Aha bu ne hos rastlantilar boylee :) biz ev ariyoruz suan uskudarda oturmak istiyoruz ama bulamiyoruz sen nereye gidiyosun bakalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mart sonu insallah canim daha dogrusu 15 ine kadar burda isim var sonra daire bulursak hemen ucuyoruum :) ay cok mutluyumkii :)Cnm ben maltepe kuçukyalı cıvarı ıstıyorum bu arada senin tasınma nezaman
Slm mm taşındınmi istanbula :)mart sonu insallah canim daha dogrusu 15 ine kadar burda isim var sonra daire bulursak hemen ucuyoruum :) ay cok mutluyumkii :)
Evet cimcimcim tasindik cok sukur :) sen naptinSlm mm taşındınmi istanbula :)
Ayy yy benide alllll :) bende temmuzda geliyorum cnm gelemeden hamile kaldım bide :)Evet cimcimcim tasindik cok sukur :) sen naptin
Ayy ne mutlu sana canim ya darisi basima insallah benim icinde dua et :)Ayy yy benide alllll :) bende temmuzda geliyorum cnm gelemeden hamile kaldım bide :)
Rbbim hayırlı zamanda nasip etsin sanada inşAyy ne mutlu sana canim ya darisi basima insallah benim icinde dua et :)
Sorma cnm bide ben hamile düşünsene 1 ayda anca toplarım eviVe tasinma toparlanma cok zormus yaa allah kolaylik versin insallah cabucak gecersin evine :)
Amin. 1 senedir ugrasiyorum ben canim yaa bide bende polikistik over var ugrastiriyo.Rbbim hayırlı zamanda nasip etsin sanada inşşuan istiyomusun uğraşıyomusun yani
Hıç takma pko yu canım evt bebek olması biraz uzun sürüyor ama oluyor şukur yani...tedavini falan gör dr gidip geliyosan elbet olacak burda birsürü insan var pko lu bazıları hemen oluyor bazıları daha geç şukurki oluyor amaAmin. 1 senedir ugrasiyorum ben canim yaa bide bende polikistik over var ugrastiriyo.