- Konu Sahibi ezogelin16
-
Arkadaşlar eve temizliğe bayan almak istiyorum,işine titiz eli çabuk bildiğiniz bayan varmı acaba.
Burdan buldugunuz yani hic tanımadığınız birine nasil guveniceksiniz .Arkadaşlar eve temizliğe bayan almak istiyorum,işine titiz eli çabuk bildiğiniz bayan varmı acaba.
Bana uyarHadi kızlar buluşalım :)
Gıdebileceğimiz bir yer ayarlayıp gidelim :)Bana uyar
Bir tarih belirleyelim oncelikle biraz ileri tarih olsun ,belki daha cok kisi görür ve katılım olur nacizane fikrimGıdebileceğimiz bir yer ayarlayıp gidelim :)
Haklısın öyle yapalım havalarda iyileşir bariBir tarih belirleyelim oncelikle biraz ileri tarih olsun ,belki daha cok kisi görür ve katılım olur nacizane fikrim
Kac kisiyiz ona bakalim onceKızlar hadi tarih ve mekan belirleyelim
Bana her türlü uyarKac kisiyiz ona bakalim once
Mesela kahvalti yapabiliriz disarida super olur bence
Olur valla, konu sahibi sensin aciver de ortalik senlensinBana her türlü uyarbuluşma organizasyonu için yeni bir post mu açsak acaba burayı farkeden kişi sayısı az oldu
Tamamdir ama başlık , tarih ,mekan vs konusunda fikrinizi alsam. suan aktif olan bir siz varsınız yada organize konusunda iyiyseniZ sizde açabilirsiniz sorun yokOlur valla, konu sahibi sensin aciver de ortalik senlensin
O zaman ben bursada oldugundan emin oldugum birkac uyeye mesaj atatim ozelden, eger isterlerse ona gore acalim olur mu?Tamamdir ama başlık , tarih ,mekan vs konusunda fikrinizi alsam. suan aktif olan bir siz varsınız yada organize konusunda iyiyseniZ sizde açabilirsiniz sorun yok
Süper olur.bu forum altına cvp yazanlara da mesaj atayım o haldeO zaman ben bursada oldugundan emin oldugum birkac uyeye mesaj atatim ozelden, eger isterlerse ona gore acalim olur mu?
TamamdirSüper olur.bu forum altına cvp yazanlara da mesaj atayım o halde
Bu arada size bir soru sorsam çocuğunuz varmidir bilmiyorum ama bebek aktivite merkezi varmidir bildiğiniz yada çocuğu olanlardan duyduğunuz.dans ,müzik,spor vs olabilir fakat çok uçuk fiyatları olmayan .bir kaç tane buldum ama çok abartı geldi fiyatlarıTamamdir
Benim bebis dHa cok kucuk canim yuzme kurslari var bildigim ninova aqua park ozlucedeBu arada size bir soru sorsam çocuğunuz varmidir bilmiyorum ama bebek aktivite merkezi varmidir bildiğiniz yada çocuğu olanlardan duyduğunuz.dans ,müzik,spor vs olabilir fakat çok uçuk fiyatları olmayan .bir kaç tane buldum ama çok abartı geldi fiyatları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?