• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

kız nldglp kulakların mı çınladı, yoksa haberler mi uçtu sana ? arkandan kaynatayım dedim, geliverdin hemen:37:

sağol canım. Inşallah yarın götüştüğümüzde daha da kaynaşacağız:38: sizin için süsleniyorum kızlar. Beni beğenin diye.sonra nlgpdbeni beğenmez o çok süslü :21: size kuaförden yazıyorum şimdi :60::60::60:

amann kuşum hiç zora sokma kendini...buluşmaya bi git, baktın gördün bu nldglp çoook kokoş, sinir bozucu bi güzellikte, hemen saçına ve kirpiğine asılıver, nede olsa hepsi TAKMA:1:

KAYNAŞACAĞIZ VALLAHİ SÜPER OLACAK BANA DA.... 1.HAFTAYI GEÇTİ DOĞRU DÜZGÜN DIŞARI ÇIKMADIM HASTALANIRIM DİYE ZİRA BU PAZARTESİ AKSİLİK OLMAZSA AMELİYATIM VAR :ssz: DOPİNK OLACAK AY ÇOK HEYECANLIYIM BEN DOĞAL GÜZELLİĞİMLE GELECEĞİM :115::115::115:

HER YER, TAKMAMI ULEEEN BUNUN :1::1::1:

Son düzenleme:
KAYNAŞACAĞIZ VALLAHİ SÜPER OLACAK BANA DA 1.HAFTAYI GEÇTİ DOĞRU DÜZGÜN DIŞARI ÇIKMADIM HASTALANIRIM DİYE ZİRA BU PAZARTESİ AKSİLİK OLMAZSA AMELİYATIM VAR :ssz: DOPİNK OLACAK AY ÇOK HEYECANLIYIM BEN DOĞAL GÜZELLİĞİMLE GELECEĞİM :115::115::115:

HER YER, TAKMAMI ULEEEN BUNUN :1::1::1:

Jelesec im günü belli oldu demek.Bak bunu konuşmadık bu sabah.Hadi hayırlısı arkadaşım olsun bitsin artık.

saç TAKMA
kirpik TAKMA
tırnak MUHTEMELEN TAKMA
memeler ESTETİK
karın ESTETİK

:1::9:

allahtan buluşmaya gelemiyorum, yoksa saçımı başımı yolardı benim:52:

dahası var, planlanan yaneee

bacak GERDİRİLECEK
kol GERDİRİLECEK

bentopağı bekliyo, onu görünce yüzü de GERDİRECEK :))

Sevgili K.K nün tatlı bayanları,yarın 7 Aralık Cuma saat 13.00 da buluşmamız gerçekleşecektir.Mekan ın yerini öğrenmek isteyenler bana özelden msj atabilirler.Büyütme ,küçültme,germe...bütün topiklerden kim bizlerle tanışıp güzel dakikalar geçirmek isterse hepinizi bekleriz.

Sevgilerimle.

Son düzenleme:
nldglp,

sana dedim kızzzz, önceki sayfada fena laflar çarptım, cepten giriyon diye görmedin mi acep? bak bi bak, nassı tahrik ettim seni, nassı alttan alta mesajlar gönderdim bizzat sana :1::1: kız hadi çemkir de polemik yaratalım sayfa içinde:32:

nldglp,

sana dedim kızzzz, önceki sayfada fena laflar çarptım, cepten giriyon diye görmedin mi acep? bak bi bak, nassı tahrik ettim seni, nassı alttan alta mesajlar gönderdim bizzat sana :1::1: kız hadi çemkir de polemik yaratalım sayfa içinde:32:

yok yok seni kaale almıyor kesinlikle,böylece seni görmezden gelip sinir etmeye çalışıyor :47:

bende mixer oldum bu arada haydi kızlar :21:

saç TAKMA
kirpik TAKMA
tırnak MUHTEMELEN TAKMA
memeler ESTETİK
karın ESTETİK

:1::9:

allahtan buluşmaya gelemiyorum, yoksa saçımı başımı yolardı benim:52:

Yok,doğru söyleyeni ben bu köyden kovmam.Amaaa ''tırnak'' kısmına zinhar bir daha böyle yorumda bulunmayınız ogüle hanımcım.Zira,ben bugüne kadar tırnaklarımla ün salmış bir hanfendiyim:21: Hatta ojelerimle olan münasebeti yazmıştım daha önceki sayfalarda.

Ama ama bugün cvp veresim yok hiç bişeye.Sanki tutuldum kilitlendim.Neyse yarın acısını çıkartırız sen yokkene:34:

ben de seni çook seviyorum bebeğim..
güzel kadın, kokoş kadın, telefonda sesini duydum, sabah da yazmıştım ya özledim diye, telefonda iyice özlediğimi farkettim...

sen bugün iyi ol lütfen. Benim için aynanın karşısına bi geç, kendine şöyle bi bak...ne kadar şanslı olduğunu, hem sahip oldukların açısından, hem de görünüşün ve karakterin açısından nasıl torpilli bir kul olduğunu düşün olur mu. Bizler de burada seni tanıyabildiğimiz için çok şanslıyız:16:

Sabah bu saat, işler bastırmadan hemen topiğe bakayım dedim. Çünkü ne zaman açsam, yüzümde bir gülümseme oluşturuyor(sunuz). Günüme pozitif etki ediyor(sunuz). Okurken, duygularım şelale oldu. Ve aklımdan geçenleri yazmak istedim size

sizler ne kadar şeker, içten ve esprili insanlarsınız,
ya siz ne kadar kompleksizsiniz ki, kendinizle & birbirinizle sınırsız dalga geçip, eğlenip, bardağa hep dolu tarafından bakabiliyorsunuz,
siz ne kadar doğrucu davut, bildiğinden şaşmayan, altan alta sinsice mesajlar göndermek yerine, hodri meydan diyecek kadar cesursunuz.

ben bu topikte, hakikaten gerçek insanları, gerçek arkadaşlıkları, dostlukları, kendim gibi olanları buldum. Kendi adıma çoook ama çook mutluyum. Hepinizi çok seviyorum.:16:

İyi ki konuştuk. İyi geldi.Ben de seni seviyorum ogülem.

ne yalan söyliyim imrendim size.... ne güzel muhabbetiniz... neşe saçıyorsunuz adeta... bir araya da geliyorsunuz ohhh süper.

Yok,doğru söyleyeni ben bu köyden kovmam.Amaaa ''tırnak'' kısmına zinhar bir daha böyle yorumda bulunmayınız ogüle hanımcım.Zira,ben bugüne kadar tırnaklarımla ün salmış bir hanfendiyim:21: Hatta ojelerimle olan münasebeti yazmıştım daha önceki sayfalarda.

Ama ama bugün cvp veresim yok hiç bişeye.Sanki tutuldum kilitlendim.Neyse yarın acısını çıkartırız sen yokkene:34:

tırnakların hakikaten çok güzel..çeşit çeşit ojeli...frenchli...çok severim güzel ve bakımlı ellileri...o yüzden seni bak bi kez daha seviyorummmm

Sen de gel Lina.Herkes davetli:34:

yaa bişi itiraf ediimmi
izin alıp gelmeyi bile düşündüm bi ara...nassı kıskanıyorum sizi, yarın gelemicem diye hasedimden nassı çatlıyorum bi bilseniz:19:

Back