Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

tırsıyom bebem ya pazartesi ye ne kaldı:18::18:

hele sen git benim yerime bir kesil gel yahu arkadaşına yap bi kıyak

yooook dua ediciz senin için hep beraber.Sakın düşünme şimdi bunları.Sanki gezmeğe gider gibi gidip dönecen.Bitip geçecek hepsi bebiş:)

Pazartesi ameliyatın mı var sevgili estetiksevercim

kaderimiz senle aynı arkadaşım ben ameliyat tarihini aldım karın germe için 24.kasıma bayram sonrası boğazımda ki nodül sonucu çıktı kötü huylu

onun ameliyatı var sağlık mecbur karın iptal

Aaa hiç bilmiyordum, her şey olup bitecek kolaycacık inşallah, uyandığında bir bakacaksın ne nodül kalmış ne sıkıntı
Ben yavaştan kaçıyorum, hepinize iyi geceler, pilim bitti, çok bile dayandı

yooook dua ediciz senin için hep beraber.Sakın düşünme şimdi bunları.Sanki gezmeğe gider gibi gidip dönecen.Bitip geçecek hepsi bebiş:)

Bu hayat çok garip ya bizler plan yaparken o çelme takıyor anlık herşey bak o gün süslen püslen ful makyajlan sizlerle telleş gecikmeyin diye zırt telefon kaza haberi

bu hayatı tiye almak lazım boş herşey evet evet gezmeye gider gibi öyle düşüneceğim ne yapayım başka çare yok

bebişim öğrenmiş oldun sen gece jelesec bacına da dua et

tatlım iyi uykular

Herkese iyi geceler

dazlak sana da dışarıdan sıkı takipçimiz oldun

5.ziyaretçi var bu saatte uykular fora

canım seni çok iyi anlıyorum.senin şu ameliyatı ben bile zor bekliyorum ya:)
şu pazartesi bi geçsin de hayırlısıyla, sonra beraber gün sayarız:) benim 2. ameliyat ocak 20 gibi olacak..belki peş peşe gireriz..

Arkadaşım herşey insanlar için allahım herzaman beterinden saklasın bilinmeyen çaresiz dert vermesin bir bakacaksınki bugünler geçmiş karın için gününü sayacagız sonra beraber bikini almaya gidecegiz :) herşey çok çok güzel olacak heran aklımdasın dualarım seninle yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın öpüyorum seni :)

siz "geliriz" dediğinizden beri ameliyat stresi azaldı ya resmen:) çok sağolun, çok hem de:)
Küçük davşan :) senide iyiki tanıdık çok güzel sıcacık cıvılcıvılsın azminede hayran oldum ameliyatını ol çıkta hayırlısıyla jelesec le banada el atta azcık bizde senin gibi zayıflayalım :) seni görünce iyice motive oldum sarıldım sıkı sıkı diyete :)

aklımdasınız:) verebileceğim her türlü gazı vereceğim efenim:)

jelesec bacum insan diyet yaparda su seydaya haber vermezmiiiiiii
bu ara niyetlenip niyetlenip diyet yapamiyan bir bacun var karsinda ne yapiyon ne ediyon bizede söyleseneeeee
kis geldi canim cikolata nasil istiyor deli oluyorum iki üc birde bakmisim bitirmisim saka bir yerde acilen diyetin bir yerinden baslamam lazim diyip diyetin binbir türlüsünü bilip yapmiyan biri var karsinda acilen biri bana gaz vermeliii yoksa yatti balik yan gider hesabi yapacam gibi

Beni de götür oluumu beste?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…