BURSALI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR TOPLANIN :)

Bende cuma gunu dondurulmus transferim oldu.uludag universitesinde.kalcadan igneler cok fena sistimyuruyemiyorum.sonucu guzel olur isallah.doktorlar yatma onermiyorlar zaten.normal hayata devam diyorlar.hayirlisi artik.bekliyoruz heyecanla
canim merhaba.. insallah sonucu da devami da guzel okur tedavinin. bisey sormak istiyorum ama benim de bugun transferim olacakyi ama ohss oldum embriyolari dindurduk birdaha ki aya transfer olacak. dondurulmuslarla tedavi surevi nasil oluyor, ne zaman baslaniyor neler kullandin

Hic canini sikma canim benimde ilk topladiklarinda oyle yapti doktor ohss olmadim ama genede rahim dinlenmesi icin bidaki aya yaptilar.dondurulmuslarla daha rahat oluyo.igne kullanmiyosun toplaa derdin yok iyi oluyo yani.siskinliginden olmaz.hayirlisi olsun isallah

Akintim var canim sadece onun disinda tik yok hicbisey hissetmiyorum disari falan ciktim dun ve bugun sen neler yapiyorsun
Canim bende hicbisey hissetmiyorum sadece dun bel agrim ve halsizlik basladi dun disari ciktigima cikacagima bin pisman oldum agridan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…