- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
- Konu Sahibi babyinlove
Canim sen ilaclari nasil kullaniyorsun igneler bitene kadar jel kullanma dediler bana seni oylemiBende ayniyim yarın dışarıda cikarim artik evde durmak cok sıkıcııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sen ilaclari nasil kullaniyorsun igneler bitene kadar jel kullanma dediler bana seni oylemiBende ayniyim yarın dışarıda cikarim artik evde durmak cok sıkıcııı
Evet pazar günü ignem bitiyor sonra jele gececegimCanim sen ilaclari nasil kullaniyorsun igneler bitene kadar jel kullanma dediler bana seni oylemi
canim merhaba.. insallah sonucu da devami da guzel okur tedavinin. bisey sormak istiyorum ama benim de bugun transferim olacakyi ama ohss oldum embriyolari dindurduk birdaha ki aya transfer olacak. dondurulmuslarla tedavi surevi nasil oluyor, ne zaman baslaniyor neler kullandinBende cuma gunu dondurulmus transferim oldu.uludag universitesinde.kalcadan igneler cok fena sistimyuruyemiyorum.sonucu guzel olur isallah.doktorlar yatma onermiyorlar zaten.normal hayata devam diyorlar.hayirlisi artik.bekliyoruz heyecanla
Hayrli olsn cnm inşallah güzel sonuçlar duyarzYarin başliyoruz tedaviye hayirlisiyla
Isallah tutunur canim bizim sebepsiz canim hic bisey yok ama olmuyoHayrlisi olsn cnm inşallah tutnur bebegin. Sebep neydi sizn . Bende üniversite tedaviye baslicam cok heycanlym simdiden
Hayirli olsunnn hemen gecicek merak etme en sancili kismi transfer sonrasi beklemeceHayrli olsn cnm inşallah güzel sonuçlar duyarz
İnş cnm rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsinHayrli olsn cnm inşallah güzel sonuçlar duyarz
Hic canini sikma canim benimde ilk topladiklarinda oyle yapti doktor ohss olmadim ama genede rahim dinlenmesi icin bidaki aya yaptilar.dondurulmuslarla daha rahat oluyo.igne kullanmiyosun toplaa derdin yok iyi oluyo yani.siskinliginden olmaz.hayirlisi olsun isallahcanim merhaba.. insallah sonucu da devami da guzel okur tedavinin. bisey sormak istiyorum ama benim de bugun transferim olacakyi ama ohss oldum embriyolari dindurduk birdaha ki aya transfer olacak. dondurulmuslarla tedavi surevi nasil oluyor, ne zaman baslaniyor neler kullandin
İnşallah cnm ya kac yildir olmuyo ilk denemenzmiIsallah tutunur canim bizim sebepsiz canim hic bisey yok ama olmuyo
Evliligimin ilk yilinda kendiliginde oldu ama dustu.5 senedir de ugrasiyoruz canim.nasipten otesi yok.5 . Denemem buİnşallah cnm ya kac yildir olmuyo ilk denemenzmi
Geçmiş olsun cnm aynen zamani varmış demkki bence bi kere olduysa gene olur Rabbm zamni gelince ol der olurEvliligimin ilk yilinda kendiliginde oldu ama dustu.5 senedir de ugrasiyoruz canim.nasipten otesi yok.5 . Denemem bu
Akintim var canim sadece onun disinda tik yok hicbisey hissetmiyorum disari falan ciktim dun ve bugun sen neler yapiyorsunMinimalistt canim nasil gidiyor benim bugun bel agrim var bide akinti ama doktor normal dedi
Canim bende hicbisey hissetmiyorum sadece dun bel agrim ve halsizlik basladi dun disari ciktigima cikacagima bin pisman oldum agridanAkintim var canim sadece onun disinda tik yok hicbisey hissetmiyorum disari falan ciktim dun ve bugun sen neler yapiyorsun
Hangilerini canim ignelerini diyorsan puregon gibi igneler buzdolabindaa saklaniyor onun disindakilere gerek yokGünaydin kizlar ilaclarinizi buzdolabindami sakliyosunuz ?
Puregon vermedi bana canim gonafal verdi arka balkona koydum orasi güneş almiyor sogukta oluyor :)Hangilerini canim ignelerini diyorsan puregon gibi igneler buzdolabindaa saklaniyor onun disindakilere gerek yok
Heycanlimisin nezaman test gunu :)Hangilerini canim ignelerini diyorsan puregon gibi igneler buzdolabindaa saklaniyor onun disindakilere gerek yok