bursali kk uyeleri bulusmuyormu ;)

Selam arkadaşlar bende bursadayım taşınalı 2 hafta oldu daha alışamadım sevemedim sizin sayenizde severim belki :)
Özlücede oturuyorum..görüşme ayarlarsanız gelirim :)

Selam arkadaşlar bende bursadayım taşınalı 2 hafta oldu daha alışamadım sevemedim sizin sayenizde severim belki :)
Özlücede oturuyorum..görüşme ayarlarsanız gelirim :)
Hosgeldin
Senin bursaya alisma evrenin olacagini dusunmustum cok seviniriz gelirsen
Bana cok yakin evin, burayi takip et canim su an 3 kisiyiz, agustosta bir arkadasimiz daha olacak insallah papatyasevilir

Hmm canim sen uzakmissin bize
Dedim ki ozlucede baklavaci ozdemiroglu var orada bulussak mi , rujj daha bursada yeni o tarafta metro da yok gelemez diye dusundum ama sen ne dersin?
Belki katılım çoğalır ve önerisi olanlar olabilir .
Hmm canim sen uzakmissin bize
Dedim ki ozlucede baklavaci ozdemiroglu var orada bulussak mi , rujj daha bursada yeni o tarafta metro da yok gelemez diye dusundum ama sen ne dersin?
Arabamiz var kuzucum seni bebisinle beraber alabiliriz de hic sorun olmaz
Çok teşekkür ederim çok dusuncelisiniz.Ben gelirim ins .Sorun yok siz programı yapın .ama kızımı getirmem diye düşünüyorum özgür takilayim bir kaç saat

Baska bursada yasayan bildikleriniz var midir kizlar cagiralim etiketleyelim

Bende bursadayım kızlarrrrr:)) öyle bakınırken şimdi gördüm burayı :) ama. Bende yeniyim bursa da yani 1 sene daha tam olmadı Osmangazideyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…