- 3 Eylül 2009
- 1.370
- 5.017
- 408
merhaba canım ben de Bursa ya gelin gelenlerdenim..
ben İzmir den geldim sen nerdensin?
Merhaba. Bende aynen senin gibi izmirden geldim. Yildirimdayim
nur1835
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım ben de Bursa ya gelin gelenlerdenim..
ben İzmir den geldim sen nerdensin?
Merhaba. Bende aynen senin gibi izmirden geldim. Yildirimdayim
nur1835
ben de yıldrımdayım canım şevket yılmaza yakın oturuyorum :)
sen neresindesin hemşerim :)
Millet mahallesindeyim
nur1835
izmirin neresindensin tatlım?
tanışırız belki birgün :)
Çalışıyorsunuz ☺Kizlar bende istanbuldan geldim 1 bucuk sene oldu evleneli. Niluferdeyim ama alismak hic kolay olmadii. :)
Ben calismiyorum simdilik ev hanimiyim :)Çalışıyorsunuz ☺
Ha alismaya calisiyosun diyosan eger alistim ama istanbul u ozluyorumÇalışıyorsunuz ☺
Benimde 2,5 sene oldu alışmak zor gerçekten ama zaman öğretiyor :) kafa dengi arkadaşlar edinince daha çabuk uyum sağlanıyor.ben bir süre çalıştım ama şuan ev hatunuyum :)Ha alismaya calisiyosun diyosan eger alistim ama istanbul u ozluyorum![]()
Ya benim kafa dengi arkadasimda yok malesef :) tasindigimizda yeni yapilan bi binaya tasinmistik kimse yoktu ve daire sayisi da cok. Yasi hep benden buyuk hatunlar var kendi katimda bile e tek kalmaya alistim artik :) simdi cocugumuz olsun diye ugrasiyoruz insallah nasip olur bakalim :)Benimde 2,5 sene oldu alışmak zor gerçekten ama zaman öğretiyor :) kafa dengi arkadaşlar edinince daha çabuk uyum sağlanıyor.ben bir süre çalıştım ama şuan ev hatunuyum :)
Bende ilk evlendiğimde 4 ay nilüferde oturdum duramadım daha fazla benimde oturduğum binada benim yaşıtım yoktu hepsi yaşlı sayılırdı çocuklarını evlendirmişler karı koca emekli şeklinde çok sıkıldım oradan slm bile vermiyorlardı :) kısmetse 1 2 ay içinde mudanyaya taşınmayı düşünüyoruz.anlayacağın edindiğim arkileri tekrar kaybedicem :)Ya benim kafa dengi arkadasimda yok malesef :) tasindigimizda yeni yapilan bi binaya tasinmistik kimse yoktu ve daire sayisi da cok. Yasi hep benden buyuk hatunlar var kendi katimda bile e tek kalmaya alistim artik :) simdi cocugumuz olsun diye ugrasiyoruz insallah nasip olur bakalim :)
Ay ayni durumdaymisiz yaa bu kadar olur :) ve bu tasinmalar ne zor istir canim allah kolaylik versin insallah hakkinda ve hakkimizda hayirlisi olsun insallah bakalim daha neler gorucez :)Bende ilk evlendiğimde 4 ay nilüferde oturdum duramadım daha fazla benimde oturduğum binada benim yaşıtım yoktu hepsi yaşlı sayılırdı çocuklarını evlendirmişler karı koca emekli şeklinde çok sıkıldım oradan slm bile vermiyorlardı :) kısmetse 1 2 ay içinde mudanyaya taşınmayı düşünüyoruz.anlayacağın edindiğim arkileri tekrar kaybedicem :)
Ah be arkadasim istanbula donuyoruz biiizBiraz geç de olsa hoşgeldin canım bursaya alışmışsındır sanırım 2 sene olmuş baksana
Ben gelin gelmedim ama bursalıyım aslen Bursadan selam olsunNeresine gelin geldiniz ? Ben de geleyim bari aranıza
Dostluk olsun sinerji olsun