- Konu Sahibi babyinlove
Bende bisey hissetmiyorum.hasta olcam diye korkuyorum vallaInsallah canim sende var mi bi belirti ben hicbisey hissetmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bisey hissetmiyorum.hasta olcam diye korkuyorum vallaInsallah canim sende var mi bi belirti ben hicbisey hissetmiyorum
Ayy Allah korusin canim babyinlove sen soyle bize bi belirtin varmi seninki netlesti sayilirBende bisey hissetmiyorum.hasta olcam diye korkuyorum valla
Allah insallah kanda pozitifi gorneyi nasip eder canim hala icim korku dolu bende cok bisey hissetmiyorum sadece fazla uyku hali ve ara ara batmalar bide ayaklarim cok usuyorrrrr hem belirti beklemeyin kizlar kac kisi hic belirtisiz kanda ogrendiAyy Allah korusin canim babyinlove sen soyle bize bi belirtin varmi seninki netlesti sayilir
Isallah kaliteli yumoslarin olsun canim.test gunum cuma .bekliyorum.tedavin nerde yapiliyorYarin kntorlm var inş bisürü saglikli yumoşlarim olmustur kizlar test yaptinizmi nasilsiniz bakalim
Tebrikler cnm kac cikti sonucKizlarrr Allahima sukurler olsun hamileyimmm kan testi yaptirdim
Benim 700 cikmistiKizlar ignelerin 4 uncu gununde e2 kac cikmişti sizde
Ben gonalf 300 vuruyorum 178 cıkmıs baya dusuk galba anlamadım soramadımda hemsıreyeBenim 700 cikmisti
Canım not almıştım şimdi baktimda 6. Gün 700 çıkmış 4 değil sorun olacağını sanmıyorum okuduğum kadarıyla çok yükselmeside iyi degil zatenBen gonalf 300 vuruyorum 178 cıkmıs baya dusuk galba anlamadım soramadımda hemsıreye
Sagol canim tsk ederim ne bilim ya korktum cumaya kadar daha vurunucam igneleri bakalim hayirlisiCanım not almıştım şimdi baktimda 6. Gün 700 çıkmış 4 değil sorun olacağını sanmıyorum okuduğum kadarıyla çok yükselmeside iyi degil zaten
Cok sevindim canim acibademdemi yaptirdin canim erken oldugu icin 2 gunde bir test yapmani isticekler canim yukselisi izlenek adina. :)50 cikti canim cok sagolun babyinlove
Tesekkur ederim evet şahin bey doktorun bugün gorustum hayırlısı bakalım Allahım kucağımıza almayı nasip etmiş olsun en azından çok rahatladım iyiki beklememisim diyorumCok sevindim canim acibademdemi yaptirdin canim erken oldugu icin 2 gunde bir test yapmani isticekler canim yukselisi izlenek adina. :)
Canım hiç endişelenme pozitif ol zaten okadar alismislarki olağan dışı bisey olursa pat diye söylüyorlarSagol canim tsk ederim ne bilim ya korktum cumaya kadar daha vurunucam igneleri bakalim hayirlisi
Gozun aydin canim tebrikler kacinci gunde yaptirdiKizlarrr Allahima sukurler olsun hamileyimmm kan testi yaptirdim
Çok teşekkürler canım 7. Gunumdu :)Gozun aydin canim tebrikler kacinci gunde yaptirdi
Belitin varmi bende merak ediyorum ama cumayi beklicemGozun aydin canim tebrikler kacinci gunde yaptirdi