- 14 Haziran 2023
- 6.727
- 5.810
- 118
- 23
Tabi ki de kaçmazzzDeğerlendirdin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki de kaçmazzzDeğerlendirdin inşallah
2025 yap şovunuTabi ki de kaçmazzz
Ahaha yap artık ya zamanı geldi yani2025 yap şovunu
Yapar yapar yeter beklettiğiAhaha yap artık ya zamanı geldi yani
Bence de yeter 5 sene olmuş şurdaYapar yapar yeter beklettiği
5 sene oldu mu ciddenBence de yeter 5 sene olmuş şurda
Evet ekimde 5.senemi doldurdum. Tabi bu 5 sene hiç kolay geçmedi 28 haftada ikiz erken doğumum var onlara da 2.5 sene sonra tam kavuştum derken kaybettim. 3-4 tane de kimyasal gebeliğim var5 sene oldu mu cidden
Başın sağolsun canım. İnşallah sağlıkla bebeğin gelir. Pıhtılaşma falan mı var neden o kadar kimyasal oldu acabaEvet ekimde 5.senemi doldurdum. Tabi bu 5 sene hiç kolay geçmedi 28 haftada ikiz erken doğumum var onlara da 2.5 sene sonra tam kavuştum derken kaybettim. 3-4 tane de kimyasal gebeliğim var
Teşekkür ederim canım. Pıhtılaşmaya yatkınlık var hafif iğne olmasada coraspirin kullanmam gerekiyor eğer gebelik olursa ve ben bunu daha yeni öğrendim 5-6 aydır falanBaşın sağolsun canım. İnşallah sağlıkla bebeğin gelir. Pıhtılaşma falan mı var neden o kadar kimyasal oldu acaba
Anladım canım bazı doktorlar gebelik öncesi de başlatıyormuş kan sulandırıcıyı.Teşekkür ederim canım. Pıhtılaşmaya yatkınlık var hafif iğne olmasada coraspirin kullanmam gerekiyor eğer gebelik olursa ve ben bunu daha yeni öğrendim 5-6 aydır falan
Düzenli kullanmasamda arada kullanıyorum bendeAnladım canım bazı doktorlar gebelik öncesi de başlatıyormuş kan sulandırıcıyı.
Çok uzuldum çok boş bulundum sormakla doğum yaptı sandim cok takip etmiyorum zamansal olarakKaybetti canım malesef
Öyle oldu canım 2025 yılından bi alacağımız var alalım dağılcazBu topikte artık bezmiş olanlar olarak geri toplandık belli
Sen ne kadardır deniyorsun canımBende varım canım Puxhu
Valla ben çekirdeğimi aldım gelen gideni izliyorum moduna o kadar alıştım ki bi gün hamile kalırsam topluca beni ikna etmeniz gerekecekÖyle oldu canım 2025 yılından bi alacağımız var alalım dağılcaz
Bende sendenim çaktırmaValla ben çekirdeğimi aldım gelen gideni izliyorum moduna o kadar alıştım ki bi gün hamile kalırsam topluca beni ikna etmeniz gerekecek
Gel sarılalımBende sendenim çaktırma