BURSALI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR TOPLANIN :)

Ayy Allah korusin canim babyinlove sen soyle bize bi belirtin varmi seninki netlesti sayilir
Allah insallah kanda pozitifi gorneyi nasip eder canim hala icim korku dolu bende cok bisey hissetmiyorum sadece fazla uyku hali ve ara ara batmalar bide ayaklarim cok usuyorrrrr hem belirti beklemeyin kizlar kac kisi hic belirtisiz kanda ogrendi

Yarin kntorlm var inş bisürü saglikli yumoşlarim olmustur kizlar test yaptinizmi nasilsiniz bakalim

Canım not almıştım şimdi baktimda 6. Gün 700 çıkmış 4 değil sorun olacağını sanmıyorum okuduğum kadarıyla çok yükselmeside iyi degil zaten
Sagol canim tsk ederim ne bilim ya korktum cumaya kadar daha vurunucam igneleri bakalim hayirlisi

Cok sevindim canim acibademdemi yaptirdin canim erken oldugu icin 2 gunde bir test yapmani isticekler canim yukselisi izlenek adina. :)
Tesekkur ederim evet şahin bey doktorun bugün gorustum hayırlısı bakalım Allahım kucağımıza almayı nasip etmiş olsun en azından çok rahatladım iyiki beklememisim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…