• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa ya gelin gelenler hadi tanışalım...varmısınız!!!!!!!!!!

Cnm ben maltepe kuçukyalı cıvarı ıstıyorum bu arada senin tasınma nezaman

Ayyyy senin adına çok sevindim yaaaa gerçekten bursadan sonra istanbul duşunsene kalbimde kelebeklerrrrrrrr

Evet ya aileme arkadaslarima kavusucam isime donucem ooh insallah bide beybi oldumu degmeyin keyfime :)

Bebek için uğraşıyomusun şuan ben yeni başladım daha dün inş Allah bizede nasip eder.bu arada meslek neydi istanbulda

Ayyy süper ya bende güzellik uzmanıydım birzamanlar bakalımmm bende kendi işime dönücem inş bursada düzgün bir iş bulamadım bir türlü

Müşterim ol benim işim çok fazla istanbulda evlenmeden önce orda klinikte çalıştım 5 sene bakalım belki tekrar aynı yere dönerim tabi ozamana bebiş olursa bilemem

Ve tasinma toparlanma cok zormus yaa allah kolaylik versin insallah cabucak gecersin evine :)

Amin. 1 senedir ugrasiyorum ben canim yaa bide bende polikistik over var ugrastiriyo.
Hıç takma pko yu canım evt bebek olması biraz uzun sürüyor ama oluyor şukur yani...tedavini falan gör dr gidip geliyosan elbet olacak burda birsürü insan var pko lu bazıları hemen oluyor bazıları daha geç şukurki oluyor ama

Bendede kist vardı ooo birsürü şey soluyolardı yok olmaz yok olsada uzun sürer yok tedavi lazım valla 1 sene içinde kendi kendine tedavisiz oldu sukur

Back