- 20 Ekim 2015
- 292
- 225
- 33
- 42
- Konu Sahibi ezogelin16
-
bir de nasıl bi daire arıyorsun 3+1 ? 2+1 ara kat , kombi/ merkeziE ezogelin16 emlakçı gibi hissettim kendimi
ben beşevlerde oturuyorum aklımda olsun belki komşu oluruz belli mi olur :)Besevler,ataevler,ozluce,doburca olabilir .3+1 istiyorum site icinde istiyorumama yesilligi varsa tek apartmanda olabilir.sifir yada yenilenmiş daire ariyorum
Tesekkur ederim ilginize ins.diyelim o haldeben beşevlerde oturuyorum aklımda olsun belki komşu oluruz belli mi olur :)
rica ederimmm ne demek inşallah en kısa zamanda gönlüne göre bi ev bulursunTesekkur ederim ilginize ins.diyelim o halde
Kiralik gormedim de satilik cok bizim bu taraftaTesekkur ederim ilginize ins.diyelim o halde
Kiralik gormedim de satilik cok bizim bu taraftaistersen telefon no falan toplarim senin icin kiraik gorursem neden olmasin
Bende bursaya gelin oluyorummmmmmm
bende 1.5 senedir burda yaşıyorum zaten.Artık ebediyete kadar burdayım.gel gel canım bende 1.5 sene önce eskişehirden gelin geldim.
bende 1.5 senedir burda yaşıyorum zaten.Artık ebediyete kadar burdayım.
Aminnn hepimiziii inşallahAllah mesut etsin inşallah :)
Allah mesut etsin inşallah canım bende memleketteyim salı günü dönüyorum inşallah tanışmak nasip olur hepinizle :)Aminnn hepimiziii inşallah
Çok saol canımm.İnş güzel bir buluşma ayarlarız bi gün yaAllah mesut etsin inşallah canım bende memleketteyim salı günü dönüyorum inşallah tanışmak nasip olur hepinizle :)
Hoşgeldin canım benim :)Kizlar merhaba. Ben de Bursa dan uyeyim. Araniza yeni katildim :)
Hosbulduum :)Hoşgeldin canım benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?