- Konu Sahibi babyinlove
-
Transfer sonrası 2 tane göbekten ve 5 tane kalçadan iğne var ayrıca haplar ve hormon bantları..Kizlar igne vuruluyomusinuz dondurulmus transferde benm sadece haplar var
Ama siz normal trasfermi yoksa dondurulmusmu kafam karistida bnm dondirulmuslardan oldum sadece hap kullaniorum ilkinde bende bir suri igne felan kullandim ustelik 40 yumurta almialardi karnim su topladi uc lt su almislardiTransfer sonrası 2 tane göbekten ve 5 tane kalçadan iğne var ayrıca haplar ve hormon bantları..
Normal transfer..Ama siz normal trasfermi yoksa dondurulmusmu kafam karistida bnm dondirulmuslardan oldum sadece hap kullaniorum ilkinde bende bir suri igne felan kullandim ustelik 40 yumurta almialardi karnim su topladi uc lt su almislardi
Bol bol su icin ihmal etmeyinNormal transfer..
Oylemi hemen başlıyorum saolun..sizin ilk denemeniz neredeydi ?Bol bol su icin ihmal etmeyin
aa komik olmuş cidden :) amann bebek dusunmekten heran herşeyi yanlış yapabiliriz ayrıcalıklıyız biz normalGulmeyin ama ben ikk basligi bruksek siye okudum birden daldim yorum yazdim ben istanbukdayim bruksek tup bebekte yaptim cok fazla yumurta. Topladilar sonra her yumurta yerim su topladi bana cok su icmemi soylediler bu sebeble daha fazla olmasin die ben ozaman onemsemedim nazlandim cok icemem die az ictim sonrasi kabus gibiydi karnim su doldi antibiyotikle beraner zehirledi sabahlara kadar inledim uc dort kere su aldirdim hem altan hem karnimdan sizin kac yumurta topladilar
Benim haplar bitti bi tek coraspine devam bantlar zaten bi haftalikmis bugun degistirdim aaayyy nasil gecicek bilmiyorumTransfer sonrası 2 tane göbekten ve 5 tane kalçadan iğne var ayrıca haplar ve hormon bantları..
Bende ayniyim yarın dışarıda cikarim artik evde durmak cok sıkıcıııBide ben hic yatamiyorum nasil olcak bilmem ya
Icimde elvermiyor ya tutunmaya calisiyorsa diyorum cok stresliyim dun gece bi uyandim ter icindeyim katnim yorgandan alev icinde kalmis hemen actim ustumu okadar uzuldumkiBende ayniyim yarın dışarıda cikarim artik evde durmak cok sıkıcııı
Hayrlisi olsn cnm inşallah tutnur bebegin. Sebep neydi sizn . Bende üniversite tedaviye baslicam cok heycanlym simdidenBende cuma gunu dondurulmus transferim oldu.uludag universitesinde.kalcadan igneler cok fena sistimyuruyemiyorum.sonucu guzel olur isallah.doktorlar yatma onermiyorlar zaten.normal hayata devam diyorlar.hayirlisi artik.bekliyoruz heyecanla
Kizlar raporlami yapiyorlar universitedeHayrlisi olsn cnm inşallah tutnur bebegin. Sebep neydi sizn . Bende üniversite tedaviye baslicam cok heycanlym simdiden
Evet rapor cikartiyolar ama cok ugrastiriyolar uzun sürüyo bide bazi şartları oluymus bnde tam bilmiyorumKizlar raporlami yapiyorlar universitede
Tuh ben keske cikartsaydim bize hemen oluyormus esimde sperm sayisi az morfoloji 0 anormaliteler hat seviyede benim desen rahim bitik durumfa cikoata ksri yumurta az olusuyorBildigim kadariyla uc defa asilama denemis olman lazim bide esinin sprem sayisinin asilamayi tutmayacak kadar az olduguyla alakali bi rapor felan demislerdi bana ama ne kadar dogru bilemiorim
Benim çikolata kistlerm var esimde hic bi sorun yok ama genede hic aşılama yapmadan direk tup bebek yaplm dediler yani hastanin durumuna göre tedavi uyguluyolr ve rapor cikartiyolar herldeBildigim kadariyla uc defa asilama denemis olman lazim bide esinin sprem sayisinin asilamayi tutmayacak kadar az olduguyla alakali bi rapor felan demislerdi bana ama ne kadar dogru bilemiorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?