Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Sor canım sor sana merak serbest bundan sonra sora sora öğreneceğiz demi ama

Ay bu gaga çok dava görmüş aklanmış alışmış kudurmuştan beter durumu sorma anlamını bilmediği bir kelime kullanmış paylaşımında sırf ondan banlandı dazlak

buda geçer buda geçer dayanmalısın alışmalısın neyse gelene kadar saçlar biraz uzar bari evde bakım yap vaktin var nasılsa k.k. vakit çok alıyor

Sabah bu saat, işler bastırmadan hemen topiğe bakayım dedim. Çünkü ne zaman açsam, yüzümde bir gülümseme oluşturuyor(sunuz). Günüme pozitif etki ediyor(sunuz). Okurken, duygularım şelale oldu. Ve aklımdan geçenleri yazmak istedim size

sizler ne kadar şeker, içten ve esprili insanlarsınız,
ya siz ne kadar kompleksizsiniz ki, kendinizle & birbirinizle sınırsız dalga geçip, eğlenip, bardağa hep dolu tarafından bakabiliyorsunuz,
siz ne kadar doğrucu davut, bildiğinden şaşmayan, altan alta sinsice mesajlar göndermek yerine, hodri meydan diyecek kadar cesursunuz.

ben bu topikte, hakikaten gerçek insanları, gerçek arkadaşlıkları, dostlukları, kendim gibi olanları buldum. Kendi adıma çoook ama çook mutluyum. Hepinizi çok seviyorum.

Günaydın canım ne güzel yazmışsın :) yazdıklarına tamamen katılıyorum burası banada çok iyi geliyor uzaklaşıveriyorum herşeyden ne güzel arkadaşlıklar oldu inşallah hep devam eder :)

ne güzel yazmışsın,duygularıma tercüman oldun dermişimmmmmmmm,aynen katılıyorum yazdıklarına .buradaki herkese içten paylaşımları için teşekkür ediyorum ve hepinizi

Böyle güzel bir yazının altına ne yazsam diye düşünüp durdum :44: ama inan kelimeler kifayetsiz kalır ( bak yanlış kelime anlama çıkmasın ha yani kelimeler yetersiz kalacak demek istedim sonra ekşi sözlükte anlamı bu denmesin )

Ogülüm, dostum arkadaşım dedikodu yaptığım dertleştiğim her bişeyciğim ne güzel yazmış ifade etmişsin hepimizi çok saol be

altına imza atarım anca

Son düzenleme:
Günaydın canım ne güzel yazmışsın :) yazdıklarına tamamen katılıyorum burası banada çok iyi geliyor uzaklaşıveriyorum herşeyden ne güzel arkadaşlıklar oldu inşallah hep devam eder :)

ahahahahaha,bunu yazan eskiden uyuz olduğum biri neyse geç gördün doğruyu amma hadi yine sevdik seni

Hiç bir başlık burası kadar bana huzur mutluluk vermedi içimi döküp rahatlıyorum

ne güzel yazmışsın,duygularıma tercüman oldun dermişimmmmmmmm,aynen katılıyorum yazdıklarına .buradaki herkese içten paylaşımları için teşekkür ediyorum ve hepinizi

kim derdi ki başka konuda başka topikte yazan biriyle kanka olacağız bak oldu işte beyaz topum sende aynı mertlik ve güzellikte olduğun için buluştuk

ben de kendi adıma sana teşekkür ederim canım

Yalnız canlar yazmadan duramam maşallah bana yazım dilimi:76::76::76: pek bi genişlettim düzelttim en baştaki yazılarım tek cümle hatta yarım çok fark bu zamanla geçmiş zaman arasında demi ogüle hocam senin çooooook emeğin var bu işte

benim değerli arkadaşım, değerlim benim,
telefonda kikirderken bi anda telefon kapandı mı diye beni şüphelere düşüren, gülerken ölme taklidi yapan dostummmm

yemişim ekşisini, hatta yememişim, ne de olsa ekşi
teenage kişiliklerin yorumlarının, üniversiteden sonraki gerçek hayat başlayınca nassı değişeceğini çok iyi bilmekteyim. Onlar şimdilik, yani hala bel altındalar, bense meme estetiğini de aşmış bulunuyorum

hakkaten yaw
neydin en başlarda,

her yerim şiş nezaman incek?

gibi sorulardan oluşan mesajların vardı haa haaa

ulen iki üye görünüyo topikte, biri ben biri kartopum,

sen ne ara beğen yapıp kaçıyon bea? prokatın sunduğu bi ayrıcalık mı bu?
gerçi hala maddesel olarak sahip olamadın, sanal da bari hükmünü sürüver

ölme taklidi doğru diyon birden gık kesiliyorum gülerken sesim senle konuşmaların çoğu başta gülerek başlıyor sonra hırıltılı gülerek sonra öksürük altına kaçırma gülmekten sonra ara bağlantı kopuyor ses kesiliyor yazarken gözümden yaş geldi yine anam oram buram kırıştı bu topik yüzünden

kim derdi ki başka konuda başka topikte yazan biriyle kanka olacağız bak oldu işte beyaz topum sende aynı mertlik ve güzellikte olduğun için buluştuk

ben de kendi adıma sana teşekkür ederim canım

sağol canım. Inşallah yarın götüştüğümüzde daha da kaynaşacağız sizin için süsleniyorum kızlar. Beni beğenin diye.sonra nlgpdbeni beğenmez o çok süslü size kuaförden yazıyorum şimdi

amann kuşum hiç zora sokma kendini...buluşmaya bi git, baktın gördün bu nldglp çoook kokoş, sinir bozucu bi güzellikte, hemen saçına ve kirpiğine asılıver, nede olsa hepsi TAKMA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…