Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

kız nldglp kulakların mı çınladı, yoksa haberler mi uçtu sana ? arkandan kaynatayım dedim, geliverdin hemen

amann kuşum hiç zora sokma kendini...buluşmaya bi git, baktın gördün bu nldglp çoook kokoş, sinir bozucu bi güzellikte, hemen saçına ve kirpiğine asılıver, nede olsa hepsi TAKMA

KAYNAŞACAĞIZ VALLAHİ SÜPER OLACAK BANA DA.... 1.HAFTAYI GEÇTİ DOĞRU DÜZGÜN DIŞARI ÇIKMADIM HASTALANIRIM DİYE ZİRA BU PAZARTESİ AKSİLİK OLMAZSA AMELİYATIM VAR DOPİNK OLACAK AY ÇOK HEYECANLIYIM BEN DOĞAL GÜZELLİĞİMLE GELECEĞİM :115::115::115:

HER YER, TAKMAMI ULEEEN BUNUN

Son düzenleme:

Jelesec im günü belli oldu demek.Bak bunu konuşmadık bu sabah.Hadi hayırlısı arkadaşım olsun bitsin artık.

saç TAKMA
kirpik TAKMA
tırnak MUHTEMELEN TAKMA
memeler ESTETİK
karın ESTETİK

allahtan buluşmaya gelemiyorum, yoksa saçımı başımı yolardı benim

dahası var, planlanan yaneee

bacak GERDİRİLECEK
kol GERDİRİLECEK

bentopağı bekliyo, onu görünce yüzü de GERDİRECEK :))

Sevgili K.K nün tatlı bayanları,yarın 7 Aralık Cuma saat 13.00 da buluşmamız gerçekleşecektir.Mekan ın yerini öğrenmek isteyenler bana özelden msj atabilirler.Büyütme ,küçültme,germe...bütün topiklerden kim bizlerle tanışıp güzel dakikalar geçirmek isterse hepinizi bekleriz.

Sevgilerimle.

Son düzenleme:
nldglp,

sana dedim kızzzz, önceki sayfada fena laflar çarptım, cepten giriyon diye görmedin mi acep? bak bi bak, nassı tahrik ettim seni, nassı alttan alta mesajlar gönderdim bizzat sana kız hadi çemkir de polemik yaratalım sayfa içinde

yok yok seni kaale almıyor kesinlikle,böylece seni görmezden gelip sinir etmeye çalışıyor

bende mixer oldum bu arada haydi kızlar

saç TAKMA
kirpik TAKMA
tırnak MUHTEMELEN TAKMA
memeler ESTETİK
karın ESTETİK

allahtan buluşmaya gelemiyorum, yoksa saçımı başımı yolardı benim

Yok,doğru söyleyeni ben bu köyden kovmam.Amaaa ''tırnak'' kısmına zinhar bir daha böyle yorumda bulunmayınız ogüle hanımcım.Zira,ben bugüne kadar tırnaklarımla ün salmış bir hanfendiyim Hatta ojelerimle olan münasebeti yazmıştım daha önceki sayfalarda.

Ama ama bugün cvp veresim yok hiç bişeye.Sanki tutuldum kilitlendim.Neyse yarın acısını çıkartırız sen yokkene

ben de seni çook seviyorum bebeğim..
güzel kadın, kokoş kadın, telefonda sesini duydum, sabah da yazmıştım ya özledim diye, telefonda iyice özlediğimi farkettim...

sen bugün iyi ol lütfen. Benim için aynanın karşısına bi geç, kendine şöyle bi bak...ne kadar şanslı olduğunu, hem sahip oldukların açısından, hem de görünüşün ve karakterin açısından nasıl torpilli bir kul olduğunu düşün olur mu. Bizler de burada seni tanıyabildiğimiz için çok şanslıyız

İyi ki konuştuk. İyi geldi.Ben de seni seviyorum ogülem.

ne yalan söyliyim imrendim size.... ne güzel muhabbetiniz... neşe saçıyorsunuz adeta... bir araya da geliyorsunuz ohhh süper.

tırnakların hakikaten çok güzel..çeşit çeşit ojeli...frenchli...çok severim güzel ve bakımlı ellileri...o yüzden seni bak bi kez daha seviyorummmm

Sen de gel Lina.Herkes davetli

yaa bişi itiraf ediimmi
izin alıp gelmeyi bile düşündüm bi ara...nassı kıskanıyorum sizi, yarın gelemicem diye hasedimden nassı çatlıyorum bi bilseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…