- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
- Konu Sahibi babyinlove
-
Sorma canim cok heyecanliyim tedavi sureci cok eglenceliynis bunu anladim beklemek cok zorHeycanlimisin nezaman test gunu :)
Yapmadim canim persembe dusunuyorum sen yaptinmi ayy bide hic belirtim yok hala moralim bozuk birazMinimalistt canim nasil gidiyor hoc test yaptinmi
Canim ben allahima cok sukur idrarda pozitifi gordum ama az once oyle bi hapsirdimki ayaktayken karnim cok agriyor cok ama cok uzuldum rabbim bize bagislasin bebeklerimiziYapmadim canim persembe dusunuyorum sen yaptinmi ayy bide hic belirtim yok hala moralim bozuk biraz
Aa cook sevindim bak gidip alasim geldi benimde bugunmu yaptin canim hayirli olsunn Allahim tamamina erdirsinCanim ben allahima cok sukur idrarda pozitifi gordum ama az once oyle bi hapsirdimki ayaktayken karnim cok agriyor cok ama cok uzuldum rabbim bize bagislasin bebeklerimizi
Evet canim ama hapsirdigimdan beri cok canim aciyo cok morlim bozuldu tutamiyorum kendimi aglamaktan ya bisey olduysaAa cook sevindim bak gidip alasim geldi benimde bugunmu yaptin canim hayirli olsunn Allahim tamamina erdirsin
Yok canm ya hapsirmakla bisey olmazki sen rahat ol uzme ufakligiEvet canim ama hapsirdigimdan beri cok canim aciyo cok morlim bozuldu tutamiyorum kendimi aglamaktan ya bisey olduysa
Ay hassaslastim canim ya herseye uzuliyorum azicik bi ters hareket yasam hemen icim icimi yiyor su kan testine gidene kadar ben kalpten gidicem 15 ini nasil beklicem bilmiyorum yaYok canm ya hapsirmakla bisey olmazki sen rahat ol uzme ufakligi
Yaptim canim 2 gun once silik cizgi cikti bugun baya belirgindi insallah koyulasarak devam eder senin ne zaman test gunun canimBuarada dun yada daha once yapmismiydin test falanbabyinlove
Cok erken cikmis ne guzel benim test tarihim15 subat..Yaptim canim 2 gun once silik cizgi cikti bugun baya belirgindi insallah koyulasarak devam eder senin ne zaman test gunun canim
E ayni gunmus :) ay ben dayanamayip cuma yaptirabilirim gibi :) sen kismet olursa acibademdemi devam ediceksin canimCok erken cikmis ne guzel benim test tarihim15 subat..
Evet canim insallah kismet olursa sahin beyle devam etmeyi istiyorumE ayni gunmus :) ay ben dayanamayip cuma yaptirabilirim gibi :) sen kismet olursa acibademdemi devam ediceksin canim
Hayirli olsun canim cok sevindimmmCanim ben allahima cok sukur idrarda pozitifi gordum ama az once oyle bi hapsirdimki ayaktayken karnim cok agriyor cok ama cok uzuldum rabbim bize bagislasin bebeklerimizi
Hepimizin test tarihi cuma yapalim kizlar dayanabilirsek tabi ben persembede yaptirabilirim.isallah hasta olmam belirtide yok ama hasata olcam gibi geliyo bazenEvet canim insallah kismet olursa sahin beyle devam etmeyi istiyorum
Aa hic uzme kendini o oluyor persembe yapma canim baska arkadaslar yapti doktor dort kere tahlil yaptirdi yukseldimi diye bekle sabretHepimizin test tarihi cuma yapalim kizlar dayanabilirsek tabi ben persembede yaptirabilirim.isallah hasta olmam belirtide yok ama hasata olcam gibi geliyo bazen
5. Gun canim benimde gun yakladtikca sabirsizlaniyorum.idrar testinden bende korkuyorum.yanlis sonucta verebilir.en garantisi kandan.mubarek cuma gunu isallah hepim8z guzel haberler veririzBen çarşamba yaptirsammi diye dusunmeyi başladim seninde 5. Gün transferimiydi K kuzum1 ? Yarın idrar testi yapsammı diye dusunuyorum ama tek çizgi gormekten çok korkuyorum senin çift çizginin hemenmi çıktı biraz bekletti mibabyinlove
Insallah canim sende var mi bi belirti ben hicbisey hissetmiyorum5. Gun canim benimde gun yakladtikca sabirsizlaniyorum.idrar testinden bende korkuyorum.yanlis sonucta verebilir.en garantisi kandan.mubarek cuma gunu isallah hepim8z guzel haberler veririz
Canim hicbeklemedim hemen cikti bazen metobolizmaya bagli oluyor sanirim daha hizli karisiyor canim ama bence yap cikmazsa daha erken olduvunu biliyorsun kac tane yapti yapti cikmadi kanda cikti yada 10.gunde he bide benimkiler ultra erken gebelik testleri canimBen çarşamba yaptirsammi diye dusunmeyi başladim seninde 5. Gün transferimiydi K kuzum1 ? Yarın idrar testi yapsammı diye dusunuyorum ama tek çizgi gormekten çok korkuyorum senin çift çizginin hemenmi çıktı biraz bekletti mibabyinlove
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?