Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

amaannnıınnn
nldglpem, bebeğim...ne güzel bi avatar olmuş o !

yine yakıyosun beyazlar içinde

senin de bilmediğin seksilik numarası yok bakıyorum. Ameliyat hediyesi tüylü maske istemeler, jartiyerli fotolar, en son da bu su ile verilen sıcak mesajjjjjjj

senin de bilmediğin seksilik numarası yok bakıyorum. Ameliyat hediyesi tüylü maske istemeler, jartiyerli fotolar, en son da bu su ile verilen sıcak mesajjjjjjj

not :bu 4. gönder deyişim. mesaj 4 kez gidiyorsa, hic biri benim suçum değil, bu baştan böyle biline yoksa amacım jelesece laf şeetmek değil yanii

Kıyamam ben sana kıyamam.Bak gözüm yolda olacak.Belkim kaçar gelirsin diye

bende çalışıyorum ve kaçıp geleceğim buluşmaya hadi izin al sende gel lütfennnnnnnnn

bu avatardaki resimdemi sensin yoksa. çok güzel yaaaaaaaa,bende böyle sütyenler takmak istiyorum hatta hiç takmadan fora yapmak istiyorum :92: :92: :92:

takmadan mı aman heyecan yaptım bak şimdi

evet evet çoooook güzel darısı olmak isteyenlerin başına olsun

ben çıkıyorum,yarın görüşürüz artık,mekanda ve saatte değişiklik olursa yazarsınız buradan. hepinize iyi akşamlar

nerdeeee... ben de tekirdağda oturuyo sayılırım taaaa beylikdüzünde. Annem hafta içi kursta olduğu için birde bebe var. ben anca imrene imrene bakarım (((

bu avatardaki resimdemi sensin yoksa. çok güzel yaaaaaaaa,bende böyle sütyenler takmak istiyorum hatta hiç takmadan fora yapmak istiyorum :92: :92: :92:

İnşallah Kartopum inşallah 1 yıl geçmesine rağmen hala içimdeki o sevinç ve mutluluk gitmedi inan.Her baktığımda mutlu oluyorum ve iyi ki yaptırmışım diyorum.''İyi ki'' kısmına öncesi ve sonrası resimlerime bir daha bakarsan, hatta öncesi resmimden sonra avatar a bakarsan ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…