Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbit nerelerde sesi çıkmadı ekecekmi yoksa bizi
yok yok telle mesajlaştık geliyor ekeni ekerim ona göre ameliyat öncesi işimi gücümü bırakıyorum nezle olma riskini göze alıp:2::2: lak lak yapmaya geliyorum
Kimseyle tokalaşıp öpüşme bari.Bak şimdi ben evham yaparım.Sıkı giyin.Hava çok bozuldu gene.
Tınnaklaar yarına hazırlanıoo))Ama kippikler yuuuuuk( geçen hafta hepsi düştü.15 gün dayanıoo.Ama saçlar yarın takılıooooo:))) Ama ama saçlarla beraber gitcem kuaföre
önden gördermeycem
meraba kızlar estetik olanlarmı toplaşıyok acebaaaa
Bende ojeledim akşamdan tırnakları bak o saçlarını çeker yolar koyarım masaya benim kısa saçım hava mı atıyorsun? Ay heyecan bastı yeni gelecek arkadaşlarla tanışmak olaya adrenalin kattı
Merhaba estetik olanda var olmayanda amaç gırgır muhabbet bildiğin kadınlar arası gün dermişim gelmek istersen buyur
Rabbit nerelerde sesi çıkmadı ekecekmi yoksa bizi
günaydın arkadaşlar,
sabah sabah buluşma heyecanı sardı beni sanki ilk defa erkek arkadaşımla buluşacağım,okadar yani
inşallah yağmur falan yağmazda rahat rahat geçerim karşıya
Günaydın fıstıklar,
herkesler hazırlandı mı buluşma için? saçlara dip boya, tırnaklara ojeler sürüldü mü, bıyıklar-kaşlar aldırılıp, en zayıf gösteren giysiler akşamdan seçildi mi?
valla çok kıskanıyorum sizi beraber foto çekilin, nldglp'cim fotoyu bana mailler. Anında görüntü yapar. Bi arada arayıp bi ses verin olur mu?
seviyom sizi hepinize şimdiden iyi eğlenceler. Çok kahkaha atıp, mekanda tikkat çekmeyin emi?
Günaydın fıstıklar,
herkesler hazırlandı mı buluşma için? saçlara dip boya, tırnaklara ojeler sürüldü mü, bıyıklar-kaşlar aldırılıp, en zayıf gösteren giysiler akşamdan seçildi mi?
valla çok kıskanıyorum sizi beraber foto çekilin, nldglp'cim fotoyu bana mailler. Anında görüntü yapar. Bi arada arayıp bi ses verin olur mu?
seviyom sizi hepinize şimdiden iyi eğlenceler. Çok kahkaha atıp, mekanda tikkat çekmeyin emi?
Benim kızlarla ilk görüşmem ameliyattan çıkınca olmuştu insan çok merak edip heyecanlanıyor :) bende avrupa yakasından geleceğim dünde karşı taraftaydım dönüşte şiddetli yağmur vardı ama trafik akıcıydı inşallah bugün öyle olmaz dua ediyorum :)
inşallah bestecim, bu pazar bi gidelim bakalım istanbul'a. O gün, bundan sonraki istanbula gitme sıklığımız belli olacak. bi sonraki gelişimde mutlaka toplanalım