• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BURSALI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR TOPLANIN :)

Kizlar benim olmadinasip ama cok kotuyum suan.o kadar umutlandim ki.rabbim tatdirmicak bu zevki bize herhalde.yapcak bisey yok malesef

Acibademde ne kadara mal oluyo arkadaslar.ozel arastirmam gerek.biraz toparlanmam lazim ama.tavsikeriniz nereler

Kizlar benim olmadinasip ama cok kotuyum suan.o kadar umutlandim ki.rabbim tatdirmicak bu zevki bize herhalde.yapcak bisey yok malesef
Canim ne diyecegimi bilemedim Allahim sabir dayanma gucu versin uzulmemen mumkun degil tabi ama umutsuz olma lutfen biraz toparlan baska bi yerde tekrar dene acibademde fiyat 6000 ilaclarda 1250 civari tuttu benim fsm de art var orayida dusunebilirsin

Canim ne diyecegimi bilemedim Allahim sabir dayanma gucu versin uzulmemen mumkun degil tabi ama umutsuz olma lutfen biraz toparlan baska bi yerde tekrar dene acibademde fiyat 6000 ilaclarda 1250 civari tuttu benim fsm de art var orayida dusunebilirsin
Amin canim.hala agliyorum ama yapck bisey yokki.art ve soranus var kafamda bilmiyorum bakalim ne yapcm

Minimalistt Minimalistt
Canim daha cok erken oldugu icin tahlili acibademde yaptirmadim burtomda yaptirdim daha sonra pozitif cikinca sahin beyle gorustum. Gebelik takviminide nette buldugum bilgilere gore duzenledim tam emin degilim
Canim ne zaman cagirdi muayeneye bide bisey dicem biz hic igne kullanmiyoruz diger topikte kizlar deli gibi igne vurunuyor dusuk engelleyici jelin yaninda ya huzursuz oluyorum bantlarin suresi doldu onlar hala takiyor anlamadim gitti

Amin canim.hala agliyorum ama yapck bisey yokki.art ve soranus var kafamda bilmiyorum bakalim ne yapcm
Üzülme lütfen en kısa zamanda bebeklerimize kavusalim seninde hepimizinde yüzü gulsun insallah.. Ben Allah korusun surec olumlu gitmezde tekrar denemek zorunda kalirsam art de denerim Acıbadem çok yoğun art sanki biraz daha sakin ve süreç tek elden yönetiliyor diye dusunuyorum yine en iyisini sen bilirsin canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Minimalistt Minimalistt

Canim ne zaman cagirdi muayeneye bide bisey dicem biz hic igne kullanmiyoruz diger topikte kizlar deli gibi igne vurunuyor dusuk engelleyici jelin yaninda ya huzursuz oluyorum bantlarin suresi doldu onlar hala takiyor anlamadim gitti
Pazartesi gidicem insallah..sanırım pazartesi kan tahlilinden sonra tekrar iğne verecekler canim..

Back