Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben onu bunu bilmem her kimse üstüne alınan zinhar o denilen şeyi temsil etmektedir çok muhteşemci konuştum
Jelesec immmm,canım cicim ciğerim.Görüşemedik bebeem
ben çalışıyorum ama geleceğim yinede. cuma olması biraz zorlayacak gibi ama gelmeyi çok istiyorum. sen kısaca bana özelden yazarsan çok sevinirim.çok merak ettim çünkü. gerçi jeselec bukadar meraklı olma dedi ama. "insanın başına ne gelirse ya merakdan,yada.... dan gelirmiş" dedi. ne demekse artık :26:
bende kilo vermek istiyorum ,sonra ameliyat olacağım inşallah.o yüzden şu meşhur diyetlerdenmi yaptın acaba dedim???????
Ayy neler olmuş neler...nerde ayol benim gag ım? hani nerde lady gagam keyif kahyam,dazlağam,topiğin neşelisi,dobra kadın nerdesin sen? doğru bildiğinden şaşmamışsın belliki.Dokuz köyden kovulma hikayesini bilirsin mutlaka.Neyse biz burdayız bekleriz.
Bak kodesdeki günlerinde dinlersin sana gelio bu şarkı:Tarkan - Hadi Bakalım - YouTube
Sen seni bil sen seni, sen sıkı tut çeneni:111:
Kızım gel artık başlığına takıldın Kazenin oraya gelemedin
Günaydın canım ne güzel yazmışsın :) yazdıklarına tamamen katılıyorum burası banada çok iyi geliyor uzaklaşıveriyorum herşeyden ne güzel arkadaşlıklar oldu inşallah hep devam eder :)Sabah bu saat, işler bastırmadan hemen topiğe bakayım dedim. Çünkü ne zaman açsam, yüzümde bir gülümseme oluşturuyor(sunuz). Günüme pozitif etki ediyor(sunuz). Okurken, duygularım şelale oldu. Ve aklımdan geçenleri yazmak istedim size
sizler ne kadar şeker, içten ve esprili insanlarsınız,
ya siz ne kadar kompleksizsiniz ki, kendinizle & birbirinizle sınırsız dalga geçip, eğlenip, bardağa hep dolu tarafından bakabiliyorsunuz,
siz ne kadar doğrucu davut, bildiğinden şaşmayan, altan alta sinsice mesajlar göndermek yerine, hodri meydan diyecek kadar cesursunuz.
ben bu topikte, hakikaten gerçek insanları, gerçek arkadaşlıkları, dostlukları, kendim gibi olanları buldum. Kendi adıma çoook ama çook mutluyum. Hepinizi çok seviyorum.
Sabah bu saat, işler bastırmadan hemen topiğe bakayım dedim. Çünkü ne zaman açsam, yüzümde bir gülümseme oluşturuyor(sunuz). Günüme pozitif etki ediyor(sunuz). Okurken, duygularım şelale oldu. Ve aklımdan geçenleri yazmak istedim size
ya siz ne kadar kompleksizsiniz ki, kendinizle & birbirinizle sınırsız dalga geçip, eğlenip, bardağa hep dolu tarafından bakabiliyorsunuz,
siz ne kadar doğrucu davut, bildiğinden şaşmayan, altan alta sinsice mesajlar göndermek yerine, hodri meydan diyecek kadar cesursunuz.
ben bu topikte, hakikaten gerçek insanları, gerçek arkadaşlıkları, dostlukları, kendim gibi olanları buldum. Kendi adıma çoook ama çook mutluyum. Hepinizi çok seviyorum.
Sabah bu saat, işler bastırmadan hemen topiğe bakayım dedim. Çünkü ne zaman açsam, yüzümde bir gülümseme oluşturuyor(sunuz). Günüme pozitif etki ediyor(sunuz). Okurken, duygularım şelale oldu. Ve aklımdan geçenleri yazmak istedim size
Günaydın canım ne güzel yazmışsın :) yazdıklarına tamamen katılıyorum burası banada çok iyi geliyor uzaklaşıveriyorum herşeyden ne güzel arkadaşlıklar oldu inşallah hep devam eder :)
ne güzel yazmışsın,duygularıma tercüman oldun dermişimmmmmmmm,aynen katılıyorum yazdıklarına .buradaki herkese içten paylaşımları için teşekkür ediyorum ve hepinizi
Böyle güzel bir yazının altına ne yazsam diye düşünüp durdum :44: ama inan kelimeler kifayetsiz kalır ( bak yanlış kelime anlama çıkmasın ha yani kelimeler yetersiz kalacak demek istedim sonra ekşi sözlükte anlamı bu denmesin )
Ogülüm, dostum arkadaşım dedikodu yaptığım dertleştiğim her bişeyciğim ne güzel yazmış ifade etmişsin hepimizi çok saol be
altına imza atarım anca
Yalnız canlar yazmadan duramam maşallah bana yazım dilimi:76::76::76: pek bi genişlettim düzelttim en baştaki yazılarım tek cümle hatta yarım çok fark bu zamanla geçmiş zaman arasında demi ogüle hocam senin çooooook emeğin var bu işte
benim değerli arkadaşım, değerlim benim,
telefonda kikirderken bi anda telefon kapandı mı diye beni şüphelere düşüren, gülerken ölme taklidi yapan dostummmm
yemişim ekşisini, hatta yememişim, ne de olsa ekşi
teenage kişiliklerin yorumlarının, üniversiteden sonraki gerçek hayat başlayınca nassı değişeceğini çok iyi bilmekteyim. Onlar şimdilik, yani hala bel altındalar, bense meme estetiğini de aşmış bulunuyorum
kim derdi ki başka konuda başka topikte yazan biriyle kanka olacağız bak oldu işte beyaz topum sende aynı mertlik ve güzellikte olduğun için buluştuk
ben de kendi adıma sana teşekkür ederim canım
hakkaten yaw
neydin en başlarda,
her yerim şiş nezaman incek?
gibi sorulardan oluşan mesajların vardı haa haaa
sağol canım. Inşallah yarın götüştüğümüzde daha da kaynaşacağız sizin için süsleniyorum kızlar. Beni beğenin diye.sonra nlgpdbeni beğenmez o çok süslü size kuaförden yazıyorum şimdi