Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amaannnıınnn
nldglpem, bebeğim...ne güzel bi avatar olmuş o !
yine yakıyosun beyazlar içinde
amaannnıınnn
nldglpem, bebeğim...ne güzel bi avatar olmuş o !
yine yakıyosun beyazlar içinde
Değişiklik olsun didim benimkiler hoplayıp zıplamıyor ama olsun ben zaten bıkmışım lüp lüp bıngıllardan.Böyle kibar kibar
tırnakların hakikaten çok güzel..çeşit çeşit ojeli...frenchli...çok severim güzel ve bakımlı ellileri...o yüzden seni bak bi kez daha seviyorummmm
yaa bişi itiraf ediimmi
izin alıp gelmeyi bile düşündüm bi ara...nassı kıskanıyorum sizi, yarın gelemicem diye hasedimden nassı çatlıyorum bi bilseniz
tırnakların hakikaten çok güzel..çeşit çeşit ojeli...frenchli...çok severim güzel ve bakımlı ellileri...o yüzden seni bak bi kez daha seviyorummmm
yaa bişi itiraf ediimmi
izin alıp gelmeyi bile düşündüm bi ara...nassı kıskanıyorum sizi, yarın gelemicem diye hasedimden nassı çatlıyorum bi bilseniz
Kıyamam ben sana kıyamam.Bak gözüm yolda olacak.Belkim kaçar gelirsin diye
bende çalışıyorum ve kaçıp geleceğim buluşmaya hadi izin al sende gel lütfennnnnnnnn
çok özledim bende doğrucu davutu ama tekirdağda izin olayı da zor hafta arası ah keşke gelse de gül cemalini yine görsem
bu avatardaki resimdemi sensin yoksa. çok güzel yaaaaaaaa,bende böyle sütyenler takmak istiyorum hatta hiç takmadan fora yapmak istiyorum :92: :92: :92:
o zaman bir kerede hafta sonu görüş ayarlarsın artık,ameliyattan sonra. geçmiş olsun kutlaması yaparız sna.
nerdeeee... ben de tekirdağda oturuyo sayılırım taaaa beylikdüzünde. Annem hafta içi kursta olduğu için birde bebe var. ben anca imrene imrene bakarım (((
çok özledim bende doğrucu davutu ama tekirdağda izin olayı da zor hafta arası ah keşke gelse de gül cemalini yine görsem
bu avatardaki resimdemi sensin yoksa. çok güzel yaaaaaaaa,bende böyle sütyenler takmak istiyorum hatta hiç takmadan fora yapmak istiyorum :92: :92: :92: