• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

yok be onu demedim bu bitki benim bahsettiğim :ssz::2::25:

ay sen yine banlantcan beni dost var düşman var bacım bırak laf sokma millete gag gag :1::1:

ne laf sokcem lol kimse utune alınmayıversin her yazdğımızı üstüne alınacak cıkarsa demekki gerçekten o yazılan şeyin ozelliğini taşıyor demektir :ssz: pehhh :51:

saat yine aynı değilmi cuma günü öğlen 1 . kahvaltı falan yazınca saatide sabaha aldınız herhalde dediydim di :1:

cuma öğlen yemeği zira saat 1.de serpme kahvaltı talebim işletmeye garip gelebilir :1:

sabah hafif atıştırın ben tek kahve içerim orada şişerim :56:

cuma öğlen yemeği zira saat 1.de serpme kahvaltı talebim işletmeye garip gelebilir :1:

sabah hafif atıştırın ben tek kahve içerim orada şişerim :56:

ohhhh bütün kızlar toplandık yapındaa resimleri ekleynn barimm merak ederiss burdaaaa

Kızlar son 12 sayfa okumadııım.Önemli bir şey varmııı? Cumaya ertelenmiş sanırsam cumada işim var ammaaa ayarlamaya çalışağım.Cuma saat bir bir değişiklik olursa alo deyiiin :34:

msjını aldım arkadaşım.Malum bizim puro yok sigara var :52: on dk takıldım bende burdan yazdım.Öpüyorum hepinizi.Şimdi sayfacıkları okumaya çalışayım.

Son düzenleme:
buradan baycana haber uçuranın kafasını uçururum :22: adama yüzümüz olmaz şurası yamuk burası şiş demeye görürse o donatılmış masayı :9::9::9:

hele bir buluşmada sabah oturduk yemeye akşam 4.de geliyordu kalktık ogülü senin olduğun toplantıda :34:

Yok canııım kim haber uçuracak aaaa
Ha bu arada biz baycanla beraber gelicez şekerim :36:

canım geliyor musun sen cuma?

ben çalışıyorum ama geleceğim yinede. cuma olması biraz zorlayacak gibi ama gelmeyi çok istiyorum. sen kısaca bana özelden yazarsan çok sevinirim.çok merak ettim çünkü. gerçi jeselec bukadar meraklı olma dedi ama. "insanın başına ne gelirse ya merakdan,yada.... dan gelirmiş" dedi. ne demekse artık :26:

bende kilo vermek istiyorum ,sonra ameliyat olacağım inşallah.o yüzden şu meşhur diyetlerdenmi yaptın acaba dedim???????

Son düzenleme:
ben çalışıyorum ama geleceğim yinede. cuma olması biraz zorlayacak gibi ama gelmeyi çok istiyorum. sen kısaca bana özelden yazarsan çok sevinirim.çok merak ettim çünkü. gerçi jeselec bukadar meraklı olma dedi ama. "insanın başına ne gelirse ya merakdan,yada.... dan gelirmiş" dedi. ne demekse artık :26:

bende kilo vermek istiyorum ,sonra ameliyat olacağım inşallah.o yüzden şu meşhur diyetlerdenmi yaptın acaba dedim???????

yüz yüze daha iyi anlatırım diye düşünmüştüm kuzum ama yazarım tabii, nolacak:)
yok canım, pek öyle meşhur şeylerle yapmadım:)

Son düzenleme:
Ayy neler olmuş neler...nerde ayol benim gag ım? hani nerde lady gagam:43: keyif kahyam,dazlağam,topiğin neşelisi,dobra kadın nerdesin sen? doğru bildiğinden şaşmamışsın belliki.Dokuz köyden kovulma hikayesini bilirsin mutlaka.Neyse biz burdayız bekleriz.:16:

Bak kodesdeki günlerinde dinlersin sana gelio bu şarkı:Tarkan - Hadi Bakalım - YouTube

Sen seni bil sen seni, sen sıkı tut çeneni:111:

Ayy neler olmuş neler...nerde ayol benim gag ım? hani nerde lady gagam:43: keyif kahyam,dazlağam,topiğin neşelisi,dobra kadın nerdesin sen? doğru bildiğinden şaşmamışsın belliki.Dokuz köyden kovulma hikayesini bilirsin mutlaka.Neyse biz burdayız bekleriz.:16:

Bak kodesdeki günlerinde dinlersin sana gelio bu şarkı:Tarkan - Hadi Bakalım - YouTube

Sen seni bil sen seni, sen sıkı tut çeneni:111:

Şarkıyı dinlerken en son gönderdiğim ikon un gözlerine bakın ve ahengi yakalayın :111:

Back