• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BURSALI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR TOPLANIN :)

Yapmadim canim persembe dusunuyorum sen yaptinmi ayy bide hic belirtim yok hala moralim bozuk biraz:KK43:
Canim ben allahima cok sukur idrarda pozitifi gordum ama az once oyle bi hapsirdimki ayaktayken karnim cok agriyor cok ama cok uzuldum rabbim bize bagislasin bebeklerimizi

Canim ben allahima cok sukur idrarda pozitifi gordum ama az once oyle bi hapsirdimki ayaktayken karnim cok agriyor cok ama cok uzuldum rabbim bize bagislasin bebeklerimizi
Aa cook sevindim bak gidip alasim geldi benimde bugunmu yaptin canim hayirli olsunn Allahim tamamina erdirsin

Aa cook sevindim bak gidip alasim geldi benimde bugunmu yaptin canim hayirli olsunn Allahim tamamina erdirsin
Evet canim ama hapsirdigimdan beri cok canim aciyo cok morlim bozuldu tutamiyorum kendimi aglamaktan ya bisey olduysa

Yok canm ya hapsirmakla bisey olmazki sen rahat ol uzme ufakligi:KK66:
Ay hassaslastim canim ya herseye uzuliyorum azicik bi ters hareket yasam hemen icim icimi yiyor su kan testine gidene kadar ben kalpten gidicem 15 ini nasil beklicem bilmiyorum ya

Hepimizin test tarihi cuma yapalim kizlar dayanabilirsek tabi ben persembede yaptirabilirim.isallah hasta olmam belirtide yok ama hasata olcam gibi geliyo bazen
Aa hic uzme kendini o oluyor persembe yapma canim baska arkadaslar yapti doktor dort kere tahlil yaptirdi yukseldimi diye bekle sabret

Ben çarşamba yaptirsammi diye dusunmeyi başladim seninde 5. Gün transferimiydi K kuzum1 ? Yarın idrar testi yapsammı diye dusunuyorum ama tek çizgi gormekten çok korkuyorum senin çift çizginin hemenmi çıktı biraz bekletti mi babyinlove babyinlove

Ben çarşamba yaptirsammi diye dusunmeyi başladim seninde 5. Gün transferimiydi K kuzum1 ? Yarın idrar testi yapsammı diye dusunuyorum ama tek çizgi gormekten çok korkuyorum senin çift çizginin hemenmi çıktı biraz bekletti mi babyinlove babyinlove
5. Gun canim benimde gun yakladtikca sabirsizlaniyorum.idrar testinden bende korkuyorum.yanlis sonucta verebilir.en garantisi kandan.mubarek cuma gunu isallah hepim8z guzel haberler veririz

5. Gun canim benimde gun yakladtikca sabirsizlaniyorum.idrar testinden bende korkuyorum.yanlis sonucta verebilir.en garantisi kandan.mubarek cuma gunu isallah hepim8z guzel haberler veririz
Insallah canim sende var mi bi belirti ben hicbisey hissetmiyorum

Canim hicbeklemedim hemen cikti bazen metobolizmaya bagli oluyor sanirim daha hizli karisiyor canim ama bence yap cikmazsa daha erken olduvunu biliyorsun kac tane yapti yapti cikmadi kanda cikti yada 10.gunde he bide benimkiler ultra erken gebelik testleri canim

Back