum sarıldım sıkı sıkı diyete :)siz "geliriz" dediğinizden beri ameliyat stresi azaldı ya resmen:) çok sağolun, çok hem de:)
Küçük davşan :) senide iyiki tanıdık çok güzel sıcacık cıvılcıvılsın azminede hayran oldum ameliyatını ol çıkta hayırlısıyla jelesec le banada el atta azcık bizde senin gibi zayıflayalım :) seni görünce iyice motive oldum sarıldım sıkı sıkı diyete :)
Arkadaşım herşey insanlar için allahım herzaman beterinden saklasın bilinmeyen çaresiz dert vermesin bir bakacaksınki bugünler geçmiş karın için gününü sayacagız sonra beraber bikini almaya gidecegiz :) herşey çok çok güzel olacak heran aklımdasın dualarım seninle yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın öpüyorum seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?